Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ερμής R τετράγωνο Άρης 10/02


Από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 11 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου κάνει ένα τετράγωνο με τον Άρη οποίος κινείται στο ζώδιο του Ταύρου.
Μία όψη δυσμενής για τα ζώδια του σταθερού Σταυρού και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτό το σταυρό από τη 15η έως την 18η μοίρα.Η αναδρομή του Ερμή δεν βοηθάει στο να συνεργάζεσαι και να επικοινωνείς και δυσκολεύει και όλη την ενέργεια που διαχέεται στο σώμα σου με αποτέλεσμα να νιώθεις μία υπερένταση. Αυτή η υπερένταση τώρα μετατρέπεται σε θυμό και γκρίνια και στα λόγια σου για αυτό μιλάς σκληρά και παρορμητικά και δεν λαμβάνεις υπόψη σου τους άλλους. Πρέπει να μείνεις μακριά από επικίνδυνες συνιστώσες που θα δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα και να απεγκλωβιστείς από προηγούμενες καταστάσεις οι οποίες πράγματι σε είχαν πληγώσει.
Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να τις φέρει στην επιφάνεια για να απλούστατο λόγο ότι μαζί με τους άλλους που θα πληγώσεις θα πληγωθείς και εσύ. Πρέπει να είσαι προσεκτικός απέναντι σε οποιονδήποτε σου ασκεί εξουσία ή σε κάποιους ανωτέρους σου καθώς επίσης και στις προσωπικές σου σχέσεις. Η συνεργασία με τους φίλους σου πρέπει να είναι σταθερή, να μην υπόκειται σε αλλαγές και να μην τους συμπεριφέρεσαι μέσω σκληρών λόγων. Οπότε πρέπει να σταθεροποιηθείς σε μία κατάσταση η οποία θα σου δώσει μία ενέργεια τέτοια που θα διαχειριστείς καλύτερα τις καταστάσεις αφού πρώτα ηρεμήσεις.
Η ηρεμία αυτό το χρονικό διάστημα είναι αυτοσκοπός και δεν πρέπει να ξεφύγεις από αυτό το μοτίβο για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να έχεις τα πάντα από ένα ατύχημα μέχρι ένα τσακωμό ο οποίος θα κάνει την κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου