Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 14/04. Ερωτικές αναταραχές

14 Απριλίου και η επιφανειακή και παιχνιδιάρα Αφροδίτη απ' τους Διδύμους  να κάνει τετράγωνο με τον διδάσκαλο Κρόνο από τους Ιχθύς

Μια όψη " φωτιά", για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο.
Μια όψη που αφορά τις συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και τις επιχειρηματικές, καθώς δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα λόγω αποστάσεων ή άλλων προβλημάτων.
Όσες είναι χτισμένες πάνω σε γερές βάσεις θα παραμείνουν και θα ενδυναμωθούν.
Οι υπόλοιπες????... πάνε περίπατο και το κακό είναι ότι δεν θα έχουμε και διάθεση για φλέρτ......
Η επιρροή Αφροδίτης τετραγώνου με τον Κρόνο χαραχτηρίζεται από μοναξιά και μια δόση κατάθλιψης, και οικονομική ανεπάρκεια.
Η απαίτηση της είναι σκληρή δουλειά προκειμένου να διατηρηθεί η συναισθηματική σχέση, η σχέση καριέρας ή οτιδήποτε άλλο αξιόλογο της ζωής μας.
Η Αφροδίτη δεν θα αισθανθεί ελκυστική / αγαπημένη,  οπότε θα υπάρξουν κάποιες οδυνηρές απορρίψεις.
Οι αντιπαραθέσεις και οι συναισθηματικές διαφωνίες για " ψύλλου πήδημα" θα είναι αρκετές.
Επίσης σε αντιπαράθεση μπορεί να βρεθούμε με οικογενειακά αντρικά πρόσωπα ( πατέρας, γιός, αδελφός) ή και με πρόσωπα του εργασιακού μας περιβάλλοντος, ( διευθυντικά στελέχη,  αφεντικά, υφιστάμενους).
Οι σχέσεις και ιδιαίτερα οι " ερωτικές" θα αντιμετωπίσουν ψυχρότητα δυσκολίες ή εμπόδια, αφού θα ενισχυθεί η αίσθηση ελέγχου ή περιορισμού.
Πολλοί  θα νιώσουν δυνατές δονήσεις γιατί έρχεται ο Κρόνος και εξετάζει.
Όσοι δεν έχουν διαβάσει θα τιμωρηθούν...
Όσοι αντιγράψουν επίσης θα τιμωρηθούν...
Ένώ όσοι είναι διαβασμένοι θα επιβραβευθούν με τη σταθερότητα και τη διάρκεια που απαιτεί ο δάσκαλος σε μια σχέση και με γερές βάσεις.
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, όπως και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η μοίρα έως την 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων επηρεάζεστε.
Οι κανόνες της Αφροδίτης είναι η αγάπη και η ομορφιά, ενώ ο Κρόνος ρυθμίζει τη σταθερότητα και την ευθύνη, κάτι που αυτό το διάστημα δεν θα έχουμε, εφόσον οι εσωτερικοί μας φόβοι και οι επικρίσεις από και προς θα προέρχονται από δική μας "προφητεία" ή "σκέψεις" προσδοκώντας την απόρριψη.
Καλό είναι να ερευνήσουμε τα εμπόδια που βάζουμε,  να κατανοήσουμε τη " πηγή" του εσωτερικού μας φόβου και τότε όλα θα ξεπεραστούν.
Επίσης οφέλιμο θα ήταν να περάσει λίγο χρόνο ο καθένας μόνος του, χωρίς να αγνοήσουμε την " αγάπη" για να διατηρηθεί η αρμονία.
Ααα! να μη ξεχάσω να σας πώ,  πώς στο μυαλό μας θα κάνουν κ ένα αεράτο πέρασμα οι κακές αναμνήσεις και οι έντονες παρελθοντικές ρήξεις με αφορμή τι άλλο?.. τον "άκρατο εγωισμό", κάτι που θα πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο τη κατάσταση, προκειμένου να εισπράξουμε τη διαβεβαίωση ότι αγαπιόμαστε και εκτιμούμαστε όπως μας αξίζει.
Η θετική πλευρά της όψης?... τα συναισθηματά και των δύο γίνονται πιο βαθιά και ουσιώδη!...
Ας αφήσουμε να ακουμπήσουν επάνω μας όσοι χρειάζονται την υποστήριξη μας και την αγάπη μας όταν είναι στα "κάτω" τους.

        " Η Αγάπη που παίρνουμε είναι
                ίση με την Αγάπη που δίνουμε"


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου