Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Οι Οίκοι στην Αστρολογία. Μέρος Β

 


Τα 12 σπίτια της Αστρολογίας αποτελούν εδώ και καιρό αντικείμενο γοητείας για πολλούς ανθρώπους. Η παράδοση του τροχού της ζωής ή της τύχης είναι παρούσα σε όλους τους πολιτισμούς, και σχεδόν όλες οι μορφές αστρολογίας έχουν το θέμα.

Αλλά ποια είναι τα 12 σπίτια της Αστρολογίας και τι μπορούν να σας προσφέρουν; Ήρθε η ώρα να μάθετε!
Με απλά λόγια, τα αστρολογικά σπίτια είναι τα 12 ίσα τμήματα σε έναν τροχό που σημαίνει μια περιοχή ύπαρξης.
Κάθε σπίτι καλύπτει μια συγκεκριμένη περιοχή της ζωής, ενώ επηρεάζεται από τα καθορισμένα ζώδια. Ενώ όλοι τους έχουν συγκεκριμένες καλύψεις, οι πλανήτες καθορίζουν την επιρροή που ασκούν.
Επομένως, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πλήρως τα 12 σπίτια πριν προχωρήσουμε βαθύτερα σε αστρολογικούς πλανήτες.

 Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε περισσότερα για:

  • Η σειρά των 12 σπιτιών
  • Το ζώδιο που κυβερνά τα σπίτια
  • Οι καλύτεροι θεραπευτικοί κρύσταλλοι για καθένα από αυτά τα σπίτια!
  • Τα 12 σπίτια της αστρολογίας, τα ζώδια τους και οι κρύσταλλοι θεραπείας

 

1ο Σπίτι  
Κυβερνήτης: Κριός
Βρίσκεται στην κάτω αριστερή πλευρά του αστρολογικού τροχού, αυτό το σπίτι ανησυχεί για την αξία του να δίνει καλά «πρώτα». Αυτό περιλαμβάνει τις πρώτες εντυπώσεις, τις εργασιακές εμπειρίες, τις σχέσεις και τις αρχές γενικά.
Τολμηρά, ο θεός του πολέμου επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση μπορεί να κάνει τα πρώτα σας βήματα να προχωρήσουν πολύ.
Healing Crystal Companion: Carnelian .
Αυτός ο θεραπευτικός κρύσταλλος υπερέχει στην εξισορρόπηση της εσωτερικής κίνησης και της δημιουργικής ενέργειας. Αντί να πηδάει απρόσεκτα προς τα εμπρός, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω χωρίς να νικήσετε την εσωτερική σας κίνηση για να προχωρήσετε.

 
2ο Σπίτι
Κυβερνήτης: Ταύρος
Ο 2ος οίκος κυβερνά τις αισθήσεις και τις απολαύσεις της ζωής. Προεδρεύει σε όλα όσα μπορούν να προκαλέσουν ερέθισμα ή αίσθηση. Συχνά, αυτές είναι κοσμικές ή φυσικές εμπειρίες.
Ωστόσο, αυτό το σπίτι δεν αφορά μόνο τα πράγματα που κάνουν τη ζωή όμορφη. Αφορά επίσης τον πλούτο και τη χρηματοδότηση, ακριβώς τα ίδια τα πράγματα που κρατούν τη ζωή μας σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο ανθεκτικές αλλά δύσκολες.
Healing Crystal Companion: Rose χαλαζία .
Όντας ο θεραπευτικός κρύσταλλος για την αγάπη και το ρομαντισμό,  σίγουρα θα σας βοηθήσει να διακρίνετε την αληθινή αγάπη από τη λαγνεία. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε την αξία που δίνετε στην οικονομική σας ζωή.

 
3ο Σπίτι
Κυβερνήτης: Δίδυμοι
Κυριαρχείται από το σήμα της επικοινωνίας, αυτό το σπίτι διέπει όλες τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις. Το πώς μεταφέρετε τα συναισθήματά σας και εκφράζετε τον εαυτό σας εμπίπτει στη δικαιοδοσία του 3ου σπιτιού.
Επιπλέον, διέπει επίσης τις αλληλεπιδράσεις σας στην παιδική ηλικία εντός της οικογένειας και της κοινότητάς σας. Η οικογένειά σας, οι δάσκαλοι, ακόμη και τα ταξίδια σας είναι μέρος όλων αυτών, και αυτό το σπίτι καθορίζει την έκταση της επιρροής τους πάνω σας.
Healing Crystal Companion: Τιρκουάζ .
Ως θεραπευτικός κρύσταλλος, το τιρκουάζ βοηθά στη σωστή επικοινωνία. Σας βοηθά να αποκρύψετε τις λανθασμένες λέξεις υπέρ των σωστών. Έτσι, η εσφαλμένη επικοινωνία είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί με αυτόν τον κρύσταλλο.

4ο Σπίτι
Κυβερνήτης: Καρκίνος
Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του αστρολογικού τροχού, ο 4ος οίκος προεδρεύει των πραγμάτων που λειτουργούν ως θεμέλια της ταυτότητάς μας. Φυσικά, αυτό δεν είναι άλλο από την οικογενειακή σας ζωή, το πρώτο πράγμα που είδατε ως παιδί.
Μαζί με αυτό είναι η ανησυχία, η συμπόνια και η ασφάλεια που έχετε βιώσει με την οικογένειά σας. Τελικά, πώς διαμορφώνονται, θα καθορίσετε τις μεθόδους έκφρασης σας στον κόσμο.
Healing Crystal Companion: Moonstone .
Ακούγοντας τις εσωτερικές σας ενέργειες, το Moonstone μπορεί να βοηθήσει στην πραγματική ισχύ του καρκίνου. Ράβοντας τα κενά μεταξύ της παιδικής ηλικίας και της ενηλικίωσης, αυτός ο μυστικιστικός κρύσταλλος είναι σίγουρος για το 4ο σπίτι!

 
5ο Σπίτι
Κυβερνήτης: Λέων
Όπως αναμενόταν από το σπίτι που κυβερνάται από τον πιο λαμπερό ζωδιακό, ο 5ος οίκος διαμορφώνει τον τρόπο που παρουσιάζεσαι καθημερινά στον κόσμο. Το να είσαι δραματικός, να τραβάς την προσοχή, αλλά και δημιουργικός είναι σίγουρα υπό τη δικαιοδοσία του!
Το πώς ζεις την αγάπη σου είναι επίσης ένα 5ο σπίτι. Είστε διασκεδαστικοί και φλερτ ή θέλετε να κάνετε τα πράγματα αργά και να κάνετε ρομαντισμό με τον παραδοσιακό τρόπο; Θα εξαρτηθεί από αυτό το αστρολογικό σπίτι!
Healing Crystal Companion: Citrine .
Με την υποστήριξη του ήλιου, αυτός ο θεραπευτικός κρύσταλλος μπορεί να βοηθήσει στην ανάδειξη της καθαρής ενέργειας του Λέοντα. Με αυτό, η προσωπικότητά σας θα γίνει πιο λαμπερή και ζωντανή καθώς γοητεύετε το δρόμο σας!

 
6ο Σπίτι
Κυβερνήτης: Παρθένος
Οι ανησυχίες για την υγεία είναι κάτι για το 6ο σπίτιΗ ευεξία σε όλες τις μορφές της θα είναι το κύριο μέλημα αυτού του σπιτιού. Έτσι, ελπίζετε καλύτερα ότι θα αποδειχθεί υπέρ σας.
Ένα άλλο πράγμα που αφορά το 6ο σπίτι είναι πώς μπορεί κανείς να εξυπηρετήσει τους άλλους. Το να είσαι ανιδιοτελής και ευγενικός είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της ευημερίας σου, καθώς και σε άλλους!
Healing Crystal Companion: Amazonite .
Ως θεραπευτικός κρύσταλλος, βοηθά στην ισορροπία και την αυτο-έκφραση. Δεδομένου ότι η υγεία και η κοινωνική υπηρεσία απαιτούν και οι δύο αυτές ιδιότητες, αυτός ο θεραπευτικός κρύσταλλος μπορεί πραγματικά να αναδείξει τον Παρθένο μέσα σας!

7ο Σπίτι 

Κυβερνήτης: Ζυγός
Όπως και οι κλίμακες που αντιπροσωπεύουν τον κυβερνήτη του,  στοχεύει στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ των σχέσεων. Η διατήρηση της αρμονίας είναι ζωτικής σημασίας ανεξάρτητα από το πώς σχηματίζονται αυτές οι σχέσεις.
Η δημιουργία δίκαιων συμβάσεων είναι επίσης το κύριο μέλημα αυτού του σπιτιού. Πιστεύει ότι κανείς δεν πρέπει να εκμεταλλευτεί κάποιον άλλο και ότι οι συναλλαγές πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με τα συμφέροντα όλων.
Healing Crystal Companion: Ροζ τουρμαλίνη .
Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς φέρουν κάποιου είδους εσωτερικές ανασφάλειες και ανησυχίες, η ροζ τουρμαλίνη μπορεί να βοηθήσει στην διοχέτευση αυτών των αρνητικών. Με τη δύναμή του να προσφέρει σαφήνεια και προστασία, αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία καλύτερων σχέσεων και σχέσεων.

 
8ο Σπίτι
Κυβερνήτης: Σκορπιός
Το να είσαι μυστηριώδης και ανοιχτός στα ταμπού είναι ένα χαρακτηριστικό που καλλιεργεί αυτό το σπίτι. Σε τελική ανάλυση, η αλλαγή και ο μετασχηματισμός είναι αυτό που κρατά αυτήν τη γη σε εξέλιξη, έτσι θα μπορούσαμε επίσης να ζήσουμε για αυτήν!
Ένας άλλος τομέας που αφορά το 8ο σπίτι περιλαμβάνει περιουσίες, ειδικά αυτές που κληρονομούνται. Η ίντριγκα πίσω από όλα αυτά κρατά σίγουρα αυτό το αστρολογικό σπίτι στα δάχτυλά του!
Healing Crystal Companion: Ρουμπίνι .
Ο Σκορπιός είναι ένα σημάδι που τροφοδοτείται από συναισθήματα. Και συχνά, αυτοί οι τομείς της ζωής παρακινούνται από τη συναισθηματική ώθηση κάποιου. Ως εκ τούτου, το ρουμπίνι μπορεί να είναι χρήσιμο καθώς παρέχει κατάλληλα κίνητρα και εσωτερική ενδυνάμωση.

 
9ο Σπίτι
Κυβερνήτης: Τοξότης
Το να κυβερνάσαι από ένα ζώδιο που είναι χαοτικό σε όλες τις πτυχές κάνει αυτό το σπίτι ακόμη πιο συναρπαστικό. Από τη μία πλευρά ο 9ος οίκος είναι πολύ πνευματικός και ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες ζωής.
Ωστόσο, αυτό το σπίτι θα καθορίσει επίσης πώς βλέπετε την τύχη και τη συνολική σας όρεξη κινδύνου. Για να κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο συναρπαστικά, μπορεί ακόμη και να υπαγορεύσει την ηθική σας πυξίδα!
Healing Crystal Companion: Crystal χαλαζία .
Είναι γνωστό ότι φέρνει σαφήνεια, αυτός ο θεραπευτικός κρύσταλλος μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες δεξιότητες λήψης αποφάσεων και απόκτηση γνώσεων. Ως εκ τούτου, βοηθά στην ενίσχυση του 9ου σπιτιού σας μαζί με τη φιλοσοφική ικανότητα του Τοξότη.

 
10ο Σπίτι 

Κυβερνήτης: Αιγόκερως
Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του αστρολογικού χάρτη , 10ος οίκος θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα εδραιώσετε τη δύναμη. Το να είσαι διάσημος, μαζί με την επίτευξη των πραγμάτων που πάντα ήθελες, θα είναι το κύριο μέλημά του.
Επιπλέον, η κορυφή του 10ου σπιτιού στα σύνορα μιλά για την καριέρα σας στο μέλλον. Σκεφτείτε αυτό το σπίτι ως το βόρειο αστέρι σας για να επιτύχετε το μεγαλείο!
Healing Crystal Companion: Jade .
Το Jade είναι γνωστό ότι φέρνει ισορροπία και σταθερότητα. Με τη βοήθεια αυτού του θεραπευτικού κρυστάλλου, η αντιμετώπιση της καριέρας σας και η αναζήτηση της δύναμης θα παραμείνουν εντός των ορίων της ηθικής.

 
11ο Σπίτι
Κυβερνήτης: Υδροχόος
Όλα τα πράγματα που είναι hip και funky κάνουν αυτό το σπίτι να αισθάνεται ζωντανό. Από την τεχνολογία έως τις απλές αιτίες, πώς αλληλεπιδράτε με όλα αυτά και πώς σας καθορίζουν μακροπρόθεσμα αφορά τον 11ο οίκο .
Το να είσαι παρορμητικός και πρωτότυπος είναι επίσης κάτι που το σπίτι θα είναι πολύ πρόθυμο να προκαλέσει τους ανθρώπους. Η ατελείωτη πρόοδος είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει αυτό το σπίτι απασχολημένο!
Healing Crystal Companion: Gem Silica .
Αυτός ο θεραπευτικός κρύσταλλος είναι γνωστό ότι φέρνει ειρήνη και ευημερία, και οι δύο είναι εντός του στόχου του Υδροχόου. Έτσι, οι μακροπρόθεσμες ενέργειές σας θα καθοδηγούνται για να βοηθήσουν το μεγαλύτερο καλό!

 
12ο Σπίτι 

Κυβερνήτης: Ιχθείς
Ως το σπίτι που κλείνει το τιμόνι, το 12ο σπίτι έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων με μια καλή νότα. Από κάτι τόσο συναισθηματικό και προκλητικό όσο ένας θάνατος έως ένα απλό αντίο, όλα αυτά είναι οι ανησυχίες του σπιτιού.
Θα καθορίσει επίσης πώς γίνεστε παραγωγικό μέλος της κοινωνίας και πώς η κοινωνία θα σας μεταχειρίζεται επίσης. Αυτό το σπίτι θα κάνει τη δημιουργική σας πλευρά να τρέξει άγρια!
Healing Crystal Companion: Αμέθυστος .
Τοποθετώντας τον υψηλότερο εαυτό, ο αμέθυστος σάς επιτρέπει να ακολουθήσετε πνευματική καθοδήγηση. 
Έτσι, όταν αναζητάτε την αυτοπραγμάτωση, αυτός ο κρύσταλλος ταιριάζει απόλυτα με την αναζήτησή σας για τον υπερβατικό εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου