Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Ηλιακή Έκλειψη Απριλίου στην 29*50 Κριού


Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 20 Απριλίου 2023 είναι μία υβριδική έκλειψη Ηλίου και έχει μία προκλητική όψη το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι έχει και μεγάλη επιρροή.
Γίνεται στις 29*50 του Κριού και επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού και τις αρχικές μοίρες των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια.
Ενώ υπάρχουν τρεις τύποι ηλιακών εκλείψεων η μερική, η δακτυλοειδής και η ολική έκλειψη Ηλίου αυτή όμως έχει ένα διαφορετικό χαρακτήρα μια που ονομάζεται υβριδική και γίνεται σπάνια μέσα στον αιώνα.
Η οποία όπως καταλαβαίνουμε επιφέρει μία σημαντική επίδραση όσο αφορά στα ατομικά ωροσκόπια και στα ωροσκόπια των χωρών.




Ας δούμε τις κύριες όψεις: 

Η έκλειψη Ηλίου με τετράγωνο με τον Πλούτωνα δίνει περισσότερη ενέργεια, δύναμη και κίνητρο αλλά και την ανάγκη για περισσότερη εξουσία. Θα είμαστε πιο επιθετικοί στο να ελέγχουμε τους άλλους και αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, άγχος, διαμάχες όσο αφορά την εξουσία και μία διαδικασία αρκετά πιεστική στις σχέσεις.
Θα επιφέρει ένα δρόμο χειραγώγησης, ζήλιας, κυριαρχίας και κατασκοπείας ενώ θα υπάρχει και μία ψυχοσωματική και ψυχαναγκαστική συμπεριφορά μια που ο Πλούτωνας εμπλέκεται σε αυτά. Και για αυτό θεωρείται επικίνδυνη όσο αφορά την ψυχολογική μας και τη σωματική μας υγεία.
Θα ακούσουμε γεγονότα τα οποία θα είναι αρκετά πιεστικά κυρίως με βία, εγκληματικότητα και με σεξουαλική κακοποίηση.
Η αυξημένη συνειδητοποίηση όλων αυτών των πραγμάτων  μπορεί να βοηθήσει στο να μην περάσουμε τα εσκαμμένα και να προβούμε σε πράξεις οι οποίες θα δημιουργήσουν προβλήματα. Και συνάμα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, τις εμμονές μας, τους φανατισμούς μας απέναντι στους άλλους, αφού κάνουμε μία αυτοκριτική και ένα αυτοέλεγχο στον ίδιο τον εαυτό μας.
Αυτός είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει σε αυτό είναι το καλύτερο, στην Αναγέννηση και Μεταμόρφωση αυτά που πρεσβεύει ο Πλούτωνας.
Μόνο που εδώ αυτό θα γίνει μέσα από μία διαδικασία πίεσης και εξαναγκασμού.

Μονοπάτι Ηλιακής Έκλειψης Απριλίου 2023
Η υβριδική έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου 2023, θα θεωρηθεί ως ολική έκλειψη Ηλίου στη «χερσόνησο Exmouth στη Δυτική Αυστραλία, το Ανατολικό Τιμόρ και τη Δυτική Παπούα». [1]

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου