Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Διαισθητική Αστρολογία: Πλούτωνας Ανάδρομος 2023


Ο 
Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης. Γνωστός ως Άρχοντας του Κάτω Κόσμου, ο ανάδρομος Πλούτωνας μας χτυπά σε ψυχικό επίπεδο, δουλεύοντας στα βαθύτερα στρώματα της ύπαρξής μας.


Ξεκινώντας την 1η Μαΐου 2023, ο Άρχοντας του Κάτω Κόσμου θα εισέλθει στον δικό του Κάτω Κόσμο, που θα αναδυθεί στις 10 Οκτωβρίου 2023, με βαθύτερες γνώσεις και σοφία.
Ο Ανάδρομος Πλούτωνας μας καθοδηγεί να κοιτάξουμε τις μεταμορφώσεις του παρελθόντος, τι έχει απομακρυνθεί, τι έχει ανέβει και τι παραμένει στη σκιά.

Πλούτωνας Ανάδρομος στον Υδροχόο
Ο Πλούτωνας μπαίνει στο ανάδρομο ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό είναι το πρώτο ανάδρομο που έχει κάνει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στη ζωή μας, καθιστώντας τον εξαιρετικά σημαντικό.
Ο Πλούτωνας θα παραμείνει ανάδρομος στον Υδροχόο μόνο μέχρι τις 11 Ιουνίου, όταν θα επιστρέψει στον Αιγόκερω, επομένως αυτό είναι ένα σπάνιο παράθυρο για να σκάψετε βαθύτερα στα θέματα Πλούτωνα-Υδροχόου.
Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο ξεκίνησε έναν ισχυρό και νέο κύκλο. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι η αρχή της μετάβασής μας στην Εποχή του Υδροχόου.
Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο λέγεται ότι φέρνει περισσότερη δύναμη στην τεχνολογία, μεγαλύτερη εστίαση στην κοινότητα και τον ανθρωπισμό και την πνευματική πρόοδο.
Κάθε στοιχείο αυτού που φέρνει ο Πλούτωνας έχει μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά. Κάθε στοιχείο αυτού που φέρνει ο Πλούτωνας είναι έτοιμο να δημιουργήσει μερικούς θανάτους, μερικές αναγεννήσεις και βαθιές μεταμορφώσεις.
Ο Πλούτωνας είναι η διαδικασία της καύσης των πάντων και η άνοδος που έρχεται όταν οι στάχτες είναι έτοιμες να μεταμορφωθούν.

Πλοήγηση στον Πλούτωνα ανάδρομη

Κατά τη διάρκεια ενός Ανάδρομου Πλούτωνα, αισθανόμαστε καθοδηγούμενοι να αναλογιστούμε τους κύκλους του θανάτου και της αναγέννησης στη ζωή μας.
Υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι που μπορεί να έλθουμε να εξετάσουμε. Η πρώτη είναι από τις 23 Μαρτίου 2023. Ποιοι μετασχηματισμοί έχουν εκτυλιχθεί από τότε; Πώς έχουμε αλλάξει και εξελιχθεί; Πώς ξαναγεννήσαμε τον εαυτό μας;
Η επόμενη περίοδος για να κοιτάξουμε πίσω είναι από τις 8 Οκτωβρίου 2022. Αυτή ήταν η τελευταία μέρα που ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος. Από αυτή την ημερομηνία, πώς έχει αλλάξει η ζωή σας; Ποιοι θάνατοι και αναγεννήσεις έχουν συμβεί; Σε ποιες μεταμορφώσεις έχετε προχωρήσει;
Ο Πλούτωνας είναι λεπτός στην προσέγγισή του, επομένως μερικές φορές είναι δύσκολο να σταχυολογήσουμε πώς κινήθηκε στη ζωή μας. Ακόμη και το να θέσουμε αυτές τις ερωτήσεις μπορεί να μην μας δώσει τη σαφήνεια που χρειαζόμαστε για να κατανοήσουμε το ταξίδι αυτού του πλανήτη.
Ο Πλούτωνας εργάζεται στα βαθύτερα στρώματα και στην πραγματικότητα μόνο όταν τελειώσει το ταξίδι του σε ένα ζώδιο μπορούμε να κατανοήσουμε πραγματικά τη σοφία, τα μαθήματα και τις μεταμορφώσεις που προοριζόταν να φέρει.
Ο Πλούτωνας πλησιάζει στο τέλος του ταξιδιού του στον Αιγόκερω, αλλά όπως δείχνει αυτή η ανάδρομη πορεία, έχουμε ακόμα λίγη δουλειά να κάνουμε καθώς ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να επιστρέφει στον Αιγόκερω όλο το 2023 και το μεγαλύτερο μέρος του 2024.
Μόνο τον Νοέμβριο του 2024 ο Πλούτωνας θα παραμείνει για τα καλά στον Υδροχόο, ξεκλειδώνοντας την πληρότητα του νέου κύκλου και δίνοντάς μας τη συνολική εικόνα του ταξιδιού του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του ανάδρομου Πλούτωνα

  • Αξιολογήστε τη ζωή σας από τον Μάρτιο του 2023 και/ή τον Οκτώβριο του 2022. Ποιες αλλαγές έχουν γίνει και πώς πρέπει να τροποποιηθούν ή να προσαρμοστούν αυτές οι αλλαγές;
  • Τιμήστε κάθε επιθυμία για ήσυχη, στοχαστική περισυλλογή
  • Ελάτε σε επαφή με τη σκιά σας. Τι πρέπει να δείχνει το φως;
  • Αντιμετωπίστε αυτό που φοβάστε. Να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται πλέον να σας κρατά εξουσία.
  • Απελευθερώστε ό,τι δεν είναι πλέον στον έλεγχό σας.
  • Απελευθερώστε τυχόν σκιές από το παρελθόν σας που συμβάλλουν σε μπλοκαρίσματα ή πόνο.
  • Μπείτε στη δύναμή σας. Αξιολογήστε ποιες πεποιθήσεις, καταστάσεις ή σχέσεις μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε ανίσχυροι.

Προτροπές περιοδικών για ανάδρομο Πλούτωνα

  • Μπορώ να ξαναγεννήσω τη ζωή μου με…
  • Πιο πολύ φοβάμαι…
  • Είμαι πιο δυνατός όταν…
  • Τι δεν λειτουργεί πια στη ζωή μου…
  • Απελευθερώνω τον έλεγχο του…

ΤΑΝΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου