Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ 20/04


Μία άλλη δύσκολη όψη του Ήλιου πηγαίνοντας στο ζώδιο του Ταύρου στις 20/4 συναντά το Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου με ένα προσωπείο ισχυρό και απειλητικό. 
Επηρεάζει τους γεννημένους το Σταθερό σταυρό των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 1η έως την 3η μοίρα του Σταθερού σταυρού.  Είναι το διάστημα που νιώθεις την εξάντληση σε ότι κάνεις και όλα έρχονται πιο δύσκολα. Οι ευθύνες αυτές εντοπίζονται στον άξονα επάγγελμα - οικονομικά όπου βλέπεις τις δυσκολίες να αυξάνουν και ο περιορισμός της επιτυχίας και της απομάκρυνσης από τους στόχους σου να προκαλεί μία κατάρρευση κάποιων σχεδίων σου.
Η όλη κατάσταση απαιτεί θάρρος για να υπομείνεις  αυτή την δοκιμασία ώστε να μπορείς να επαναπροσεγγίσεις το σχέδιο και τη σταθερότητα.
Μπορεί να υπάρξει μία απόλυση, ένας υποβιβασμός στην εργασία, μια δυσκολία σε μία επιχείρηση, όπου θα προξενήσουν όλα αυτά παραπάνω στρες.
Αυτό το διάστημα μην αναλαμβάνεις παραπάνω ευθύνες, μην περιμένεις την άνοδο, αλλά πάλεψε περισσότερο στο να διατηρήσεις τα κεκτημένα.
Η όψη αυτή επηρεάζει περισσότερο τα ανδρικά πρόσωπα και ιδιαίτερα όσους είναι σε μεγαλύτερη ηλικία ή έχουν επιχειρήσεις, είτε είναι κρατικοί υπάλληλοι.
Δεν υπάρχει χώρος για μελαγχολία, γιατί τα πράγματα θα ξαναφτιάξουν πάλι, αρκεί να μπορείς να αντέχεις στις δυσκολίες.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου