Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Πανσέληνος Οκτωβρίου στο Κριό 17/10. Όχι άλλα βάσανα


Η τελευταία Πανσέληνος που βιώσαμε τον Σεπτέμβριο ήταν μια Σεληνιακή Έκλειψη που μας προκάλεσε και μας μεταμόρφωσε με κάποιο τρόπο. Ενώ ακόμα μπορεί να δουλεύουμε μέσα από τα γεγονότα της Εποχής των Εκλείψεων, η Πανσέληνος της 17ης Οκτωβρίου έρχεται να αλλάξει τα πράγματα για άλλη μια φορά.

Με κάποια φλογερή δύναμη, η Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα ταρακουνήσει τα πράγματα, εμπνέοντας τα πράγματα να κινηθούν. Εάν αισθανόμαστε κολλημένοι, στάσιμοι ή αβέβαιοι για το πώς να προχωρήσουμε, η Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα χαράξει το μονοπάτι, καθοδηγώντας μας να βρούμε το θάρρος να προχωρήσουμε μπροστά.
Αυτή είναι μια Πανσέληνος που βασίζεται πολύ στη δράση, οπότε είναι πιθανό ότι ένα μονοπάτι μπορεί να καθαρίσει, μια ώθηση μπορεί να ανέβει ή κάτι θα ξεδιπλωθεί που θα αλλάξει τον ιστό της ύπαρξής μας.
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου έχει να κάνει με την ανάληψη δράσης, όχι μόνο επειδή πέφτει στο φλογερό ζώδιο του Κριού, αλλά και λόγω της πλανητικής ενέργειας γύρω της. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά...
Αυτή η Πανσέληνος του Κριού τον Οκτώβριο φτάνει με κάποια τολμηρή πλανητική ενέργεια γύρω της. Όχι μόνο πέφτει στο φλογερό ζώδιο του Κριού, αλλά είναι επίσης μια Σούπερ Σελήνη και κάνει μια σπάνια ευθυγράμμιση Τ-τετραγώνου με τον Άρη και τον Πλούτωνα.
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει την ηγεσία, την αυτοπεποίθηση και τη δράση. Όταν έχουμε Πανσέληνο σε αυτό το ζώδιο, τα συναισθήματά μας υπερφορτίζονται με τρόπο που μας παρακινεί να αναλάβουμε ηγετικό ρόλο, να αναλάβουμε ηγετικό ρόλο και να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας.
Φυσικά, μπορούμε επίσης να γίνουμε λίγο θερμοκέφαλοι και υπερβολικά συναισθηματικοί, αλλά αν εργαστούμε για να φέρουμε τον εαυτό μας σε μια κατάσταση ισορροπίας, η Πανσέληνος του Κριού μπορεί πράγματι να είναι παραγωγική.
Ο τελευταίος σεληνιακός κύκλος του Κριού που βιώσαμε ήταν μια Ηλιακή Έκλειψη τον Απρίλιο του 2024, οπότε μπορεί να δούμε εκδηλώσεις από αυτή τη στιγμή να επιστρέφουν ή γεγονότα ή συλλογισμούς από αυτή τη στιγμή μπορεί να φτάσουν σε ένα σημείο ολοκλήρωσης για εμάς.
Ενεργώντας μόνη της, αυτή είναι μια ισχυρή Πανσέληνος που σίγουρα κρατά κάποια φλογερή ενέργεια, αλλά η προσθήκη του τετραγώνου Τ προσθέτει μερικά επιπλέον στρώματα έντασης.
Η Πανσέληνος του Κριού και το τετράγωνο Τ με τον Άρη και τον Πλούτωνα
Ο Άρης και ο Πλούτωνας είναι και οι δύο τετράγωνοι με αυτή την Πανσέληνο, προσθέτοντας την κοσμική γεύση τους στο μείγμα.
Ο Άρης, ο φυσικός κυβερνήτης του Κριού, θα ενισχύσει αυτό το φλογερό πνεύμα του Κριού και ο Πλούτωνας, ο Άρχοντας του Κάτω Κόσμου, θα μας κάνει να σκάψουμε σε βαθύτερα στρώματα από ό, τι φανταζόμασταν να πάμε.
Αυτοί οι δύο πλανήτες που εργάζονται παράλληλα με την Πανσέληνο μπορούν σίγουρα να είναι ένας ασταθής συνδυασμός. Στην παγκόσμια σκηνή, ο Άρης και ο Πλούτωνας μπορούν να προκαλέσουν πολιτικές εντάσεις, ειδικά γύρω από το θέμα του πολέμου. Οι βίαιες διαμαρτυρίες, οι εξεγέρσεις και η επιθυμία να αψηφήσουν την εξουσία είναι επίσης πιθανές εκδηλώσεις.
Στη δική μας ζωή, ο Άρης και ο Πλούτωνας μπορούν να προκαλέσουν δύσκολα θέματα και να φέρουν ένταση σε καταστάσεις που βρίσκονται σε βραχώδες έδαφος. Ενώ αυτό μπορεί να είναι άβολο, μπορεί επίσης να βοηθήσει τα πράγματα τελικά να βράσουν. Όταν εμπλέκεται ο Κριός, οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν γρήγορα, αλλά και να πέσουν γρήγορα.
Με αυτή την ενέργεια στο παιχνίδι, θα είναι καλύτερο να βγάλουμε τα πράγματα ανοιχτά και να επιλυθούν, ειδικά επειδή υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για να κλείσουμε τις εκκρεμότητες και να φέρουμε λύση στα πράγματα κάτω από αυτή την Πανσέληνο.
Ενώ υπάρχει πολλή φλογερή ενέργεια γύρω από αυτή την Πανσέληνο και ένταση από τον Άρη και τον Πλούτωνα, είναι εύκολο να ξεχάσουμε μια άλλη, πιο λεπτή και ίσως πιο ισχυρή ενέργεια που προέρχεται από τον αστεροειδή Χείρωνα.
Ο Άρης και ο Πλούτωνας που εργάζονται κάτω από μια Πανσέληνο στον Κριό είναι σίγουρα ένας ασταθής συνδυασμός στον οποίο είναι εύκολο να τυλιχτείς, αλλά δουλεύοντας ήσυχα στις σκιές είναι ο φίλος μας Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής.
Ο πληγωμένος θεραπευτής μας θα είναι στο πλευρό μας, βοηθώντας να φέρουμε μια αίσθηση θεραπείας, υπερηφάνειας και παρηγοριάς σε οτιδήποτε εκδηλώνεται για εμάς.
Ο Χείρωνας μας υπενθυμίζει ότι οι πληγές μπορούν να γίνουν πύλες εξουσίας αν τους επιτρέψουμε να γίνουν. Μερικές πληγές κόβονται πολύ βαθιά για να μας αφήσουν ποτέ, αλλά το ύφασμα του πόνου τους μπορεί να υφανθεί στην ύπαρξή μας και να μας δώσει τη δύναμη να σηκωθούμε, να θεραπεύσουμε άλλους, να βοηθήσουμε, να διδάξουμε και ακόμη και να οξύνουμε τη διαίσθησή μας.
Η ιστορία του Χείρωνα είναι ότι εγκαταλείφθηκε κατά τη γέννησή του και αφέθηκε να φροντίσει τον εαυτό του. Η πληγή της εγκατάλειψης και της έλλειψης αγάπης τελικά τον οδήγησε στο μονοπάτι του σοφού θεραπευτή, δασκάλου και μέντιουμ. Ο Χείρωνας μπόρεσε να πάρει τον πόνο του και να τον διοχετεύσει στο σκοπό του.


Η Πανσέληνος για την Ελλάδα


Όλοι μας έχουμε αυτή την ικανότητα μέσα μας και ο Χείρωνας είναι εδώ, ρίχνοντας την επιρροή του στην Πανσέληνο ως υπενθύμιση ότι και εμείς μπορούμε να σηκωθούμε από όλα όσα μας έχουν πονέσει.
Η Σελήνη στον Κριό, ο Άρης και ο Πλούτωνας, είναι σίγουρα ένας συνδυασμός που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άβολα, αλλά αν επιστρέψουμε στην ιστορία του Χείρωνα, μπορούμε να θυμηθούμε ότι υπάρχει και μια ασημένια επένδυση στο παιχνίδι.
Δείτε αν μπορείτε να αφήσετε χώρο για να δείτε τη λειτουργία αυτής της Πανσελήνου ως μια ευκαιρία να ανεβείτε ψηλότερα στο σκοπό σας. Δείτε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ενέργειες για να θυμάστε ότι ακόμη και οι πιο οδυνηρές πληγές μπορούν να δημιουργήσουν μια πύλη δύναμης. 
Η Αυριανή Πανσέληνος του " Πολεμιστή" στην 24* 34 του Κριού εμπεριέχει ένα Μεγάλο Σταυρό ( Γολγοθάς) μεταξύ Ήλιου /Σελήνης / Άρη / Πλούτωνα φέρνοντας τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου στο να " πολεμήσουν" για την επιβίωση σε όλους τους τομείς της ζωής τους. 
Αντί για πόλεμο ας συμβιβαστούν με τις δύσκολες καταστάσεις και να τις επιλύσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα. 

ΤΑΝΑΑΖ
ΠΗΓΗ: (foreverconscious.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου