Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ. ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


Στις 25/04 γυρίζει σε ανάδρομη φορά ο Πλούτωνας από την 25 μοίρα του Αιγόκερω . Ο πλανήτης αυτός θεωρείται ο πιο επικίνδυνος του ζωδιακού, αλλά ταυτόχρονα και ο πιο Αναγεννησιακός. Επιτρέπει να δούμε την μέχρι τώρα ζωή μας και με Καρμικό τρόπο, να επιφέρει την κάθαρση παλιών δομών και των  τρόπων που έχουν δημιουργηθεί και δεν έχουν πλέον καμία σημασία .

     Ο τρόπος που ενεργεί ο Πλούτωνας είναι βίαιος κυρίως μέχρι το 2023 σε όλο τον Παρορμητικό Σταυρό, και ιδιαίτερα εντός του 2020 . Κάποιοι είδη το έχουν νιώσει κυρίως του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου. Θα δεχτούν αυτή την απότομη αλλαγή όσοι έχουν στις ακμές του γενέθλιου χάρτη σε Παρορμητικά ζώδια ή όσοι έχουν πλανήτες στα Παρορμητικά ζώδια και ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο.
     Εδώ παίζει ρόλο αν υπάρχουν γωνιακοί οίκοι σε αυτά ζώδια καθώς θεωρείται ότι αλλάζει ριζικά το πλάνο ζωής. Οι 1,4,7,10 οίκοι ελέγχουν όλα στη ζωή του καθενός μας, σε όλους τους τομείς της ζωής και καθορίζουν το μέλλον μέσα από το Κάρμα και τις " Οφειλές " της προηγούμενης ζωής. 
Οι όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας με άλλους Πλανήτες μας δείχνουν το βάθος των Αλλαγών κυρίως αν υπάρχουν Τετράγωνα, μισό Τετράγωνο, Χιαστί, Αντίθεση, Σύνοδος.
       Οι όψεις αυτές έχουν Καρμική χροιά καθώς καθορίζουν αυτά τα σημεία που χρειάζεται να κάνουμε υπέρβαση και να διαλέξουμε ποιον Πλανήτη από τους δύο πρέπει να διαλέξουμε, για να ακολουθήσουμε το δικό του μονοπάτι. Το Τετράγωνο είναι μία δύσκολη όψη που όταν την υπερβούμε έχουμε πάρει το Καρμικό μάθημα και απελευθερωθήκαμε ώστε να είμαστε πιο δυνατοί στην μετέπειτα ζωή μας..

Προβλέψεις για τα ζώδια:

 Θα ασχοληθούμε με το Παρορμητικό Σταυρό μια που εκεί οι αλλαγές είναι επώδυνες και καθοριστικές, καθώς σε κάθε γενέθλιο χάρτη υπάρχουν πλανήτες σε Παρορμητικά ζώδια . 
Στον οίκο που υπάρχουν αυτά τα ζώδια μας δείχνει σε πιο " σπίτι " θα γίνει η αλλαγή. Οι όψεις με τους Προσωπικούς Πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Άρη, Αφροδίτη, ) αφορά πως έχουμε δομήσει την ζωή μας, ενώ με τους εξωκρόνιους την Καρμική συνέχεια της Συμπαντικής αποστολής μας. 
Οπότε όποιος έχει τα παραπάνω και όποιος έχει ωροσκόπο σε ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού υπόκειται σε εξαγνισμό της ψυχής, επώδυνη αλλαγή με μαθήματα Νέας Πορείας, με '' θανάτωση του υλικού μοτίβου  ''  και καταστροφής των ριζωμένων τρόπων και σκέψεων, της μέχρι τώρα προσωπικής του πορείας.

ΚΡΙΟΣ : Αλλαγή του τρόπου ζωής σε επαγγελματικό και κοινωνικό τοπίο και τη '' θανάτωση '' των δομών και του προσωπικού στάτους. Επίσης την απαλλαγή από το πρότυπο του πατέρα καθώς και το έλεγχο των κινήσεων που αφορούν το κτίσιμο της προσωπικής ζωής μέσω της ανάδειξης και της κοινωνικής αποδοχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Αλλαγή όλων των σχέσεων ( επαγγελματικών, ερωτικών ) και την δημιουργία σχέσεων με ετερόκλητα στοιχεία, των σχέσεων με το κοινωνικό περιβάλλον ή την δημιουργία νέων σχέσεων που αλλάζουν το τρόπο προσέγγισης του συντρόφου. 
Οι νέες σχέσεις που δημιουργούνται, εκτός της Καρμικής εξουσίας, έχουν και κάποιο πρόσωπο που αντιστέκεται στην σχέση ( γονείς, παιδί, φιλικό περιβάλλον, κοινωνικός έλεγχος ). Ιδιαίτερα οι Καρκίνοι απελευθερώνονται από το μητρικό πρότυπο και το αντικαθιστούν με μία σχέση που θα το ξαναδημιουργήσει.

ΖΥΓΟΣ : Θέματα, οικογένειας, αλλαγή οικίας και ίσως και χώρας, ακίνητης περιουσίας και προσωπικής ασφάλειας, καθώς νιώθουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Ο Ζυγός επειδή απαιτεί την αρμονία, την ισορροπία, την αντίδραση στις αλλαγές
καθώς ζυγίζει και μετά ισορροπεί επιδέχεται την Πλουτώνια εισβολή σαν κάτι που έρχεται για να '' θανατώσει '' το δομημένο καθεστώς της καθημερινής συμπεριφοράς και ενέργειας. Η Αφροδίτη ζητά την επιβεβαίωση, ενώ ο Πλούτωνας ζητά την απόρριψη της αισθητικής στην καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ : Όλο το προσωπικό πλαίσιο μεταβάλλεται καθώς δεν υπάρχει  με τον Πλούτωνα η ευκολία προσέγγισης και επιβεβαίωσης στα μάτια των άλλων. Οι αλλαγές αφορούν το τρόπο αντίδρασης στα ερεθίσματα και στην γνώση της ζωής μέσα από σταθερές και αξίες. 
Η αυστηρή αντιμετώπιση και η αυστηρή κοινωνική προβολή δοκιμάζονται στο να αντικατασταθούν με καινούργια, που δημιουργούν μία καθεστωτική αντίληψη και μία ανασφάλεια και αυστηρότητα στην προβολή του εαυτού στα μάτια των άλλων.

 Σημ : Ο Πλούτωνας γκρεμίζει οτιδήποτε βλέπει να έχει μία μονιμότητα. Στην καινούργια αστρολογική προσέγγιση το έργο της επανεκκίνησης την βοηθούν οι προσωπικοί πλανήτες. Είναι αυτοί που θα δώσουν το καινούργιο πλαίσιο ζωής..

Οι παραπάνω αναφορές των ζωδίων αφορά το τρίτο δεκαήμερο .



Πλουτώνιος
Ειδικός Συνεργάτης του tarosofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου