Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 01/05


Την 1η Μαΐου γίνεται μία όμορφη όψη, αν λειτουργήσει με το τρόπο που πρέπει, καθώς ο Ουρανός συναντά τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου.
Η πρώτη εντύπωση είναι ο ενθουσιασμός που έρχεται αφού καταλάβεις την αλλαγή. Εδώ πρόκειται καθαρά στον άξονα των οικονομικών και εισέρχεται σε ένα πλαίσιο όπου υπάρχει ένα καινούργιο περιβάλλον εστίασης και ένας φρέσκος αέρας.
Παράλληλα συλλέγεις οτιδήποτε πληροφορίες που σε ενθουσιάζουν και σε κάνουν να κοιτάζεις το μέλλον πιο καθαρά και πιο ανατρεπτικά.
Τώρα είναι η στιγμή που συλλέγεις πληροφορίες, ψάχνεσαι περισσότερο, αποκτάς καινούριες ανησυχίες οι οποίες θα επηρεάσουν τα έσοδα σου. Και οι δύο πλανήτες σε ένα ζώδιο της Γης σίγουρα έχει να κάνει με κάτι υπαρκτό που μπορεί να γίνει και μόνιμο αν το εξελίξεις όπως πρέπει.
Η εξέλιξη αφορά καινούργια επιχειρηματικά μοντέλα, καινούργιες ενασχολήσεις, νέες ιδέες και εφαρμογές. Είναι μία super όψη για αυτούς που θέλουν να βρεθούν σε ένα κοινωνικό περιβάλλον ιντερνετικής εποχής, όσο αφορά το εμπόριο, την λειτουργία της επιχείρησης.
Κοίταξε λοιπόν οτιδήποτε καινούργιο τριγυρνά δίπλα σου, είτε ως είδος, είτε ως ιδέα και απέκτησε το.
Ύστερα κάνε το πράξη με δόση ενθουσιασμού και καινούργιου ξεκινήματος.
Η όψη είναι θετική για τα ζώδια της Γης και του Νερού, ενώ φέρνει ανατροπές για το Σταθερό σταυρό ανάλογα με το πως θα κινηθείς. 
Ευαίσθητες μοίρες από την 3η έως την 8η και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα πάνω σε αυτές.


Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου