Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Αφροδίτη σύνοδος Δίας 11/02

 Από τις 8 Φεβρουαρίου ξεκινά μία ευεργετική σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία από το ζώδιο του Υδροχόου που ολοκληρώνεται στις 13/02.

Ένα διάστημα που υπάρχει τύχη και παραπάνω ευεργετική πνοή για να υπάρξει το κάτι ευχάριστο. Αυτά εκδηλώνονται σε ζητήματα επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά επεκτείνονται και στα ερωτικά. Και δύο πλανήτες σε ζώδιο του αέρα προσφέρουν μια σταθερότητα στη πράξη και μια διαδικασία εκφραστικής δυναμικής για πολύ καλά πατήματα. Δεν είναι όψη που τα μεγάλα λόγια και προβολές κυριαρχούν μια που οι γειωμένες καταστάσεις προσφέρουν παραπάνω σιγουριά. Παράλληλα όμως το καινούργιο εξάπτει και δημιουργεί αίσθηση αλλαγής και αναστροφής των μέχρι τώρα ερωτικών όρων.
Στα επαγγελματικά δημιουργείται ένα καλύτερο περιβάλλον που εμπεριέχει κέρδος αλλά ανάδειξη και προβολή. Αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση που βιώνουμε αυτό το διάστημα τότε το κέρδος θα είχε φτάσει ψηλά καθώς και η απόκτηση αγαθών. 
Όμως και μέσα σε αυτή την ατραπό είναι μια όαση θετικής ενέργειας και απολαβής σημαντικών βοηθειών του κράτους προς τους πολίτες.
Στο ερωτικά ένας καλός λόγος, μια καλή πράξη '' χωρίς να πέσει κάτω '' και μια σωστή συμπεριφορά προς αυτούς που αγαπάμε. Είναι μια όψη του πνεύματος αλλά γιατί να μην μπορούμε να συνδυάσουμε και τα δύο για καλύτερη ισορροπία ώστε να υπάρχει και η δουλειά και ο έρωτας για να καλύπτονται οι ανασφάλειες. Το νοητικό πεδίο πιάνει δουλειά και διαχειρίζεται όλες τις ερωτικές συνιστώσες. Ότι μου αρέσει το θέλω !
Η όψη είναι ευεργετική για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 9η έως και την 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου