Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Δίας ανάδρομος στους Διδύμους 09/10 - 04/02


 Ο Δίας είναι ανάδρομος για περίπου 4 μήνες κάθε 13 μήνες. Όταν ο Δίας είναι ανάδρομος, φαίνεται να κινείται προς τα πίσω από την οπτική μας στη Γη.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία, τείνουμε να επιστρέφουμε (όπως ο Δίας φαίνεται να επιστρέφει στο ίδιο έδαφος που μόλις τελείωσε) τα συναισθήματα αισιοδοξίας, ενθουσιασμού, ανάπτυξης και επιθυμίας για επέκταση που σχετίζονται με θέματα που διέρχεται ο γενέθλιος οίκος του Δία. Αυτό συχνά οδηγεί σε αναθεώρηση των προσωπικών μας ηθικών και δεοντολογικών κωδίκων.
Ημερομηνίες ανάδρομης πορείας του Δία για το 2024
Ο Δίας θα σταθμεύσει ανάδρομος στις 9 Οκτωβρίου 2024 στις 21° Δίδυμοι 20′ και θα σταθμεύσει απευθείας στις 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 11° Δίδυμοι 16′.
Εάν έχετε γενέθλιους πλανήτες ή γωνίες χάρτη στις 09° έως 13° ή 19° έως 23° των Διδύμων, του Τοξότη, της Παρθένου ή των Ιχθύων, μπορεί να αισθανθείτε τις επιπτώσεις της ανάδρομης πορείας πιο έντονα από άλλους.
Όλες οι ημερομηνίες που δίνονται είναι η Κεντρική Ώρα Η.Π.Α. (C.S.T. ή C.D.T.).
Τι να περιμένετε όταν ο Δίας είναι ανάδρομος
Όταν ο Δίας είναι ανάδρομος, μπορεί να βρεθείτε να αναθεωρείτε την προσωπική σας ηθική πυξίδα, ιδιαίτερα όσον αφορά τις υποθέσεις του γενέθλιου οίκου μέσα από τον οποίο ο Δίας είναι ανάδρομος. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι έχετε λιγότερο ενθουσιασμό για θέματα που σχετίζονται με τον γενέθλιο οίκο.
Θα μπορούσε επίσης να είναι ότι το ενδιαφέρον σας για αυτά τα θέματα μπορεί να μην είναι αμυδρό, αλλά ότι προκύπτουν καταστάσεις που καθιστούν οποιαδήποτε πρόοδο σε αυτούς τους τομείς δύσκολη ή αδύνατη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να αποδεχτείτε την ήττα με καθυστερήσεις ή εμπόδια. Ίσως χρειαστεί να αναπτύξετε μεγαλύτερη ευελιξία και να επιτρέψετε στα γεγονότα να ξεδιπλωθούν στο δικό τους χρονικό πλαίσιο.
Ανάδρομες όψεις του Δία με γενέθλιους πλανήτες
Κάποιοι θα διαπιστώσουν ότι ο ανάδρομος Δίας φαίνεται να έχει μικρή ή καθόλου επίδραση σε σχέση με τις ανησυχίες του γενέθλιου οίκου που διέρχεται. Είναι όταν ο ανάδρομος Δίας κάνει μια όψη σε έναν γενέθλιο πλανήτη ή γωνία χάρτη που είναι πιο πιθανό να αισθανθείτε τα περιοριστικά αποτελέσματα της ανάδρομης πορείας.
Μπορεί να διαπιστώσετε ότι περιοχές και θέματα που σχετίζονται με τον πλανήτη ή τη γωνία δεν φαίνεται πλέον να λειτουργούν σε βέλτιστα επίπεδα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα έμφυτα χαρίσματα ή ταλέντα που σχετίζονται με αυτούς τους πλανήτες δεν φαίνεται πλέον να λειτουργούν για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Εάν ένας γενέθλιος πλανήτης βρίσκεται σε όψη με τον ανάδρομο σταθμό του Δία, τότε τυχόν διαταραχές ή αναστατώσεις που βιώνονται κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας είναι πιθανό να μετριαστούν όταν ο Δίας διασχίσει ξανά αυτή τη μοίρα, σε άμεση κίνηση (στο τέλος της σκιάς ανάδρομης περιόδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου