Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Αφροδίτη στους Διδύμους 23/06 - 18/07

 Η Αφροδίτη μετά την παραμονή της στο ζώδιο του Ταύρου μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει περίπου για 25 μέρες.

Η Αφροδίτη εδώ λειτουργεί με ένα τρόπο οποίος είναι εντελώς "  τρελός " με την άποψη ότι έχει ένα επικοινωνιακό κρεσέντο, καθώς επίσης και ένα απίστευτο φλερτ με όλους και με όλα.
Σε ένα ζώδιο του Αέρα και Μεταβλητό είναι επιρρεπείς στα πάντα, θέλει τις αλλαγές, θέλει πράγματα τα οποία είναι έξω από τα συνηθισμένα.
Δεν την ενδιαφέρουν οι γάμοι, δεν την ενδιαφέρουν οι σχέσεις, φέρει την αλλαγή, θέλει παράλληλες σχέσεις, καινούργιες σχέσεις, θέλει ανανέωση παντού, σε όλα.
Λειτουργεί με διπλό τρόπο, οπότε καταλαβαίνουμε ότι οτιδήποτε γίνει ή γίνεται σε διπλό ρόλο, γι' αυτό έχει και μία στάση η οποία πολλές φορές είναι προκλητική.
Οι περισσότερες αισθήσεις του καλοκαιριού λειτουργούν σε αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και νέες σχέσεις που δημιουργούνται, γιατί μετά η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου δεν επιτρέπει αυτά.

Η διαδικασία αυτή επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους Τοξότες και Ιχθύς, καθώς επίσης και τα άλλα Ζώδια του Αέρα, δηλαδή τους Ζυγούς και τους Υδροχόους.

Όψεις κατά την Διέλευση:
  • 29/06 εξάγωνο με τον Δία
  • 13/07 τρίγωνο με τον Κρόνο
  • 14/07 τετράγωνο με το Ποσειδώνα

Επιρροές στα Ζώδια:

Κριός: Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης δημιουργεί ένα καλύτερο περιβάλλον όσο αφορά τις σκέψεις και την επικοινωνία σας και μία νέα δημιουργία στο να επιτύχετε πράγματα που έχετε στο μυαλό σας, καθώς επίσης και να κάνετε κοντινές αποδράσεις.

Ταύρος: Όσο αφορά τα οικονομικά σας καθώς επίσης και καλύτερη συναισθηματική ζωή σας δημιουργεί αυτή διέλευση της Αφροδίτη, καθώς περνά στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο που είναι ένας οίκος καθαρά οικονομικός και συναισθηματικής ασφάλειας.

Δίδυμος: Ένα από τα καλύτερα διαστήματα για εσάς, καθώς η Αφροδίτη στο πρώτο οίκο σας δίνει λάμψη και δύναμη να πετύχετε πάρα πολλά πράγματα. Αρέσετε σε όλους και παράλληλα με τη διέλευση του Δία σ' ένα ζώδιο που σας βοηθά δεν υπάρχει δικαιολογία να μην δημιουργήσετε καινούριες σχέσεις, να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα και να αποκτήσετε και υλικές απολαβές.

Καρκίνος: Εδώ η διέλευση λειτουργεί με ένα περίεργο τρόπο, καθώς γίνεται στον προηγούμενο ζώδιο από σας, οπότε δημιουργούνται κρυφές καταστάσεις και επανέρχονται οι διπολικές σχέσεις που σας έχουν βάλει σε μία περιπέτεια. Σημασία έχει αυτό το χρονικό διάστημα να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα όνειρα σου, καθώς επίσης και να προσέξεις όλες τις κρυφές επαφές και τα πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου χωρίς να τα γνωρίζεις.

Λέων: Είναι ένα διάστημα καθαρά με εξωστρεφή χροιά στο να δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις να έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να τους δείτε, καθώς επίσης και να δείτε ξανά τις ιδέες που έχουν έρθει στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα.. Η διασκέδαση σας αναζητά αυτό το χρονικό διάστημα, επίσης και οι γνωριμίες που έρχονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρθένος: Μια στροφή στην καριέρα σου σε ένα περιβάλλον απαιτητικό μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Σκέφτεσαι τις φιλοδοξίες σου, τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά σε επιχειρήσεις που θέλεις να σε αναδείξουν οικονομικά και κοινωνικά. Μια καλή περίοδος στην υπάρχουσα δουλειά, καθώς επίσης και στις σχέσεις με συναδέλφους και προϊστάμενους.

Ζυγός: Η Αφροδίτη εδώ σου δίνει ένα χαρούμενο περιβάλλον στο οποίο να σας βοηθά να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, να ξεκινήσετε μία καινούργια ερωτική σχέση, η οποία μπορεί να έρθει από το εξωτερικό, από μακριά, καθώς επίσης και μία αισιοδοξία όσο αφορά το επόμενο διάστημα αυτής της χρονιάς. Δε χρειάζονται απότομες μεταβολές, καθώς επίσης και στο κομμάτι των απαιτήσεων που έχεις από τους άλλους, να υπερβαίνουν κάποιο βαθμό υποταγής.

Σκορπιός: Μια στροφή στην διαχείριση των χρημάτων, καθώς επίσης και ένα μεγαλύτερο πάθος όσο αφορά τις ερωτικές σου απολαύσεις. Όταν βρίσκεσαι στη θάλασσα αναζητάς ένα έντονο πάθος το οποίο μπορεί να έρχεται σε μορφή μεταφυσικής διάστασης, αλλά και στη μορφή ενός προσώπου που το θέλεις έντονα και παθιασμένα. Δώρα, κέρδη, καθώς επίσης και σωστή διαχείριση κάποιων χρημάτων τα οποία πολλές φορές έρχονται από πηγές εκτός της εργασίας σου.

Τοξότης: Ένα πολύ καλό διάστημα καθώς η διέλευση της Αφροδίτης γίνεται από το αντίθετο ζώδιο, όποτε έρχονται στο προσκήνιο σχέσεις, συνεργασίες καθώς και την απόφαση να προβείτε σε ένα γάμο. Προσοχή στην αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου για να προχωρήσετε, μην είναι από υπέρμετρη φιλοδοξία του χθες και τις λανθασμένες κινήσεις, σε υπέρμετρες δηλώσεις αισιοδοξίας, γιατί μετά δεν θα καλύπτεστε.

Αιγόκερως: Το διάστημα αυτό το χρειάζεστε για να σας βοηθήσει και στο κομμάτι της εργασίας σας που για σένα είναι το πιο αποφασιστικό, καθώς επίσης και σε θέματα υγείας, που ίσως είχαν εμφανισθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Πρέπει όμως και εσύ να κάνεις κάτι, δηλαδή να περιποιηθείς τον εαυτό σου κάνοντας κάποια χόμπι πραγματικότητα, καθώς επίσης και να έχεις θετικές σκέψεις ότι όλα θα πάνε καλά στο επαγγελματικό σου κομμάτι και θα έρθει μία άνοδος αυτό το χρονικό διάστημα.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη κινείται στον πέμπτο οίκο οπότε έρχεται ο έρωτας, η διασκέδαση, η χαρά και κοινωνική ζωή, καθώς επίσης η ψυχαγωγία, είναι ένας τρόπος για να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις την σχέση των ονείρων σου. Επίσης είναι πολύ καλό διάστημα για την απόκτηση παιδιού, καθώς και για να κάνεις όλα τα χόμπι σου πραγματικότητα.

Ιχθύς: Η διέλευση της Αφροδίτης από το τέταρτο οίκο, σας φέρνει μία καλύτερη περίοδος όσο αφορά την επικοινωνία που έχετε με την οικογένειά σας, καθώς επίσης και ένα διάστημα καλό στο να προβείτε σε αγορές ή πωλήσεις και οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματα σας. Μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να βρείτε και τον έρωτα που θέλετε. 



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου