Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας Rx 03/09

 


Το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε τα τυφλά σημεία που μπορούν να σας σκοντάψουν. Σε συνθήκες που απαιτούν συμπόνια και καλή κρίση, μπορείτε να προσπαθήσετε να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.

Ουρανός ανάδρομος στο Ταύρο 01/09 - 31/01

 


Από τις 01 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης της αφύπνισης, της αλλαγής, της απελευθέρωσης, της επαναστατικότητας ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος έως τις 31 Ιανουαρίου 2025 φτάνοντας στην 23η μοίρα. Καθώς ο Ουρανός παίρνει αυτή την πορεία και θα παραμείνει κάποιους μήνες ανάδρομος στη ζωή μας, βοηθά να ξεπεράσουμε κάποιες ρωγμές εσωτερικές που έχουμε και να απελευθερωθούμε για να προχωρήσουμε σε μία μετάβαση προς μία άλλη διάσταση.

Ανάδρομος Πούτωνας στον Αιγόκερω 03/09 - 12/10

 


Τι είναι ο ανάδρομος Πλούτωνας;

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, βοηθά να τυλίξετε το κεφάλι σας γύρω από το πώς λειτουργεί όταν είναι άμεσος (ή κινείται προς τα εμπρός). Ο Πλούτωνας τείνει να εφιστά την προσοχή στο σκοτάδι που κρύβεται πίσω από την καθημερινή ζωή. Όταν συνδέεται ή τετραγωνίζεται με άλλους πλανήτες στον ουρανό ή στον γενέθλιο σας χάρτη θα μπορούσε να πυροδοτήσει αγώνες εξουσίας, τοξικότητα ή προβλήματα ελέγχου ή να αποκαλύψει κακόβουλα μυστικά στις σχέσεις μας. Όταν ο Πλούτωνας είναι άμεσος, αισθανόμαστε τα αποτελέσματά του πολύ πιο εξωτερικά. Ωστόσο, όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, τα αποτελέσματά του είναι πιο εσωτερικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Τι σημαίνει ανάδρομος Πλούτωνας στην αστρολογία;

Κατά τη διάρκεια αυτής της ετήσιας αστρολογικής διέλευσης, ο πλανήτης που πήρε το όνομά του από τον Θεό του Κάτω Κόσμου θα σας προκαλέσει να ελέγξετε - και ιδανικά να αντιμετωπίσετε - τις δικές σας τοξικές, αρνητικές και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, μοτίβα και συστήματα πεποιθήσεων. Στην ιδανική περίπτωση, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την επίλυση αυτών των ψυχαναγκαστικών συμπεριφορών ή εθισμών. Όπως συμβαίνει με κάθε αστρολογικό γεγονός, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα νιώσετε αυτόν τον ανάδρομο Πλούτωνα με έναν εξωφρενικά προφανή τρόπο. Ακόμα κι αν χτυπάτε ένα βασικό σημείο στον γενέθλιο χάρτη σας, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο ρυθμός σαλιγκαριού του Πλούτωνα σημαίνει ότι γενικά θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματά του όσον αφορά τα μοτίβα ή τις νοοτροπίες, παρά κάτι προφανώς προς τα έξω, όπως η επικοινωνία, τα χρήματα ή η αγάπη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μέχρι το φθινόπωρο, οι ωθήσεις του Πλούτωνα - και η αποστολή του να καθαρίσει οτιδήποτε τοξικό - κατάφεραν να σας βάλουν σε ένα νέο, ενδυναμωμένο headspace.

Το 2024, ο Πλούτωνας θα κινηθεί προς τα πίσω κυρίως μέσω των πρώτων μοιρών του σταθερού ζωδίου του αέρα Υδροχόου, το οποίο κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της ξαφνικής αλλαγής και συνδέεται με τον ενδέκατο οίκο της δικτύωσης και των μακροπρόθεσμων επιθυμιών, την αγάπη να χτυπά ενάντια στις συμβάσεις, τον αντιφρονισμό, τον ανθρωπισμό, την τεχνολογία και τα προοδευτικά ιδανικά. Με τη σειρά του, είναι καιρός να δώσετε προτεραιότητα στην εσωτερική εργασία γύρω από όλα αυτά τα θέματα - και να είστε πρόθυμοι να κοιτάξετε τη σκιώδη πλευρά σας σε σχέση με τους πλατωνικούς δεσμούς, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ομάδες με τις οποίες συνδέεστε και τις αιτίες για τις οποίες πηγαίνετε στο ρόπαλο.

Πώς ο ανάδρομος Πλούτωνας του 2024 θα επηρεάσει τα ζώδια

Όταν πρόκειται για την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα το 2024, οι άνθρωποι που έχουν τον ήλιο τους ή άλλες αστρολογικές τοποθετήσεις στα σταθερά ζώδια - Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος - θα το αισθανθούν περισσότερο από άλλους. Αν θέλετε να γίνετε ακόμα πιο συγκεκριμένοι, δείτε αν κάποια από τις «μεγάλες έξι» θέσεις σας (ήλιος, σελήνη, ανατολή, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) γενέθλιων χαρτών πέφτει γύρω από το μηδέν έως τις 2 μοίρες ενός σταθερού ζωδίου. Αν ναι, θα το νιώσετε αυτό περισσότερο από τους περισσότερους. Σε αυτή την αναδρομή που είναι και η τελευταία αναδρομή στον Αιγόκερω από τις 03/09 έως τις 12/10 επηρεάζοντας και τις τελευταίες μοίρες του παρορμητικού σταυρού.


Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Αστρολογικός Σεπτέμβριος

 


Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους μήνες του 2024! Με όλη αυτή την ενέργεια να περιστρέφεται, συν τις Εκλείψεις, ο Σεπτέμβριος θα είναι πιθανότατα ένας εξαιρετικά μετασχηματιστικός μήνας. Το πώς ξεκινάμε τον μήνα πιθανότατα δεν είναι το πώς τον τελειώνουμε!

Αφροδίτη στο Ζυγό 29/08 - 23/09

 


Η Αφροδίτη ήρθε στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό από τις 29/08 έως τις 23/09.
Οι σχέσεις, ο έρωτας, οι συνεργασίες, τα οικονομικά παίρνουν την θέση τους στο προσκήνιο, με ένα τρόπο που φέρνει ανάταση, αισιοδοξία.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας Rx 29/08

 


Βρείτε χρόνο για τα πράγματα που σας αρέσουν. Η ευχαρίστηση που βιώνετε σήμερα μπορεί να αναζωογονήσει το γούστο σας για τις χαρές της ζωής. Το να περνάτε χρόνο με φίλους μπορεί να σημαίνει να μοιράζεστε σε βαθύτερο επίπεδο από το συνηθισμένο. Είστε πιο άνετοι στην αποκάλυψη μυστικών που έχετε την τάση να αποκρύπτετε. Επειδή οι άνθρωποι εκτιμούν τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να ασκήσετε σημαντική επιρροή πάνω τους. Από την άλλη, ό, τι σας προσελκύει διαθέτει μια συναρπαστική γοητεία. Απολαύστε τη δύναμη - όπως δείχνει.

Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας Rx 28/08

 


Εντυπωσιάζεστε εύκολα, έχετε την τάση να ενδίδετε σε ό, τι ή όποιον σας ευχαριστεί. Η ζωή μπορεί να σας αποπλανήσει με διάφορους τρόπους σήμερα. Ορισμένοι άνθρωποι σας βοηθούν να ανοιχτείτε και να αφεθείτε. Πιο μαλακοί και πιο εύκαμπτοι, είστε ικανοί να είστε οτιδήποτε για οποιονδήποτε. Αν και η ευαισθησία σας είναι αυξημένη, μερικές φορές δυσκολεύεστε να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Κοιτάξτε πίσω από τα φαινόμενα, έτσι ώστε η αληθινή χαρά να μπορεί να αποκαλυφθεί και να βιωθεί.

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός 27/08

 


Από τις 23/08 η Αφροδίτη από την Παρθένο συναντά με τρίγωνο τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου που γίνεται μέγιστη στις 27/08. Η όψη αυτή αφορά το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και του Νερού, τους αντίστοιχους ωροσκόπους και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και μεσουράνημα από την 24η έως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης 23/08


Συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις τροφοδοτούν την ημέρα. Αντιδρώντας με μεγαλύτερη ένταση από το συνηθισμένο, ξέρετε τι σας αρέσει και τι όχι. Επιδίωξε αυτό που έχει πραγματική αξία – όχι απλώς επιφανειακή γοητεία. Ο πειρασμός είναι δυνατός.

Ο Ήλιος στην Παρθένο


 Η επιστροφή στην καθημερινότητα και στις ευθύνες φέρνει η μετακίνηση του Ήλιου στο Ζώδιο της Παρθένου. Το ερωτικό και το ανάλαφρο πεδίο σιγά - σιγά υποχωρεί και αναλαμβάνει η ενασχόληση με την κοινή και κοινότυπη ζωή.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Δίας τετράγωνο Κρόνος Rx 20/08


 Στις 20 Αυγούστου 2024, ο Δίας (στις 17° των Διδύμων) βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο (στις 17° των Ιχθύων). Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο είναι μια πολύ σημαντική διέλευση επειδή περιλαμβάνει τους δύο μεγαλύτερους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Έτσι, όταν σχηματίζουν μια σημαντική όψη όπως ένα τετράγωνο (έχουμε μόνο έναν Δία-Κρόνο κάθε 10 χρόνια), γνωρίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι για κάτι μεγάλο.

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός 19/08


 Η επιλογή ενός διαφορετικού μονοπατιού παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα. Πρόθυμοι να σταθείτε μόνοι σας, έχετε την τάση να αντέχετε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, ακόμη και να γίνετε μια ενοχλητική επιρροή.

Πανσέληνος Αυγούστου στον Υδροχόο 19/08

 


Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φωτίσει τον ουρανό του Αυγούστου, με αποκορύφωμα τις 19 του μήνα. Αυτή είναι η τελευταία μας Πανσέληνος πριν ξεκινήσει η Εποχή των Εκλείψεων και μπορεί να νιώσουμε την ένταση να αυξάνεται.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Άρης τετράγωνο Κρόνος Rx 16/08

 


Μια αρκετά δυσαρμονική όψη ξεκινά από τις 12/08 έως τις 21/08 του Άρη με τον  Κρόνο με τετράγωνο. Ο Άρης από τους Διδύμους και ο Κρόνος στους Ιχθύς παλεύουν για την επικράτηση που δεν είναι εύκολη.

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας 19/08


 Αν και έχετε την τάση να το παρακάνετε, απολαμβάνετε να κάνετε τα πράγματα με μεγάλο τρόπο. Πιο γενναιόδωροι από το συνηθισμένο, σας αρέσει να ξοδεύετε σε πράγματα που κάνουν εσάς και τους άλλους ευτυχισμένους. 

Ερμής Rx τετράγωνο Ουρανός 18/08


 Αυτό το διάστημα θα είναι απρόβλεπτο και εξαιρετικά διεγερτικό, γεμάτο απογοητευτικές και ακανόνιστες καταστάσεις. Θα είναι δύσκολο να γίνουν νέα σχέδια, καθώς οι υπάρχουσες καταστάσεις ξαφνικά φαίνονται ασταθείς. Πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι φέτος και να μάθετε να προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις, ακόμα κι αν μπορεί να αλλάξουν μόλις είναι στη θέση τους.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Αξιοποίηση της κρυμμένης δύναμης των αριθμών του σπιτιού σας

 


Καλώς ήλθατε στο "Αξιοποίηση της κρυμμένης δύναμης των αριθμών του σπιτιού σας". Σε αυτό το άρθρο, αποκαλύπτουμε πώς οι αριθμοί που σχετίζονται με το σπίτι σας μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή σας. Ακριβώς όπως η προσωπική αριθμολογία αποκαλύπτει ενοράσεις για την προσωπικότητα και το πεπρωμένο σας, οι αριθμοί των οίκων φέρουν τις δικές τους δονήσεις και ενέργειες. Αυτοί οι αριθμοί μπορούν να επηρεάσουν την αρμονία, την ευημερία και τη συνολική ατμόσφαιρα του χώρου διαβίωσής σας. Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε τη σημασία των αριθμών σπιτιών και μαθαίνουμε πώς να αξιοποιήσουμε την κρυμμένη δύναμή τους.

Οι πολλές πτυχές της ομιλίας σας

Κάθε στοιχείο της διεύθυνσής σας διαθέτει μια μοναδική συχνότητα δόνησης που συμβάλλει στη συνολική ενέργεια του χώρου διαβίωσής σας. Πρώτον, ο αριθμός της οδού θέτει τον θεμελιώδη τόνο για το σπίτι σας. Αυτός ο αριθμός επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον και τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις μέσα στο νοικοκυριό σας. Για όσους ζουν σε ένα διαμέρισμα, ο αριθμός βελτιώνει περαιτέρω αυτή την ενέργεια, προσθέτοντας ένα άλλο επίπεδο αριθμολογίας για την κατοικία σας.
Το όνομα του δρόμου, όταν μετατραπεί σε αριθμολογική του αξία, προσθέτει μια ευρύτερη επιρροή, διαμορφώνοντας τον χαρακτήρα της γειτονιάς σας. Έτσι, επηρεάζει τις αλληλεπιδράσεις που έχετε μέσα στη γειτονιά. Ομοίως, τα ονόματα πόλεων, πολιτειών και χωρών, το καθένα μεταφρασμένο σε αριθμούς, συμβάλλουν στο ευρύτερο πλαίσιο στο οποίο ζείτε. Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν τον αντίκτυπο των κοινοτικών και πολιτιστικών ενεργειών που σας περιβάλλουν.
Ακόμη και ο ταχυδρομικός κώδικας παίζει ρόλο, παρέχοντας μια λεπτή συχνότητα δόνησης που συνδέει τις γειτονιές μεταξύ τους. Όταν συνδυάζονται όλοι, αυτοί οι αριθμοί δημιουργούν ένα συνολικό αριθμολογικό προφίλ για τη διεύθυνσή σας. Κάθε αριθμός προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την αρμονία, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες που διαθέτει ο χώρος διαβίωσής σας. Η κατανόηση και η αξιοποίηση αυτών των ενεργειών μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ικανοποιητικό σπίτι, ευθυγραμμισμένο με τους προσωπικούς σας στόχους και φιλοδοξίες.

Σκεφτείτε τον αριθμό οδού / διαμερίσματος ως τον αριθμό διαδρομής ζωής του σπιτιού σας. Πώς σας υποστηρίζει και σας καθοδηγεί αυτός ο αριθμός;

Εάν ο αριθμός του δρόμου σας δεν είναι μονοψήφιος, προσθέστε τα ψηφία μαζί. Εάν ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από 9, μειώστε τον σε ένα μόνο ψηφίο. Για παράδειγμα, ζω στο 4520, οπότε ο αριθμός μου είναι 4+5+2+0 = 11 = 2. Όπως αποδεικνύεται, το 11 είναι ένας κύριος αριθμός, ο οποίος λαμβάνει ξεχωριστή ερμηνεία, όπως το 1 έως το 9. Παρακάτω είναι μια λίστα με ερμηνείες για τον αριθμό ίδρυσης της κατοικίας σας.

  • 1: Ένα σπίτι που προωθεί την ανεξαρτησία, τη φιλοδοξία και την ηγεσία, καλλιεργώντας μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και προσωπικής πρωτοβουλίας.
  • 2: Ένα σπίτι που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την αρμονία και καλλιεργεί σχέσεις, ιδανικό για συνεργασίες και ομαδική εργασία.
  • 3: Ένα σπίτι γεμάτο δημιουργικότητα, χαρά και κοινωνική αλληλεπίδραση, ιδανικό για καλλιτεχνική έκφραση και ζωντανές συγκεντρώσεις.
  • 4: Ένα σπίτι που παρέχει σταθερότητα, δομή και πρακτικότητα, υποστηρίζοντας τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχημένη διαβίωση.
  • 5: Ένα σπίτι που ενθαρρύνει την περιπέτεια, την αλλαγή και την ελευθερία, ιδανικό για όσους αναζητούν ποικιλία και ενθουσιασμό.
  • 6: Ένα σπίτι που δίνει έμφαση στην οικογένεια, την αγάπη και την υπευθυνότητα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον φροντίδας και αρμονίας.
  • 7: Ένα σπίτι που προάγει την ενδοσκόπηση, την πνευματικότητα και την πνευματική ανάπτυξη, κατάλληλο για περισυλλογή και μελέτη.
  • 8: Ένα σπίτι που ενισχύει τη φιλοδοξία, την επιτυχία και την υλική αφθονία, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική και οικονομική ανάπτυξη.
  • 9: Ένα σπίτι που ενθαρρύνει τη συμπόνια, τις ανθρωπιστικές προσπάθειες και την παγκόσμια ευαισθητοποίηση, προωθώντας την ανιδιοτέλεια και την υπηρεσία.
  • 11: Ένα σπίτι που δονείται από έμπνευση, διαίσθηση και πνευματική φώτιση, ιδανικό για οραματική και μεταμορφωτική ζωή.
  • 22: Ένα σπίτι με ισχυρή ενέργεια για την επίτευξη στόχων μεγάλης κλίμακας, συνδυάζοντας πρακτική φιλοδοξία με οραματικές ιδέες.
  • 33: Ένα σπίτι που ακτινοβολεί άνευ όρων αγάπη, θεραπεία και συμπόνια, καλλιεργώντας μια αίσθηση κοινότητας και ανιδιοτελούς υπηρεσίας.

 ΦΙλιπ Γιανγκ

Άρης σύνοδος Δίας 14/08


Αυτή είναι μια εξαιρετικά καλή στιγμή για να ξεκινήσετε έργα που έχουν δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας ή να ενεργοποιήσετε έργα που είναι ώριμα για επέκταση. Ο συγχρονισμός σας είναι πραγματικά εξαιρετικός και συνδυάζετε το θάρρος και τη σωματική προσπάθεια με την αισιοδοξία και την αίσθηση πίστης στα σχέδιά σας και αυτό που ξεκινάτε τώρα πιθανότατα θα λειτουργήσει υπέρ σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε σαν τυχερά παιχνίδια ή να αναλαμβάνετε μεγαλύτερο κίνδυνο στις οικονομικές σας επιχειρήσεις και ενώ πιθανό να είστε επιτυχημένοι, θα πρέπει να παρακολουθήσετε να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε πραγματικά να χειριστείτε. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά χωρίς να χάσετε αυτό που διακινδυνεύετε . Το φυσικό σας σώμα είναι δυνατό και ενεργοποιημένο και χρειάζεστε υγιείς και ικανοποιητικούς τρόπους για να απελευθερώσετε αυτή την ενέργεια, όπως ανταγωνιστικά αθλήματα ή αθλητική δραστηριότητα. Και πάλι, προσέξτε να μην το παρακάνετε ή να θέσετε το σώμα σας σε κίνδυνο. Μπορείτε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σε νέα ή εξωτικά μέρη και οι εμπειρίες σας θα είναι εκπαιδευτικές ή θα σας δώσουν μια νέα προοπτική για τον τρόπο που ζουν άλλοι άνθρωποι. Το ταξίδι μπορεί να εμφανιστεί ως ξαφνική παρόρμηση και πιθανότατα θα είναι έντονη και συναρπαστική.
Η όψη είναι ευεργετική για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς με πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια από την 12η έως 19η μοίρα.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Ερμής Rx σύνοδος Αφροδίτη 08/08

 


Από τις 04 έως τις 12 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Κριού συναντά την Αφροδίτη σε σύνοδο κάνοντας μία υπέροχη όψη. Επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο το ζωδίων του Νερού και της Γης κυρίως και όσους έχουν μεσουράνημα, πλανήτες και ωροσκόπο από τη 0η έως τη 06η μοίρα.

Αφροδίτη στην Παρθένο 05/08 - 29/08


 Η Αφροδίτη από τις 05/08 έως και 29/08 μετακινείται στην Παρθένο σε ένα ζώδιο περιοριστικό που δεν την αφήνει να είναι ανέμελη και ερωτική. Εδώ καλείται να τοποθετεί την λογική μπροστά από κάθε συναίσθημα και να ενδιαφέρεται για πράξεις, συνέπεια και όχι παρόρμηση και άκρατο ερωτισμό.

Νέα Σελήνη Αυγούστου στον Λέοντα

 


Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου ξεκινά έναν νέο σεληνιακό κύκλο, δίνοντάς μας φρέσκια νέα ενέργεια για να δουλέψουμε και μια νέα προοπτική.