Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑΣ 15/04


Από τις 12 Απριλίου έως και τις 18 Απριλίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού συναντά με τετράγωνο το Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω. 
Μια όψη που επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των Παρορμητικών και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 22η έως την 28η μοίρα.
Αφήνει μία παράλληλη διεύρυνση του εγώ, μία απαίτηση για να δείξεις ποιος είσαι πέρα από τα όρια. Θέλεις να βγεις πετυχημένος και αυτό το καθιστά εφικτό αν δημιουργήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που θα ακουμπά και την υπερβολή.
Η μεγάλη πίστη στις ικανότητές σου είναι '' ευχή και κατάρα '' γιατί πολλές φορές μπορεί να εξωκείλεις σε δρόμους που δεν είναι εφικτή για να τους ακολουθήσεις.
Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος τώρα λόγω των συνθηκών να θέσεις τα όνειρα σου σε εφαρμογή, σου δίνεται όμως η δυνατότητα να τα προσαρμόσεις στο σήμερα.
Κάθε εκκίνηση και εκτίμηση πρέπει να έχει μία μετριοπάθεια ως προς την εφαρμογή και στη μετέπειτα διαδικασία. Ο εγωισμός, η παρόρμηση και η μεγάλη υποστήριξη στις προσωπικές του δυνάμεις δεν είναι ο καλύτερος οιωνός, είναι όμως μία εξερεύνηση ενός δρόμου που μπορεί να λειτουργήσει αν υπάρξει μετριοπάθεια και η παραπάνω σιγουριά.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι τόσο αρνητική αυτή η όψη, σίγουρα όμως εμπεριέχει τον κίνδυνο της υπερβολής ως προς την επέκταση.


Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου