Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Κρόνος τετράγωνο Ουρανός 17/02


Ο Ουρανός είναι ένας βασικός παράγοντας στις κοσμικές ενέργειες του 2021 μια που είναι φυσικός κυβερνήτης του Υδροχόου και έχουμε ήδη εισέλθει σιγά-σιγά στην εποχή του Υδροχόου.Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και αλλάζει τα πάντα όσο αφορά τον άξονα των οικονομικών αλλά κάνει και μία βασική ευθυγράμμιση όλο το 2021 μια που συναντά με τετράγωνο τον πλανήτη Κρόνο. Αυτή η όψη είναι βασική της χρονιάς.
Θα υπάρξουν τρεις ευθυγράμμισης με την πρώτη να επιδρά στην αρχή και τελευταία στο τέλος της χρονιάς.
Οι τρεις ημερομηνίες του τετραγώνου Ουρανού / Κρόνου είναι:

  •  17 Φεβρουαρίου
  •  14 Ιουνίου
  •   24 Δεκεμβρίου
Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τις αρχές, τους κανόνες, τις παραδόσεις, τις αξίες, ενώ ο Ουρανός είχε σχέση με την καινοτομία, την ελευθερία, την αλλαγή και την φυγή προς τα εμπρός.
Το τετράγωνο φέρνει ένταση, ο Κρόνος θέλει να την ελέγξει, ο Ουρανός θέλει να την αλλάξει, ο πρώτος προσπαθεί να επιβάλει μία δομή, ενώ ο Ουρανός η ελευθερία και την περιπλάνηση. Αυτή η ενέργεια είναι πάρα πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να δούμε την επανάσταση, την εξέγερση και αλλαγή στις παραδοσιακές δομές, καθώς και έλεγχο των ελευθεριών.
Σε προσωπικό επίπεδο θα απελευθερωθούμε από πράγματα τα οποία μας κρατούν πίσω, μας δημιουργεί την θέληση να παρατηρήσουμε αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις επιθυμίες μας και μέσω της καινοτομίας να κάνουμε τα μέλλοντα πράγματα διαφορετικά και να βρούμε νέους δρόμους και νέα ταξίδια.
Στην πραγματικότητα η αίσθηση μας λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε, να στραφούμε σε κάτι άλλο διαφορετικό, αυτό που θέλουμε να είμαστε από δω και πέρα. Το παλιό δεν εξυπηρετεί πλέον γιατί οδηγεί στο πίσω, σε παλιές σκέψεις και πεποιθήσεις όσο αφορά τον εαυτό μας και τον κόσμο. Καταρρέουν οι πεποιθήσεις και αφήνουμε τις παλιές σκέψεις και περνάμε μπροστά σε κάτι που μας κάνει να είμαστε πιο περίεργοι, πιο ανοιχτόμυαλοι και θα επιδιώξουμε νέες εμπειρίες ακόμα και αν βρισκόμαστε σε μία ρουτίνα.
Πρέπει να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας και να αυξήσουμε τον αυθορμητισμό μας και τη δημιουργικότητα μας. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης αφύπνισης, ενώ ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του κάρμα. Οπότε αυτό ήταν δύο ουράνια σώματα μπορεί να μας καθοδηγήσουν να ξυπνήσουμε μέσα την ψυχή μας, να ξυπνήσουμε θυμικό μας και το ενεργητικό μας αποτύπωμα.
Αυτή η ενέργειά μας καθοδηγεί να απομακρυνθούμε από κολλημένες συνήθειες, από όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουμε κληρονομήσει από το παρελθόν ή από τις προηγούμενες ζωές και να απελευθερωθούμε. Να κάνουμε μία υπέρβαση σε αυτή την ενσάρκωση με νέες επιλογές και σε διαφορετική κατεύθυνση.
Δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σε αυτό που γνωρίζαμε πριν, μπορούμε να σφυρηλατήσουμε νέους δρόμους δημιουργώντας νέα πράγματα και νέες συνεργασίες. Μέσα στο 2021 η αλλαγή είναι δυνατή και με πολλούς τρόπους είναι αναπόφευκτη.
Αναζητούμε νέες ευκαιρίες, δοκιμάζουμε τουλάχιστον ένα καινούργιο πράγμα. Ο δρόμος οδηγεί σε καινούργιες κατευθύνσεις, το μονοπάτι είναι πάντα άγνωστο αλλά χρειάζεται όμως να κοιτάξουμε μπροστά, να επεκτείνουμε το μυαλό μας και να ξυπνήσουμε σε νέα επίπεδα.

Σε προσωπικό επίπεδο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι πλησίον της 7ης μοίρας θα κληθούν να τα αλλάξουν όλα με πόνο.
Η όψη βέβαια επιδρά από την 3η έως την 9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Και βέβαια όσους έχουν γενέθλια τετράγωνο Κρόνου / Ουρανού.
Γυρίστε πίσω τέλος 1975 - Απρίλιος 1977 και καλοκαίρι 1999 - τέλος 2021... για να δείτε τι συνέβη στην ζωή σας.
Αν δεν αλλάξει κάτι τότε μπορεί να το αλλάξετε τώρα...

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου