Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Ήλιος στους Ιχθύς. Προβλέψεις Ζωδίων

 Ο Ήλιος στους Ιχθύς. Τα ζώδια του Νερού και της Γης μπορούν να τον βιώσουν θετικά, ενώ ο Μεταβλητός Σταυρός φωτίζει όλες τις πλευρές της ζωής που διαμορφώνεται μέσα από τους γωνιακούς οίκους όπου κάνει τετράγωνο και αντιθέσεις. 

Ο Ήλιος εδώ λειτουργεί ως μια στροφή σε πιο εσωτερικά θέματα που συνυπάρχουν μέσα μας. Ανάλογα πως λειτουργεί το ασυνείδητο και οι καρμικές τιμωρίες ή την ελεύθερη βούληση διαμορφώνει το χαρακτήρα αλλά και την ίδια την ζωή. Άλλος το βιώνει με μια στροφή στο τραγούδι, στην ποίηση, σε θεραπευτικούς δρόμους, και πνευματικές οδούς και κάποιοι άλλοι στην τιμωρία της ακολασίας ή στην υποτίμηση της ίδιας της προσωπικότητας τους.

Ας δούμε αναλυτικά τις επιρροές:

Κριός: Φωτίζει αθέατους κόσμους που κρύβονται και πρέπει να γίνει η επιλογή, αλλά και η κατάκτηση των θετικών σημείων. Ένας δρόμος είναι η ενασχόληση με την καλλιτεχνική εκδήλωση και την πνευματική ζωή. Ο άλλος δρόμος είναι η ανάπτυξη του φόβου, εχθρών, η ανεπιθύμητη εισροή  αρνητικών δυνάμεων που θα καθηλώσουν τους μη δυνατούς.
Όμως επειδή λειτουργείτε με τον Πλανήτη Άρη, αυτό σας δίνει δύναμη για να νικήσετε όλα αυτά.

Ταύρος: Ένα εξάγωνο είναι ενδιαφέρον. Δίνει ευκαιρίες σε τομείς που έχουν το βασικό πλεονέκτημα της διάδοσης του εαυτού σου. Ο τρόπος εδώ δεν είναι η λειτουργία του Εγώ, αλλά η προσφορά στο Εμείς. Βγάλτε τα πλεονεκτήματα που έχετε και γνωρίσετε ανθρώπους, αλλά και να σας γνωρίσουν σε μια στροφή προς την εξωστρέφεια. Οι ομάδες ανθρώπων, οι νέες ιδέες, και η βοήθεια που παίρνετε και δίνετε, είναι αναγκαία για την ανάπτυξη.

Δίδυμος: Εδώ έχουμε ένα τετράγωνο για όσους έχουν Πλανήτες σε αυτό το ζώδιο, ενώ η διέλευση γίνεται στο 10ο οίκο που δίνει στροφή σε επαγγελματική αναζήτηση και κοινωνική αναγνώριση. Δεν γίνονται με εύκολο τρόπο όλα αυτά, ως Μεταβλητό ζώδιο που είστε μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλες τις συνθήκες. Μείνετε κοντά σε προτιμήσεις που σας δίνουν μια καινούργια στροφή, δημιουργήστε το καινούργιο και εξερευνήστε νέους τρόπους επαγγελματικής επιτυχίας, κυρίως για όσους ασχολούνται με πνευματικές αναζητήσεις και αναζητήσεις του Εγώ.

Καρκίνος: Διέλευση που τριγωνίζει τους Πλανήτες που είναι στο ζώδιο Καρκίνου, ενώ κάνει διέλευση από ένα οίκο που σχετίζεται με ταξίδια σε μακρινά μέρη, αλλά και την αναζήτηση ενός άλλου δρόμου. Αυτός περνά μέσα από μάθηση, γνώση και σεμινάρια, διάβασμα βιβλίων και φιλοσοφικών ρευμάτων.
Ο δρόμος είναι ο Σκοπός και κατακτιέται μόνο με την αφοσίωση σε οτιδήποτε που σχετίζεται με το υπερβατικό και το ενεργειακό πεδίο.

Λέων: Αδιάφορη διέλευση που σας κάνει να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Επειδή όμως το χρήμα συνοδεύεται και από τον έρωτα, μια που τον κάνει πιο εύκολο στην αναζήτηση του συντρόφου, επιταχύνετε για να έχετε μια καλή ερωτική ζωή. Για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τον εσωτερικό τους εαυτό επισκεφτείτε ένα ψυχολόγο, ή ερωτευτείτε το " προσωπικό σύντροφο " ψυχολόγο.
Όσοι έχετε οικονομική στενότητα αναπτύξτε οξυδέρκεια για να ρυθμίζετε χρέη και χρήματα που σας περιορίζουν λόγω κακής διαχείρισης τα προηγούμενα χρόνια.

Παρθένος: Όσοι έχετε Πλανήτες σε αυτό το ζώδιο έχουμε μια αντίθεση με τον Ήλιο στους Ιχθύες. Οι ανάγκες σας πρέπει να καλύπτονται από το σύντροφό σας. Πρέπει να δείτε το προσωπικό του ύφος, πως λειτουργεί μέσα από το επαγγελματική ζωή και την ανάδειξη του Εγώ. Όσοι θέλουν να βρουν κάποιο σύντροφο μπορείτε ή να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες και να προχωρήσετε στο μετά.
Βέβαια κάθε αντίθεση αναπτύσσει μια δυναμική που έχει υφή Άρη και χρειάζεται ισορροπία και αρμονικές λύσεις.

Ζυγός: Ζητήματα που σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον και τις συνεργασίες εντός. Όσοι θέλετε μια νέα εργασία μπορείτε να μεριμνήσετε μια που ο Ήλιος σας βοηθά. Κάποια πράγματα στην δουλειά θα αλλάξουν λόγω ότι κάποιος ανώτερος θα ζητήσει παραπάνω πράγματα από εσάς. Τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία βγαίνουν στην επιφάνεια και πρέπει να ασχοληθείτε τουλάχιστον κάνοντας ένα τσεκάπ ή μια επίσκεψη σε κάποιο ειδικό γιατρό.

Σκορπιός: Τρίγωνο σημαίνει έτοιμες ευκαιρίες. Όσοι έχετε Πλανήτες σε αυτό το ζώδιο καλείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και όσοι έχετε ωροσκόπο, στροφή σε καλλιτεχνικές αναζητήσεις, δημιουργική προοπτική και προβολή εκεί που θεωρείτε ότι έχετε ταλέντο για να το προβάλλετε. Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να το δείτε σε ένα επίπεδο που δεν έχει υλικό στόχο - δύσκολο για εσάς - αλλά περιλαμβάνει και πνευματική προσαρμογή και ανακάλυψη εσωτερικών ερεθισμάτων του άλλου προσώπου.
Όσοι έχετε παιδιά είναι μια ξεχωριστή για εσάς περίοδος, ειδικά αν ασχολούνται με άθληση ή καλλιτεχνικά.

Τοξότης: Η διέλευση αυτή σας επηρεάζει με όψη τετραγώνου. Κάνει διέλευση από τον 4ο οίκο που επηρεάζει την οικογένεια και το συναισθηματικό σας κόσμο. Απαιτήσεις από γονείς, υποχρεώσεις, ζητήματα με ακίνητα, πίεση δεν βοηθούν την ψυχολογία σας. Για αυτό προσπαθείτε να φύγετε από στρεσογόνες καταστάσεις, δημιουργήστε όσο γίνεται ένα καλύτερο περιβάλλον και ασχοληθείτε με την βελτίωση της ψυχής σας.

Αιγόκερως: Όσοι έχετε Πλανήτες εδώ δημιουργεί νέα δεδομένα όσο αφορά την επικοινωνία. Η διέλευση από το 3ο οίκο, σας παρέχει δυνατότητες να προβάλετε τον εαυτό σας αλλά και την εργασία σας. Βοηθά επίσης να βρείτε νέους τρόπους για να αναπτύξετε νέες μεθόδους αξιοποίησης του διαδικτύου. Όσο αφορά το κομμάτι της γνώσης, προσπαθήστε να μάθετε πως η γνώση συνδυάζετε με την δόξα.
Τα μικρά ταξίδια ευνοούνται είτε με συγγενικά σας πρόσωπα ή μαζί με φίλους.

Υδροχόος: Αδιάφορη διέλευση που είναι συνδεδεμένη με τα οικονομικά. Για εσάς δεν είναι αυτοσκοπός τα οικονομικά, οπότε δώστε περισσότερη ενέργεια για ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων εύρεσης χρημάτων που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε κυρίως τα απαραίτητα. Όσο αφορά τα προσωπικά σας ότι έχει την δύναμη να σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια είναι αποδεκτό.

Ιχθύες: Ο Ήλιος επάνω σας και αυτό τα λέει όλα. Να προβάλετε τον εαυτό σας, την δημιουργική πλευρά σας και τα πλεονεκτήματα που σας ακολουθούν. Μπορείτε πλέον να μεριμνήσετε στο να δείξετε στους άλλους τι αξίζετε για να πάρετε την απαιτούμενη βοήθεια για ένα καλύτερο μέλλον.
Όσοι έχετε Πλανήτες στους Ιχθύς δημιουργήσετε το υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις δυνατότητες που ακολουθούν τις απαιτήσεις του Ιχθύ κυρίως ακολουθώντας πάντα τις θετικές πλευρές.



                                                                 ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                           Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου