Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ 07/04


Μια σκληρή όψη, μια όψη που πολλές φορές τρομάζει.
Ο πολεμοχαρής Άρης και αυτός που ξεκινά το κακό από το σταθερό ζώδιο του Υδροχόου συναντά τον Ουρανό από το άλλο σταθερό ζώδιο του Ταύρου. 
Μια όψη που επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των πρώτων ημερών και όσους έχουν ωροσκόπο, πλανήτες, μεσουράνημα εκεί. 
Ενώ έχεις τη θέληση να γίνεις ανεξάρτητος, να αποκτήσεις τη δύναμη και την εξουσία, το κάνεις με ένα τρόπο παρορμητικά σταθερό. Δημιουργείς μια έκρηξη που συμπαρασύρει τα πάντα ενώ το ενεργειακό της κύμα  αφήνει παντού πληγές.
Θέλεις να διεκδικήσεις την ελευθερία του εμείς απέναντι στην εξουσία του πλούτου, όμως το κάνεις με ένα τρόπο σαν πυρηνική βόμβα. Παρασύρεσαι σε δρόμους μη επιστροφής, οι οποίοι δύσκολα θα σου δώσουν ελευθερία μια που την τελευταία την καλύπτει ο πλούτος, ο οικονομικός παράγοντας. 
Κάθε ιδέα που καλύπτει το επαναστατικό  σου πνεύμα συγκρούεται με την αλλαγή που διαπερνά τον Ταύρο και που δεν τον αγγίζει, μια που επιμένει στο ίδιο, στο γνωστό, στο περπατημένο. 
Θα δημιουργηθούν τεράστιες αντιδράσεις, ένα κλίμα εκτός τόπου και χρόνου σε οικονομικό επίπεδο και όλα θα κινούνται σε ένα δρόμο που δεν θα φέρνει τίποτα το θετικό.
Άφησε τα όλα για αργότερα γιατί τώρα ότι και να κάνεις θα έρθει μπούμερανγκ. 
Ηρέμησε, κοίταξε να πάρεις δυνάμεις και να βρεις ισορροπίες, γιατί η ένταση για την αλλαγή είναι μάταιος κόπος. 
Θα πληγωθείς, θα νευριάζεις και στο τέλος θα είσαι και ο μεγάλος χαμένος.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου