Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας 16/06

 Ο Ήλιος στους Διδύμους της επικοινωνίας και ο Ποσειδώνας της επαγρύπνησης με ισχυρές φαντασιώσεις και προσκολλήσεις και με άμυνα λανθασμένη......χμ!....παγίδα!

Μία όψη που επηρεάζει τους Μεταβλητούς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες από την 22η έως την 27η μοίρα.
Ίσως μέσα από πίεση ή από απειλή, δώσουμε υποσχέσεις οι οποίες θα είναι ψεύτικες .... ίσως απατήσουμε ή εξαπατήσουμε και το αντίστροφο.
Θα μας διακρίνει μια ευαισθησία και ή επιθυμία της φροντίδας προς τους άλλους.
Μέσα από την ανασφάλεια που θα είναι κυρίαρχη, θα νιώσουμε το αίσθημα της κατωτερότητας και της αποθάρρυνσης, όπου κάποιοι εκμεταλλευόμενοι αυτή την κατάσταση, θα μας πλησιάσουν για να επωφεληθούν χρησιμοποιώντας μας.
Ας υπάρχει μια δυσπιστία γενικότερα και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με υπογραφές εγγράφων, με τη δημιουργία σχέσης ή μιας οποιασδήποτε δέσμευσης.
Το σημαντικό για όλους μας είναι να παραμείνουμε σαφείς και ξεκάθαροι στις προθέσεις μας απέναντι σε μας, αλλά και προς τους άλλους.
Οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες της ζωής μας επιστρέφουν με σκοπό να ξεφύγουμε της πραγματικότητας για λίγο...καλό ή κακό?....εξαρτάται από το τι θέλει να θυμάται κανείς!!!
Μπορεί ακόμα, πολύ εύκολα να θελήσουμε να ταυτιστούμε με κάτι πέρα από αυτό που συνήθως αναμένεται, στη προσπάθεια μας να καθορίσουμε ποιοι είμαστε ....τότε λοιπόν θα είναι και πολύ εύκολο να παραστρατήσουμε και να υποβάλουμε τον εαυτό μας σε αυτοκαταστροφικές συνήθειες.
Ας επιλέξουμε να ταυτιστούμε με ότι και ''όποιον'' είναι του ιδίου μυαλού, ώστε να μετατρέψουμε τις φαντασιώσεις μας σε πραγματικότητα, να διώξουμε τη παγίδα του αγαπημένου Ποσειδώνα, ώστε να μας ντύσει ο Ήλιος με το πέπλο της καθαρότητας και της λάμψης του!!!



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου