Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός Rx 15/10


Οι άνθρωποι αναδεικνύουν ένα απρόβλεπτο στοιχείο στην ημέρα - ακόμα και κάτι απροσδόκητο μέσα σας. Το να συμβιβάζεσαι με άλλους είναι μερικές φορές μια πίεση - σε σημείο που θέλεις να απελευθερωθείς.

Με ορισμένους ανθρώπους, ωστόσο, αυτή είναι μια στιγμή ανταλλαγής ασυνήθιστων εμπειριών που μπορούν να σας ανοίξουν σε μια νέα προοπτική - μια προοπτική που συνήθως δεν θα σκεφτόσασταν. Η αναζήτηση ευχαρίστησης είναι συχνά ένα ρίσκο που αξίζει να πάρεις. Αυτό που προσελκύετε και αυτό που σας αρέσει μπορεί να φαίνεται διαφορετικό από τις τυπικές προτιμήσεις σας. Οι αλληλεπιδράσεις σας με άλλα άτομα θα είναι γεμάτες εκπλήξεις. Αυτό μπορεί να προκληθεί από πολύ ξαφνικές αλλαγές στις συμφωνίες ή από ακανόνιστες ενέργειες όλων των εμπλεκομένων. Δεν έχετε την τάση να συνεργαστείτε ή να συμπορευτείτε με το πλήθος και προτιμάτε να ξεχωρίζετε και να σας προσέχουν ως ξεχωριστό άτομο. Λαχταράτε ενθουσιασμό και ένα διάλειμμα από την κανονική σας ρουτίνα και μπορεί να συναντήσετε ενδιαφέροντες ή ασυνήθιστους ανθρώπους σήμερα. Οι οικονομικές καταστάσεις θα είναι επίσης πιο ασταθείς και οι σοβαρές συμφωνίες θα πρέπει να αναβληθούν για άλλη στιγμή. Ο συμβιβασμός θα είναι πιο δύσκολος και μπορεί να προσελκύσετε ασταθείς οικονομικούς συνεργάτες.

Η όψη είναι δυσμενής για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού από την 23η έως 28η μοίρα και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου