Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Κινέζικη Αστρολογία. Έτος Γιν Μεταλλικό Βόδι


 Το σεληνιακό νέο έτος ξεκινά στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και στην κινεζική αστρολογία, είναι το επίσημο καλωσόρισμα του έτους του Βοδιού.
Το Βόδι είναι το δεύτερο σημάδι του κινεζικού ζωδιακού κύκλου, καθιστώντας το ένα έτος για την ενοποίηση και την οικοδόμηση μιας σταθερής βάσης.

Το 2020, βιώσαμε το έτος του Αρουραίου. Όντας το πρώτο σημάδι του κινεζικού ζωδιακού κύκλου, έφερε μαζί του νέες αρχές και αλλαγές. Τώρα, το 2021, τα πράγματα θα πρέπει να αισθάνονται λίγο πιο σταθερά, επιτρέποντάς μας να προχωρήσουμε με λίγο περισσότερη ευκολία και σιγουριά.
Το έτος της Βοσκής ευνοεί τη λήψη μεθοδικών μέτρων και όχι τα τεράστια άλματα. Με αργή και σταθερή πρόοδο, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα.
Ο ζωδιακός Βόδι φωτίζει επίσης το προσκήνιο στη δημιουργία πλούτου. Μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε νέες ροές εσόδων, αλλά το ίδιο, μπορεί επίσης να αυξήσει τις δαπάνες μας.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τις συνήθειες των δαπανών μας κατά το έτος του βοοειδούς και να βεβαιωθούμε ότι ξοδεύουμε καλά με τα μέσα μας. Ενώ υπάρχει τύχη να αναλάβουμε κινδύνους σε επενδύσεις και επιχειρηματικές ιδέες, υπάρχουν επίσης παγίδες που πρέπει να προσέξετε.
Ενώ μας υποστηρίζεται να καινοτομούμε και να βρούμε νέους τρόπους για να αυξήσουμε τον πλούτο μας, πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούμε τη γειωμένη, σταθερή και μεθοδική ενέργεια του βοδιού όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων μας.
Με αυτήν την εστίαση στα οικονομικά το 2021, είναι επίσης μια καλή στιγμή να συνδεθείτε με την αφθονία που υπάρχει γύρω σας.
Η αφθονία δεν πρέπει να αφορά μόνο τα χρήματα. είναι ένα ενεργειακό ρεύμα που υπάρχει για να συντονιστούμε και να συνεργαστούμε. Μας θυμίζει ότι το Σύμπαν είναι μια ανοιχτή πόρτα, γεμάτη ευκαιρίες και άπειρες δυνατότητες.
Η σύνδεση με την αφθονία είναι η υπενθύμισή μας ότι η ζωή λειτουργεί αρμονικά μαζί μας και όχι εναντίον μας. Υπενθυμίζουμε ότι όταν αναζητούμε, θα βρίσκουμε πάντα.
Η ευθυγράμμιση του δονητικού μας πεδίου με το πεδίο της αφθονίας είναι να γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αλήθεια. Πρόκειται για την απελευθέρωση οποιωνδήποτε πεποιθήσεων ευθυγραμμισμένων με την έλλειψη, τον ανταγωνισμό και την έλλειψη, και τη σύνδεση με τον πλούτο που είναι πάντα γύρω μας, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να είναι το τραπεζικό μας υπόλοιπο.
Κάτω από το έτος του Βοδιού, κάντε προτεραιότητα να συνδεθείτε με την αφθονία που είστε. Σκεφτείτε τι σας κάνει να αισθάνεστε άφθονοι και να το φανταστείτε. Νιώστε τις αισθήσεις στο σώμα σας καθώς το μυαλό σας περιπλανιέται σε αυτήν τη φανταστική σκηνή. Θυμηθείτε αυτό το συναίσθημα και το ξυπνήστε όταν χρειαστεί.
Η ευγνωμοσύνη είναι επίσης ένας ισχυρός τρόπος σύνδεσης με την αφθονία, όπως βλέπει κανείς την ανατολή του ηλίου, καθώς μας θυμίζει ότι κάθε μέρα μας δίνεται πάντα μια νέα ευκαιρία.
Αν θέλετε πραγματικά να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της αφθονίας, ξυπνήστε λίγο πριν ο ήλιος κορυφωθεί στον ορίζοντα. Καθώς το βλέπετε να ανεβαίνει, αναλογιστείτε 10 πράγματα για τα οποία αισθάνεστε ευγνώμονες, ακόμα κι αν είναι μικρά.
Ενώ η χρονιά του βοοειδούς είναι μια υπέροχη χρονιά για να οργανωθούμε και να οικοδομήσουμε στη βάση μας, πρέπει να θυμόμαστε να τιμήσουμε και την ποιότητα του Yin Metal.
Το μέταλλο μπορεί να είναι ένα άκαμπτο στοιχείο για να εργαστεί, αλλά η ενέργεια Γιν δείχνει ένα ορισμένο επίπεδο δημιουργικότητας και την ανάγκη να απελευθερωθεί ο έλεγχος και να ακολουθήσει τη ροή.
Το 2021, ίσως χρειαστεί να εργαστούμε μέσα στα όρια της κατάστασής μας ή αυτό που υπάρχει στην τρισδιάστατη πραγματικότητα μας, αλλά μπορούμε ακόμα να βρούμε χώρο για ροή και δημιουργία σε αυτόν τον χώρο.
Το Yin metal μας επιτρέπει να πάρουμε κάτι άκαμπτο και να το μετατρέψουμε σε έργο ομορφιάς και τέχνης. Το μέταλλο Yin συμβολίζει την ικανότητα λήψης μετάλλου και τη μετατροπή του σε πολύτιμα μέταλλα.
Η ενέργεια Γιν είναι επίσης πολύ διαισθητική. Αντί να αναζητούμε καθοδήγηση στον εξωτερικό κόσμο, μας ενθαρρύνει να πάμε μέσα.
Σε αυτό το έτος Γιν, ίσως χρειαστεί επίσης να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας να αναζητήσουμε την ομορφιά σε πράγματα που δεν πηγαίνουν στο σχέδιο ή όπως αναμένεται. Όταν είμαστε πολύ άκαμπτοι ή αποφασισμένοι, χάνουμε την ικανότητά μας να καινοτομούμε και να βλέπουμε τα πράγματα με διαφορετικό φως.
Το Βόδι μπορεί να είναι πεισματάρης, αλλά αν θέλουμε να ρέουμε σε αρμονία με αυτές τις ενέργειες, πρέπει να ξέρουμε πότε πρέπει να παραδοθούμε και πότε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να καθοδηγείται από την άμπωτη και τη ροή οτιδήποτε έχει έρθει στο δρόμο μας.
Μπορεί να έχουμε σχέδια, αλλά το Σύμπαν μερικές φορές μας δείχνει ότι έχει και σχέδια, και μερικές φορές αυτά τα σχέδια μπορούν να μας οδηγήσουν σε μεγαλύτερα και καλύτερα μέρη από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε για τον εαυτό μας.
Σε θέματα αγάπης, το Έτος του Βοδιού είναι η ώρα να επικεντρωθούμε στη σταθερότητα. Μπορούμε να βρούμε περισσότερη σταθερότητα στις συνεργασίες μας, ή να αφήσουμε σχέσεις που αισθάνονται πολύ ακανόνιστες ή πάνω-κάτω.
Σε προσωπικό επίπεδο, η ρουτίνα αυτοεξυπηρέτησης μπορεί να χρειαστεί να περιλαμβάνει γειωμένες πρακτικές που μας βοηθούν να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς και αυτοπεποίθηση.
Το Βόδι είναι μια πολύ θρεπτική ενέργεια, οπότε είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε αυτήν την ενέργεια για να θρέψουμε τον εαυτό μας και τις σχέσεις που είναι πιο σημαντικές για εμάς.


ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου