Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ήλιος στο Καρκίνο

 Ο Ήλιος μεταφέρεται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 21/06 για να δώσει μια νέα νότα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όμως εφέτος θα είναι εύκολα τα πράγματα, μια που η χαλαρότητα επανέρχεται, εξαιτίας της μη παρουσίας του Κρόνου/ Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω, παρά μόνο του Πλούτωνα να επηρεάζει μόνο το τρίτο δεκαήμερο.
Ο βοηθητικός παράγοντας Ποσειδώνας γίνεται και αυτός ανάδρομος οπότε η οποιαδήποτε προσφορά του μερικώς μειώνεται για κάποιο διάστημα. Μένει o Ουρανός για τους φίλους Καρκίνους που από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου αναπτερώνει το ηθικό και φέρνει παρέες, εξωστρέφεια, καινούργιες επαγγελματικές αναζητήσεις και δημοφιλία.
Μοιραία τα πράγματα κινούνται εντός της οικογένειας, των προσώπων που την αποτελούν, καθώς εκεί νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.
Το φως του Ήλιου μεταφέρεται στο κομμάτι της ασφάλειας οπουδήποτε κι αν προέρχεται και ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι που οι προκλήσεις είναι πολλές.
Η ουσία είναι να καταλάβεις ότι τα στηρίγματα του Τώρα μπορεί να μην έχουν καμία αξία μετά, γι' αυτό το ζήτημα της αντίστασης και της συστηματικής ασφάλειας μπορεί να πάνε '' περίπατο ''.
Ανάλογα που είναι τοποθετημένος ο Ήλιος στην διέλευση στον Καρκίνο, εκεί θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις, αναστολές, χαμένες ευκαιρίες, αδιέξοδα και δυσκολίες, αλλά και ευκαιρίες δημιουργίας χαράς και επέκτασης, μια που τώρα όλα φωτίζονται.
Μοιραία πρέπει να τιθασευτεί η ανασφάλεια μια που δεν είναι καλός οιωνός.

Λέξεις κλειδιά για τον Ήλιο στο Καρκίνο:
Οικογένεια, κατοικία, πατρική γη, ανασφάλεια, ευαισθησία, πληγές, παρελθόν, δειλία, κυκλοθυμία, συναίσθημα, αγάπη για την πατρίδα, ασφάλεια, μητέρα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου