Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο Καρμικός Δίας στα Ζώδια

 


Γνωρίζουμε ότι ο πλανήτης Κρόνος είναι ο πλανήτης των ειδικών μαθημάτων, αλλά υπάρχει και ένας άλλος πλανήτης Δίας ο οποίος είναι ο πλανήτης των ανταμοιβών.
Ο Δίας θεωρείται ο μεγάλος ευεργέτης επειδή είναι ο πλανήτης ο οποίος προσφέρει την τύχη και εκεί που βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη μας δίνει τα δώρα του και την αφθονία του. Αντιπροσωπεύει την επέκταση, την πνευματικότητα αλλά και την ευκαιρία για τη γνώση.
Όσο αφορά την καρμική αστρολογία ο Δίας είναι ο πλανήτης που δείχνει τα καλά πράγματα που έχει κάνει κάποιος στην προηγούμενη ζωή του και τώρα έρχεται για την ανταμοιβή στους οίκους που βρίσκεται. 
Είναι πάντα καλόκαρδος, ωστόσο πρέπει να θυμάστε ότι αν ο Δίας είναι οπισθοδρομικός κατά τη στιγμή της γέννησής μας ή εμφανίζει δύσκολες όψεις, οπότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι υπήρχε μία κατάχρηση των δώρων της προηγούμενης ζωής και αυτό είναι το ζήτημα που πρέπει να μάθουμε σε αυτή την ενσάρκωση.


Ο Δίας στον Κριό μας δείχνει μία ανεξάρτητη φύση και μία αυτάρκεια σε σημείο που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Σε προηγούμενες ζωές και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές έχετε μάθει πώς να φροντίζετε τον εαυτό σας και οι άλλοι έρχονται σε εσάς για να ζητήσουν βοήθεια. Με ανάδρομο Δία στις προηγούμενες ζωές ήσουν αυτάρκεις, δεν εξαρτιόσουν από τους άλλους, αλλά ήσουν αδιάκριτος και πίστευες ότι ήσουν πιο ισχυρός από τους άλλους. 

Ο Δίας στον Ταύρο υπάρχει μία μεγάλη εκτίμηση για απτά πράγματα στη ζωή. Αν το επιθυμείτε θα εκτιμήσετε αυτό που έχετε, ενώ ταυτόχρονα ξέρετε πως θα δημιουργήσετε αφθονία. Έχετε μία πραγματική κατανόηση του νόμου της έλξης. Σε προηγούμενες ζωές αντί να διαμαρτύρεστε ότι δεν έχετε πράγματα σε δύσκολους καιρούς, μετρήστε τις ευλογίες σας και διδάξατε σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Με ανάδρομο Δία αν δεν έχετε καλές προσδοκίες και είχετε έναν επιβλητικό χαρακτήρα, μπορεί στην προηγούμενη ζωή να θεωρούσατε την αφθονία ως δεδομένο ως στο τέλος, οπότε να περάσατε στην φάση της έλλειψης.

Ο Δίας στους Διδύμους είναι αυτός που είναι σοφός, στοχαστής και επικοινωνιακός, επιδιώκει να κάνει τα πάντα με ένα τρόπο επικοινωνίας και εκτίμησης προς την ανώτερη μάθηση, τον πολιτισμό, την πνευματικότητα και την λογοτεχνία. Σε προηγούμενες ζωές με Δία ανάδρομο μπορεί να ήσασταν ένας δάσκαλος, ένας εκπαιδευτής, που δεν επιδίωξες να μάθεις τους άλλους να σκέφτονται σωστά ή τους έδινες κακές συμβουλές.  

Ο Δίας στον Καρκίνο δίνει αφθονία στο σπίτι ή καλό περιβάλλον σπιτιού. Σε προηγούμενες ζωές κάνατε το καλύτερο για αυτό το περιβάλλουν, ανεξάρτητα με την κατάστασή σας. Θέλετε αυτόν για στο σπίτι σας αλλά δυσκολεύεστε να το δημιουργήσετε λόγω ανασφάλειας και φόβου. Με ανάδρομο Δία σε προηγούμενες ζωές ένα καλό σπίτι στο οποίο ζούσατε καταστράφηκε ή χάσατε έναν αγαπημένο μέλος της οικογένειας και το οποίο εξακολουθείτε να το θέλετε. 
 
Ο Δίας στο Λέοντα υπάρχει μία χαρά για δραστηριότητες, αναψυχής και ρομαντισμού και προσδοκάτε να έχετε την τύχη όσο αφορά το ρομαντισμό, τα παιδιά, τη δημιουργία και τον ελεύθερο χρόνο. Σε προηγούμενες ζωές είσαστε κατακτητές της αγάπης και είχατε εκτίμηση για τα παιδιά. Χρησιμοποιούσατε τον ελεύθερο σας για να χαλαρώσετε. 
Με ανάδρομο Δία σε προηγούμενες ζωές ενώ είχατε πολύ ελεύθερο χρόνο δεν το χρησιμοποιήσετε κατάλληλα για να χαλαρώσετε. Μπορεί να είχατε κακομεταχειριστεί συντρόφους ή να θεωρήσατε τα παιδιά ως βάρος.

Ο Δίας στην Παρθένο έχετε μία ικανότητα για τα τεχνικά πράγματα. Επιδιώκεται τα καλά, είστε καλοί στο νοσηλευτικό, στην προσφορά, στην εργασία, στο καθαρό περιβάλλον. Μπορεί να τα πάτε καλά με την καθαριότητα, την επεξεργασία και την εργασία και πολλές φορές να απογοητεύεστε αν δεν λειτουργούν όλα στην εντέλεια.
Με ανάδρομο Δία στις προηγούμενες ζωές μπορεί να είσαστε ένας τύπος ο οποίος ασχολούνταν με τους άλλους, στο να βοηθήσει τους άλλους αλλά σπάνια ένιωθε την εκτίμηση των άλλων.


Ο Δίας στο Ζυγό είστε εξαιρετικοί με την διπλωματία σας και στη δημιουργία σχέσεων, ενώ  είναι πολύ γνωστό ότι είστε ένας εξαιρετικός διαπραγματευτής με ένα κύκλο για δημιουργικές δραστηριότητες, αλλά και με πολλές σχέσεις στο μενού.
Με ανάδρομο Δία ενώ είχατε πάρει την έννοια τη σχέσης στα σοβαρά και ήταν εξαιρετική η διατήρηση της ειρήνης απέναντι στα άλλα πρόσωπα, μπορεί να μην έχετε κάνει το καλύτερο για να εκτιμήσετε τη σχέση σας ή το άλλο μέρος δεν σας εκτίμησε με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε. 

Ο Δίας στο Σκορπιό είστε ιδιαίτερα αντιληπτικοί και μπορείτε να δραστηριοποιείται σε όλα τα μυστήρια. Έχετε δεξιότητες να ξεδιπλώνεται τα βαθύτερα μυστήρια και μπορεί να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με την άλλη πλευρά μέσω της ελκυστικής δύναμης ή της μαγευτικής - βαμπίρ - ματιάς.
Έχετε επίσης μία καλή ευκαιρία σε κληρονομικά, να κερδίσετε ένα λαχείο, μία χρηματοδότηση, ζώνες ανάπτυξης και ικανότητας, ίσως ήταν ένας εξαιρετικός ντετέκτιβ. 
Με ανάδρομο Δία μπορεί επίσης να είστε καλοί στο να εξηγήσετε τα μυστήρια εις βάρος των άλλων, ίσως είχατε δουλέψει σκληρά για την περιουσία σας αλλά την πήρε κάποιος άλλος από εσάς ή μπορεί επίσης να είσαστε εξερευνητές ψυχές με κακά κίνητρα σε άλλους, ειδικά αν τους βοηθήσατε να ξεδιπλώσουν ένα μυστήριο. 

Ο Δίας στον Τοξότη είσαστε εξαιρετικά μορφωμένοι, γνώστες και πνευματικοί, υπάρχει μία φιλοσοφία, θαυμάζετε τους πολιτισμούς, σας αρέσει να ταξιδεύετε στο εξωτερικό, μπορείτε και είστε ένας μαθητής για όλη τη ζωή σας, νομοθέτες και με θρησκευτική προσέγγιση. 
Με ανάδρομο Δία σε προηγούμενες ζωές κάνατε πολλές εξερευνήσεις για να μάθετε και να διατηρήσετε ότι έχετε μάθει, μπορεί να είστε ένας ψεύτικος γνώστης της αλήθειας, κακός νομοθέτης και δικαστής, να ταξιδέψατε και να εξερευνήσετε αλλά και κατακτήσετε άλλους λαούς και πολιτισμούς, Μπορεί είχατε απορρίψει μία θρησκεία, είτε είχατε παγιδευτεί στο δόγμα και με αυτό να σας είχε κάνει να είστε πάρα πολύ σκληροί πάνω στα ζητήματα θρησκείας. 


Ο Δίας στον Αιγόκερω είστε οι σπουδαίοι στον καθορισμό των στόχων και με θετικό προσανατολισμό στην καριέρα και έχετε μία θετική φήμη. Είστε αποφασιστικοί, αλλά και φιλόδοξοι στον τομέα σας. Γενικά και σε προηγούμενες ζωές είχατε κερδίσει μία θετική φήμη, είχατε αναπτύξει μία εκτίμηση και μία ισχυρή ηθική. 
Με ανάδρομο Δία είχατε αφιερώσει πολύ χρόνο στην εργασία,  προσπαθούσατε σκληρά να αναπτυχθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, είχατε αναπτύξει ένα σκληρό χαρακτήρα, αλλά είτε δεν φτάσατε εκεί που θέλατε, είτε δεν σας πήρε κάποιος για κάποιον σπουδαίο επαγγελματικά και κοινωνικά.


Ο Δίας στον Υδροχόο είστε φιλανθρωπικοί, πολύ φιλικοί και είστε εξαιρετικοί στο διαδίκτυο. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να αγωνιστείτε για να είσαστε ένας master όσο αφορά την διανόηση και τη φιλία. Με ανάδρομο Δία θέλατε να βοηθήσετε και ακόμα και να σώσετε κάποιον αλλά δεν τα καταφέρατε, φερθήκατε σκληρά σε κάποιον φίλο, είτε η ιδεολογία σας είχε ακραία σημεία και αποτύχετε στο να σας δείχνουν ανοχή στο τομέα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.


Ο Δίας στους Ιχθείς  τα πάτε εξαιρετικά πνευματικά και στην φιλανθρωπική ζωή, έχετε την τάση να κάνετε μία πνευματική εργασία, να προσφέρετε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και να γίνεται ψυχικοί και να γνωρίζετε πως επικοινωνούν με τους συμπαντικούς οδηγούς και να προστατεύεται από ενεργειακά πεδία.
Σε προηγούμενες ζωές αναπτύξετε μία αγάπη για το μεταφυσικό και την πραγματικότητα  είσαστε μυστικιστής και να χρησιμοποιήσατε ενέργειες για το καλό. Αν είναι ανάδρομος ο Δίας είχατε ψυχικές ασθένειες και αρνητικότητα που συνδέεται με την αύρα, μπορεί να είχατε πάνω σας ένα αρνητικό πνεύμα και αυτό μπορεί να δημιούργησε προβλήματα στους άλλους.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου