Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Ήλιος σύνοδος Δίας 12/04

 


Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία είναι γενικά ζωηρός και συχνά ένας χαρακτήρας μεγαλύτερος από τη ζωή. Τείνουν να παίζουν τον θεό, οπότε αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός ηγεσίας. Φυσικά, η ποιότητα της ηγεσίας εξαρτάται από το πόσο εξελιγμένη είναι η ψυχή, αλλά γενικά με τη σύζευξη τουλάχιστο το άτομο έχει μια έμφυτη αίσθηση δικαιοσύνης.

Οι όψεις συνόδου Ήλιου-Δία μπορεί να υπερεκτείνονται και να ωθούν την τύχη του, αλλά και πολύ γρήγορα να υποχωρήσουν μόλις συνειδητοποιήσουν ότι έχουν πάει πολύ μακριά. Όπως ένα μπαλόνι, φουσκώνουν εύκολα, αλλά μπορούν να σκάσουν εξίσου εύκολα! Αυτοί οι ντόπιοι μπορεί να είναι πολύ επιδεικτικοί, αλλά ποτέ, ποτέ, απειλητικοί.
Αυτή η ενέργεια δεν φέρει κανένα μακροπρόθεσμο βάρος, οπότε δεν θα κολλήσει πεισματικά εκεί που δεν είναι επιθυμητή. Μια απίστευτα ερωτική και νυμφική πτυχή, που εύκολα παραμερίζεται εάν η προσοχή είναι ανεπιθύμητη. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία θα αναπηδήσει χαρούμενα σε έναν άλλο χωρίς καμία προσβολή.
Αυτή η πτυχή δεν είναι κάτι που πρέπει να κρατάμε μνησικακία για πολύ καιρό. Ωστόσο, μπορεί να ενεργούν δραματικά μερικές φορές μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει να είναι θεατρικοί και θέλουν να δουν την αντίδρασή σας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία θα διαχέει τεταμένες καταστάσεις με το διάσημο χιούμορ του, και αν σας αναστατώσει θα πει κυρίως "αστειευόμουν" και ειλικρινά ήταν. Ο Δίας δεν είναι η πιο διακριτική ενέργεια, αλλά λίγο πολύ στερείται εκδικητικότητας.
Η όψη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα και όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες από την 17η έως την 23η μοίρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου