Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης 20/02

 Ένα σύννεφο που πλησιάζει και ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που αποκλείει την έκφραση της αγάπης, αλλά το '' ατελείωτο - ανικανοποίητο '' σεξ με αποτέλεσμα τα έντονα ξεσπάσματα.

Κάτι μοιάζει να έχει λιμνάσει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, ενώ ο Άρης φέρνει την ενέργεια για να ταραχτεί η λίμνη.  Ένα ζώδιο του Αέρα και ένα ζώδιο της Γης δεν μπορούν επ΄ουδενί να συνεργαστούν με αποτέλεσμα να υπάρχει η ρήξη.
Παράλληλα για αυτούς που ψάχνουν μια ερωτική σκηνή πράγματι προσθέτει πάθος αλλά μέχρι εκεί. Μία παρόρμηση της στιγμής που οδηγεί στο ατελείωτο μεν, στο ανεκπλήρωτο δε. Κάθε τι το έντονο που έχει πολύ για το ενδιάμεσο στο τέλος ξεφουσκώνει γρήγορα. 
Στην πορεία η όψη  στο παρορμητικό στάδιο, όταν φύγει, τότε δεν θα μείνει η ένταση του πάθους, αλλά  η περίεργη αίσθηση ότι κάτι έγινε που δεν έπρεπε να γίνει ή ήταν η σύζευξη των πιθανοτήτων.
Εδώ βέβαια είναι πιο περίεργα τα πράγματα μια που θα υπάρξει ρήξη εσωτερικών συναισθημάτων με αποτέλεσμα ανάλογα την ένταση να δημιουργηθεί η πληγή και μπόλικο κλάμα.
Αυτή η απροσδιόριστη στιγμή του πάθους μπορεί να είναι ένα τραύμα που θα φύγει με το χρόνο του.
Η αίσθηση είναι διφορούμενη, σαν την λίμνη, άλλοτε έτσι, άλλοτε αλλιώς, και στο μέσον τίποτα.

Η όψη τρέχει αυτό το διάστημα και θα παραμείνει έως τις 23 Φεβρουαρίου καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου.
Μία όψη που επηρεάζει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο και έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 17η έως την 25η των παραπάνω ζωδίων.


Στην απόκρυφη Αστρολογία '' το πάθος, το αιώνιο, το ανικανοποίητο '' .



ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός Συνεργάτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου