Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος R 19/06

 


Οι επόμενες μέρες του Ιουνίου μας επιφύλαξαν πολύ καλές όψεις εκτός από μία που θα αναλύσουμε σήμερα.Ο Μέγας τιμωρός και κριτής των πάντων Κρόνος στην αναδρομή του να συναντά με τετράγωνο την Αφροδίτη.
Η Αφροδίτη που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τα οικονομικά, έρχεται αντιμέτωπη με τον " μεγάλο δάσκαλο ". Εδώ είναι η δυσκολία ως προς τα θέλω της καθώς υπόκειται στην " βαθμολογία του ". Ανάλογα με τις πράξεις της θα υποστεί και την ανάλογη " τιμωρία " που σημαίνει μία ρήξη σε ένα γάμο ή μία συμφωνία, μία συναισθηματική πληγή, ένα διαζύγιο, μία οικονομική καταστροφή.
Η όψη δεν χωρά αμφιβολία ότι δημιουργεί πρόβλημα για το Σταθερό Σταυρό του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή φέρουν αυτή την όψη στο Γενέθλιο τους Χάρτη.
Το " θετικό " είναι ότι η όψη αφορά το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων που προανέφερα και συγκεκριμένα όσους βρίσκονται μεταξύ τις 22ης - 27ης μοίρας.
Σίγουρα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Κρόνο ως βασικό υπαίτιο, αν πρώτα δεν κάνουμε την δική μας ανασκόπηση για να δούμε που είμασταν και από πλευράς ωριμότητας, αλλά και βαθμού αντοχής των καταστάσεων. Μία κακή σχέση, ένας γάμος με προβλήματα, ένα οικονομικό πρόβλημα που δεν έχει επιλυθεί ακριβώς, δημιουργεί την συνέπεια της ρήξης και του προβλήματος.
Συμβουλή για αυτή την όψη δεν υπάρχει καθώς οι " εξετάσεις των μαθημάτων " έχουν ξεκινήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα όταν η Αφροδίτη βρίσκονταν στο ζώδιο του Κριού όπου πήρατε μία " πρώτη γεύση " των ρωγμών.
Στην τελική ανάλυση ο Κρόνος αφαιρεί τα " κακώς κείμενα " της ζωής για να πάμε παρακάτω. Ότι τελειώνει είναι οδυνηρό, αλλά η αρχική του μορφή δεν επανέρχεται.
Την παίρνει μαζί του ο Κρόνος  = Χρόνος.



Πλουτώνιος 
Ειδικός Συνεργάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου