Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΠΑΣΧΑ 2020. ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ


Ένα διαφορετικό Πάσχα φέτος, μία διαφορετική εποχή μετάλλαξης σε ένα καινούργιο τοπίο. Οι σύνοδοι Κρόνου / Πλούτωνα, Δία / Πλούτωνα και τετράγωνο Κρόνου / Ουρανού που ετοιμάζεται έχουν δημιουργήσει ένα '' τέλος της ιστορίας ''  και την έναρξη ενός κύκλου που θα κρατήσει για τα επόμενα 35 χρόνια.
Στην αρχή του όλα θα παίρνουν μία δραματική υφή, η διαδρομή θα είναι ατελείωτη, το χάος θα επικρατεί, η ψυχολογία θα σε προδίδει. Όλα αυτά μοιάζουν ολίγον ξενικά στο Τώρα, δεν γίνετε όμως με διαφορετικά, γιατί η ενέργεια των παραπάνω συνόδων μιλούν για το απόλυτο χάος στην αρχή που στην συνέχεια μετατρέπεται σε συνήθεια.
Πολλοί μιλούν για το κάτι άλλο, τη σύγκρουση του καλού και του καλού, μία αιώνια μάχη που τώρα κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Πάντα κυκλοφορούσε δηλαδή, απλώς εμείς είμαστε σε άλλο πλανήτη σε μια '' ουδέτερη ζώνη '' εκεί που επικρατεί ανησυχία, η έλλειψη γαλήνης και παράλληλα το χρήμα και το Εγώ. 
Αυτός ο '' ουδέτερος πλανήτης '' ήταν ένα κατασκεύασμα του μυαλού μας για να αποφύγουμε την αυτογνωσία. Που να ψάχνεις τώρα αφού όλα σου σερβίρονται έτοιμα !
Ένα παιχνίδι της Ελίτ '' για το καλό μας '' που του δώσαμε υπεραξία και το μετατρέψαμε σε ιδέα που διαπερνά τα πάντα. Μία αποξένωση, μία κατρακύλα, ένας άκρατος εγωισμός, μια αρνητική και περίεργη διάσταση αρνητικής ουσίας.
Τίποτα δεν μας σταματούσε στην κατρακύλα παρόλα τα αναχώματα των μεταρρυθμιστών, πνευματικών και εναλλακτικών ατόμων με ενόραση και υπερβατική διάσταση.
Οπότε ήταν στρωμένος ο δρόμος για τον Πλούτωνα ( το κατώτερο ον, ο μισάνθρωπος, ο δαίμων ) να εισχωρήσει και να ανατρέψει το ψεύτικο παρόν με τα καθρεφτάκια  της Ύλης. '' Όφεις γεννήματα εχιδνών '' ( Ματθ. 23,33 ) όπως το ονομάζει ο Χριστός μιλώντας στους Φαρισαίους υποκριτές.
Έτσι και εμείς ακολουθώντας το δρόμο των τελευταίων γίναμε ψεύτικοι άνθρωποι, απαρνηθήκαμε την Θεική μας  μορφή και ακολουθήσαμε τον δρόμο Εκείνου, του κατωτέρου όντος, του βασιλιά της κόλασης και τις απιστίας, πορευόμενοι παρόλο τον όλεθρο που επικρατούσε δίπλα μας.
Πρέπει να το ξαναδούμε ξανά αρχίζοντας από το συνάνθρωπο που τώρα λόγω της πανδημίας υποφέρει σε ένα κρεβάτι μόνος του κοιτάζοντας για μέρες το θάνατο στο νοσοκομείο πολεμώντας για να κερδίσει το 50 % -50 % όσο αφορά την επιβίωση του.
Επειδή ο Κρόνος σχετίζεται με τον παγκόσμιο κάρμα '' ότι σπείραμε τώρα θερίζουμε '' , '' ότι αφήσαμε τώρα ξανάρχεται '' .
Μόνο που έρχεται ως  '' πλουτώνιο σενάριο ''  που μας κακοφαίνεται.
Ας δημιουργήσουμε μόνοι μας αντισώματα υπερασπίζοντας την ανθρώπινη θεική μας υπόσταση κοιτάζοντας ψηλά το Δημιουργό. 
Με αυτό τον τρόπο έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να μας προσέξει.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου