Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Πανσέληνος Απριλίου στο Ζυγό. Αισθηματικά μπερδέματα

 


Η πανσέληνος στο Ζυγό στις 6 Απριλίου 2023 γίνεται στην 16*07 μοίρα και επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 13η έως την 19η μοίρα.

Είναι αρκετά βοηθητική για τα ζώδια της Φωτιάς του δεύτερου δεκαημέρου καθώς πάει να κλείσει η σύνοδος Ήλιου / Δία στο Κριό, ενώ οι υπόλοιποι πλανήτες που υπάρχουν στον Ταύρο ευνοούν όλα τα ζώδια της Γης.

Η βασική της όψη είναι το αντίθεση που κάνει με το Χείρωνα που θα βγάλει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα και πληγές από το παρελθόν, τα οποία δεν μπορούμε να τα τιθασεύσουμε ή να συμφιλιωθούμε.
Ο πόνος μπορεί να σχετίζεται με γεγονότα της παιδικής ηλικίας, να αφορά κάποια απόρριψη, μία εγκατάλειψη καθώς επίσης και πώς διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας, είτε βρισκόμαστε εντός γάμου, είτε εκτός.
Μπορεί να έχουμε προσελκύσει ή ακόμα να προσελκύουμε καταστάσεις ή ανθρώπους οι οποίοι επιδεινώνουν τον πόνο και να γινόμαστε όσο γίνεται και πιο ευάλωτοι στις συναισθηματικές αντιδράσεις τον άλλον.
Οπότε πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα να ερευνήσουμε τι είναι αυτό που πάει λάθος, ποια είναι αυτά τα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή μας και μας πληγώνουν.
Από την άλλη μεριά πρέπει να κάνουμε και τη δική μας αυτοκριτική για να δούμε αν έχουμε εξισορροπήσει τις ανάγκες μας με τις ανάγκες των άλλων, αν έχουμε εμπιστοσύνη στα θέλω μας για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε συναισθηματικό πόνο. Ενώ η θεραπεία βασικά εδώ γίνεται αποκλειστικά με το δικό μας έλεγχο και με τη δική μας δυναμική.

Οι καλές όψεις του Ερμή με τον Κρόνο και με τον Άρη μας δίνουν όλα τα εχέγγυα στο να αναλάβουμε δράσεις, να κάνουμε σκέψεις και σχέδια και να οδηγηθούμε με σκληρή αίσθηση του σκοπού και της πρωτοβουλίας στην επίτευξη των στόχων.
Μας παρέχει μαχητικό πνεύμα, θάρρος, εξυπνάδα και θέληση στο να προχωρήσουμε μπροστά και κυρίως επειδή ο Ερμής είναι στον Ταύρο αφορά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο βοηθά στο να έχουμε μία καθαρή σχέση, να έχουμε καλή κρίση απέναντι στα γεγονότα και σταθερές νοητικές δεξιότητες οι οποίες θα μας βοηθήσουν αυτό το χρονικό διάστημα σε επίλυση προβλημάτων, χωρίς να ερχόμαστε σε σύγκρουση μέσα από κοινή λογική,  πρακτικότητα, σύνεση και σιγουριά για τα σχέδια.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο μας δίνει δύναμη, φιλοδοξία και επιμονή να αναλάβουμε νέους ρόλους, δύσκολες εργασίες και να εκπληρώσουμε όλα τα πράγματα με μία δυναμική,  μέσα από μία τελειότητα, υπομονή, πειθαρχία. Ζητήματα που έχουν σχέση με την πράξη είναι σημαντικά αυτό το χρονικό διάστημα καθώς αυτή η όψη μας δίνει όλα τα εχέγγυα της επίτευξης των ζητημάτων που απασχολούν μια που προσθέτει μία καθαρά δυναμική και καθαρό μυαλό.



Η πανσέληνος αυτή κάνει σύνοδο με τον αστεροειδή Αμερική 15* 35 του Ζυγού ο οποίος πήρε το όνομά του από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πάντα όταν ενεργοποιείται φέρνει σημαντικά γεγονότα στη χώρα, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα, ενώ επηρεάζει και τη διάθεση του αμερικανικού λαού.
Αυτό σημαίνει ότι αυτή η πανσέληνος θα φέρει τα σημάδια της πάνω στην Αμερική ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα που υπάρχουν οικονομικές αναταράξεις, όπως και η δίωξη του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump.

Η πανσέληνος αυτή μας δίνει μία ώθηση απελευθέρωσης από τα δεσμά μας όπως επίσης και της εξερεύνησης των ενεργειών μας πάνω σε ζητήματα συναισθημάτων και σχέσεων.
Το μοτίβο της είναι κυρίως θεραπευτικό ώστε να περιορίσουμε το θυμό, να βρούμε τα λάθη μας και τα τραύματά μας, είτε αυτά που φταίμε αποκλειστικά εμείς, είτε τα δεχόμαστε από τους άλλους.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου