Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς 28/06 - 04/12

 


Οι σταθμοί του Ποσειδώνα είναι ανάδρομοι στους Ιχθείς ακριβώς πριν από τη Νέα Σελήνη του Καρκίνου στις 29 Ιουνίου, στέλνοντας ισχυρή υδάτινη ενέργεια στον κοσμικό μας ουρανό.

Το στοιχείο του νερού έχει να κάνει με τη ροή, να συνδεθεί με τα συναισθήματά μας και να επιτρέψει στην πιο απαλή, πιο ευαίσθητη πλευρά μας να λάμψει.
Η υδαρή ενέργεια μπορεί να ενεργοποιήσει τη φυσική μας διαίσθηση και τις ψυχικές μας ικανότητες και να ενισχύσει την αντίληψή μας για τον αόρατο κόσμο. Μπορούμε να το διοχετεύουμε για να τροφοδοτεί τα δημιουργικά μας έργα, να αισθανόμαστε έμπνευση και σύνδεση με όλη τη ζωή γύρω μας και να λαμβάνουμε μηνύματα από τους πνευματικούς μας οδηγούς.
Η υδαρή ενέργεια μπορεί επίσης να αισθάνεται συντριπτική κατά καιρούς. Τα κύματα μπορεί να είναι ασταθή και να νιώθουμε ότι παλεύουμε να παραμείνουμε στην επιφάνεια.
Με όλη αυτή την ισχυρή υδάτινη ενέργεια ενεργοποιημένη στις 28 Ιουνίου, με τον Ποσειδώνα να σταθμεύει ανάδρομα στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και τη Νέα Σελήνη στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, θα πρέπει να προσέχουμε πού κρατάμε την ισορροπία μας.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε την ισχυρή υδάτινη ενέργεια είναι να απελευθερώσετε τον έλεγχο, να ακολουθήσετε τη ροή και να εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Η γείωση και η σύνδεση με τη γη, που είναι το αντίθετο στοιχείο του νερού, μπορεί επίσης να βοηθήσει.
Ενώ αυτή η ισχυρή υδάτινη ενέργεια θα διασχίσει τον κοσμικό μας ουρανό στις 28 Ιουνίου, ο Ανάδρομος Ποσειδώνας είναι μία από αυτές τις λεπτές ενέργειες που δεν αισθανόμαστε τόσο έντονα. Καθώς οι μέρες προχωρούν, η υδάτινη ενέργεια θα σιγοβράζει και ο Ανάδρομος Ποσειδώνας θα ξεθωριάζει στο παρασκήνιο της ζωής μας έως ότου σταθμεύσει ξανά απευθείας στις 9 Δεκεμβρίου 2022.
Ένας πλανήτης είναι πάντα στο ισχυρότερο του την ημέρα που σταθμεύει ανάδρομος και την ημέρα που σταματάει πάλι, οπότε αυτές είναι οι ημερομηνίες που θέλουμε να δώσουμε προσοχή.
Ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης του νερού, της πνευματικότητας, της διαίσθησης, της δημιουργικότητας, των ψευδαισθήσεων, των απατών, των ονείρων, της τέχνης, της φαντασίας, της ψυχαγωγίας, των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Κάθε φορά που η ενέργεια του Ποσειδώνα είναι ισχυρή, ρίχνει ένα πέπλο, το οποίο μερικές φορές μπορεί να δημιουργήσει ομίχλη ή σύγχυση. Ο Ποσειδώνας το κάνει αυτό καθώς θέλει να κοιτάξουμε πέρα ​​από τον εξωτερικό μας κόσμο και να προχωρήσουμε στον εσωτερικό μας κόσμο για καθοδήγηση. Όταν ο έξω κόσμος είναι ομιχλώδης, ο Ποσειδώνας μας υπενθυμίζει ότι το μόνο μέρος για να κοιτάξουμε είναι μέσα.
Όταν όμως ο Ποσειδώνας μπαίνει στον Ανάδρομο, το πέπλο σηκώνεται και ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αλήθεια. Οι ψευδαισθήσεις μπορεί να καταρρεύσουν και οι απάτες μπορούν να αποκαλυφθούν. Ο Ποσειδώνας Ανάδρομος μπορεί να αποκαλύψει πράγματα που κρύβονταν ή που ίσως δεν θέλαμε να δούμε.
Αυτός ο συγκεκριμένος κύκλος του Ανάδρομου Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει επίσης να κοιτάξουμε πίσω τα γεγονότα από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου 2021, για να δούμε αν χρειάζεται να δούμε τα πράγματα με μια υγιή δόση πραγματικότητας. Ίσως χρειαστεί να βγάλουμε τα ροζ γυαλιά μας αν τα φοράμε και να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια.
Καθώς ο Ποσειδώνας κυβερνά την πνευματικότητα, η ανάδρομη περίοδος του είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναλογιστείτε το πνευματικό σας ταξίδι και το αν περπατάτε ή όχι σε ευθυγράμμιση με την ψυχή σας.
Χωρίς το πέπλο της ψευδαίσθησης να μας περιβάλλει, ο Ποσειδώνας Ανάδρομος μας επιτρέπει να δούμε πού μπορεί να οδηγηθήκαμε ψευδώς στο πνευματικό μας ταξίδι ή πού οδηγούσαμε με το εγώ μας και όχι με την αγάπη.
Ο Ποσειδώνας είναι επίσης ο πλανήτης της άνευ όρων αγάπης, η άνευ όρων αγάπη που βρίσκεται πέρα ​​από τις σχέσεις μας και συνδέεται με το για πάντα μέρος της ψυχής μας ουσίας. Αυτή είναι η αγάπη που είμαστε και η αγάπη στην οποία θα επιστρέψουμε.
Κάτω από τον Ανάδρομο Ποσειδώνα, σκεφτείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να καλωσορίσετε περισσότερη από αυτήν την άνευ όρων ενέργεια αγάπης στη ζωή σας. Τι σας εμποδίζει να νιώσετε την αγάπη που είστε; Τι σας εμποδίζει να συνδεθείτε με αυτή τη μεγάλη ενέργεια αγάπης που ζει μέσα σας και να τη διαδώσετε στον υπόλοιπο κόσμο;
Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στο ταξίδι σας, ο Ποσειδώνας Ανάδρομος μπορεί να σας καθοδηγήσει να αποκτήσετε πρόσβαση και να νιώσετε περισσότερη από αυτήν την αγάπη ή να μοιραστείτε περισσότερη από αυτήν την αγάπη με τους γύρω σας.
Το Neptune Retrograde 2022 θα μας ταξιδέψει επίσης λίγους μήνες πίσω στον Απρίλιο. Στις 12 Απριλίου 2022, ο Ποσειδώνας έκανε σύνοδο με το Δία . Αυτή ήταν μια σπάνια και ειδική ευθυγράμμιση και τώρα που ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος, θα έρθει ξανά κοντά στον Δία. Αν και δεν θα ευθυγραμμιστεί ξανά απευθείας με τον Δία, ενδέχεται να δούμε θέματα ή ζητήματα από αυτήν τη στιγμή να επανεμφανίζονται, ειδικά από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2022.

Αν κάτι σημαντικό συνέβη γύρω στον Απρίλιο, ο Ποσειδώνας που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα πράγματα και να αποκτήσετε μια βαθύτερη προοπτική και σαφήνεια γύρω από την κατάσταση. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια πολύ θετική ευθυγράμμιση, η οποία θα μπορούσε επίσης να δει μερικές μεγάλες ανταμοιβές ή δημιουργικά έργα να έρχονται στο δρόμο σας.
Το Neptune Retrograde 2022 μπορεί να ταράξει τα νερά, να σηκώσει το πέπλο και να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε προς μια υψηλότερη και πιο ευθυγραμμισμένη αλήθεια. Για να εργαστείτε σκόπιμα με αυτήν την ενέργεια, δοκιμάστε αυτές τις προτροπές του περιοδικού-

Προτροπές  Ποσειδώνα ανάδρομου 2022

  • Επιτρέποντας στη διαίσθησή μου να ηγηθεί, μπορώ να προχωρήσω σε μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με την ψυχή μου…
  • Οι δημιουργικοί μου χυμοί ρέουν ελεύθερα όταν…
  • Τι με εμποδίζει να αντιμετωπίσω την αλήθεια;
  • Νιώθω μπερδεμένη για…. Τα πράγματα για τα οποία είμαι σίγουρος σχετικά με αυτήν την κατάσταση είναι… (προκαλέστε τον εαυτό σας να απαριθμήσει όσο το δυνατόν περισσότερα)
ΤΑΝΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου