Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ποια είναι η ιδέα του ζωδίου για μια ρομαντική βραδιά;

 


Όταν σκέφτεστε μια ρομαντική βραδιά, σκέφτεστε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών με αφρόλουτρο μετά και φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα με λίγο αφρώδη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι απαραίτητα η ιδέα της ρομαντικής βραδιάς όλων. Μερικά ζευγάρια πιστεύουν ότι μια ρομαντική βραδιά αποτελείται από την παρακολούθηση τηλεόρασης μαζί το βράδυ της Τρίτης και την κατανάλωση δείπνων στην τηλεόραση.

Όλα εξαρτώνται από το άτομο και τα γούστα του συντρόφου του. Τι γίνεται με την ιδέα σου για μια ρομαντική βραδιά; Πώς σου φαίνεται αυτό; Ας μιλήσουμε για την ιδέα κάθε ζωδίου για μια ρομαντική βραδιά.

Κριός – Μια βραδιά γεμάτη σωματική δραστηριότητα

Κριός, εσύ είσαι που πρέπει να διώξεις πολλή ενέργεια όπως πρέπει να είσαι με έναν σύντροφο που του αρέσει να κάνει μια καλή προπόνηση. Ως εκ τούτου, η ιδέα σας για μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας είναι μια βραδιά καρτ ή τένις ή οποιοδήποτε άλλο σωματικό άθλημα. Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε rollerblading ή πατινάζ μαζί τους όταν είναι χειμώνας σε ένα παγοδρόμιο πόλης. Ό,τι σας κάνει σωματικά δραστήριους με το ραντεβού σας, θεωρείτε ότι είναι το ιδανικό ρομαντικό βράδυ.

Ταύρος – Οτιδήποτε περιλαμβάνει πολυτέλεια

Ταύρε, είσαι ο σταθερός που αγαπά να απολαμβάνει άφθονες πολυτέλειες. Είτε πρόκειται για γκουρμέ γεύματα είτε για ψώνια υψηλής ποιότητας, αυτό είναι που αγαπάτε. Και η ιδέα σας για μια ρομαντική βραδιά περιλαμβάνει όλα αυτά. Επομένως, διαπιστώνετε ότι ένα δείπνο έξω σε ένα ακριβό εστιατόριο είναι μια ιδέα μιας ρομαντικής βραδιάς για εσάς. Και αυτό ακολουθείται από τη μετάβαση σε καταστήματα υψηλών προδιαγραφών είτε σε βιτρίνα είτε αγορά ορισμένων ειδών. Μπορεί να θέλετε να πάτε σε ένα μουσείο για τη βραδινή σας έξοδο με το ραντεβού σας, καθώς αυτό προσθέτει μια ρομαντική πινελιά στο βράδυ σας.

Δίδυμοι – Οτιδήποτε περιλαμβάνει διασκέδαση και τόνωση

Δίδυμοι, είστε αυτός που είστε ευέλικτοι και πρέπει να έχετε άφθονη διέγερση, είτε αυτή είναι πνευματική είτε κάτι που σας διασκεδάζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ρομαντική βραδινή σας ιδέα περιλαμβάνει να πηγαίνετε σε κλαμπ κωμωδίας, να κάνετε μικρές οδικές εκδρομές και να περάσετε το βράδυ μαζί στη βιβλιοθήκη, αρκεί να είναι ανοιχτή τη νύχτα. Απολαμβάνετε επίσης να πηγαίνετε σε φεστιβάλ δρόμου με ζωντανή μουσική. Ή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το να πάτε σε μια καφετέρια και να περάσετε όλη τη νύχτα εκεί κουβεντιάζοντας με τον σύντροφό σας είναι ο καλύτερος τρόπος όταν πρόκειται να έχετε μια ρομαντική βραδιά. Έχετε πολλές ιδέες για το πώς φαίνεται επειδή είστε πολύ ευέλικτοι.

Καρκίνος – Αυτό το στερεοτυπικό δείπνο υπό το φως των κεριών

Καρκίνε, είσαι ο συναισθηματικός και φροντιστής και είσαι επίσης αληθινός ρομαντικός. Είστε αυτός που θα θελήσετε να έχετε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών με τριαντάφυλλα στην κουζίνα και μετά να κάνετε αυτό το αφρόλουτρο με τον σύντροφό σας. Είστε επίσης αυτός που θα θελήσει να κάνει μια ρομαντική βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα στην παραλία εάν μένετε κοντά σε μια παραλία. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να έχετε τη διάθεση να έχετε ένα Netflix και χαλαρή βραδιά με τον σύντροφό σας, ίσως μετά το δείπνο σας υπό το φως των κεριών.

Παρθένος – Νύχτα μαγειρικής, γιόγκα ή μικρών διαστάσεων

Παρθένε, είσαι ο αναλυτικός και προτιμάς να διατηρείς τον εαυτό σου σωματικά και πνευματικά τονωμένο όταν είσαι στα ραντεβού σου. Επομένως, έχετε πολλές ιδέες για μια ρομαντική βραδιά. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε ένα ραντεβού με τον σύντροφό σας και να μαγειρέψετε μαζί ή μπορείτε να μαγειρέψετε ο ένας με τον άλλον και μετά να πάτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή σε ένα μάθημα αγγειοπλαστικής. Ή, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε στον βοτανικό κήπο ή στη βιβλιοθήκη. Αυτοί είναι οι ορισμοί σας για μια ρομαντική βραδιά με το ραντεβού σας.

Ζυγός – Οπουδήποτε για να επιδείξουν το στυλ τους

Ζυγέ, εκτιμάτε την ομορφιά και την ισορροπία, και γι' αυτό η ιδέα σας για μια ρομαντική βραδιά πηγαίνει οπουδήποτε μπορείτε να αναδείξετε το στυλ σας. Επιπλέον, εκτιμάτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, επομένως θέλετε να επιδεικνύετε φορώντας μερικά από τα πιο πρόσφατα κομψά ρούχα. Θα θελήσετε να πάτε σε ένα φανταχτερό εστιατόριο με το ραντεβού σας κάπου στην πόλη φορώντας τα ρούχα που θέλετε και μετά να κάνετε μια βόλτα μετά από εκεί που έχει πολύ κόσμο. Μπορεί να θέλετε να ψωνίσετε και αν το ραντεβού σας είναι ανοιχτό για αυτό, μπορεί να θέλετε να κατευθυνθείτε στη γκαλερί τέχνης καθώς αγαπάτε την τέχνη.

Leo – Dining Out And Theatre

Λέων, είσαι γεμάτος φωτιά, θεωρώντας ότι το ζώδιό σου είναι ζώδιο της φωτιάς. Επομένως, μια νύχτα στο σπίτι δεν είναι ο ορισμός σας για μια ρομαντική βραδιά, εκτός αν θέλετε να ξεκουραστείτε με τον σύντροφό σας. Αντίθετα, θέλετε να πάτε σε ένα φανταχτερό εστιατόριο στην πόλη και μετά να απολαύσετε μια νύχτα στο θέατρο με το ραντεβού σας. Μπορεί να θέλετε να πάτε σε ένα θεατρικό έργο μετά το δείπνο, ή μπορεί να θέλετε να πάτε στον κινηματογράφο ή ίσως στην όπερα. Θέλετε επίσης να έχετε το ραντεβού σας αργότερα το βράδυ. Αυτό συμβαίνει γιατί τότε συμβαίνει η ζωή στην πόλη.

Σκορπιός – Murder Mystery Night

Σκορπιέ, είσαι ο μυστηριώδης που έχει μια σκοτεινή, μυστική, αλλά και ενδιαφέρουσα πλευρά. Επομένως, η ιδέα σας για μια ρομαντική βραδιά πηγαίνει για δείπνο και μετά πηγαίνετε σε μια παράσταση μυστηρίου φόνων. Αυτό θα σας ιντριγκάρει και το ραντεβού σας θα πρέπει να είναι ανοιχτό και σε αυτό. Μπορεί επίσης να θέλετε να πάτε σε ένα κυνήγι οδοκαθαριστών ή να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε μια ταινία θρίλερ αγωνίας ή μια ταινία τρόμου στο σπίτι με το ραντεβού σας. Ωστόσο, το να πας σε μια εκπομπή μυστηρίου φόνων είναι αυτό που σε ενθουσιάζει περισσότερο.

Τοξότης – Οτιδήποτε περιπετειώδες

Τοξότη, είσαι αυτός που πρέπει να έχει μια καλή περιπέτεια. Παρόλο που ξέρετε ότι δεν είναι ρεαλιστικό να περάσετε όλες τις μέρες σας ταξιδεύοντας στον κόσμο, παρόλο που θα ήταν μια διασκεδαστική ιδέα, έχετε διαφορετικές ιδέες για να ζήσετε περιπέτειες. Και όταν πρόκειται να περάσετε την τέλεια ρομαντική βραδιά, θα θέλετε να κάνετε οτιδήποτε θεωρείτε περιπετειώδες, όπως ιππασία, πεζοπορία, στοιχήματα σε ιπποδρομίες ή αναρρίχηση τοίχου. Θα θελήσετε επίσης να απολαύσετε το ραντεβού σας σε ένα εστιατόριο που προσφέρει ξένη κουζίνα.

Αιγόκερως – Οτιδήποτε εκλεπτυσμένο

Αιγόκερε, είσαι αυτός που ασχολείσαι με τη δουλειά και την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου. Ως εκ τούτου, θα βγαίνετε ραντεβού μόνο με όσους είναι προσανατολισμένοι στο στόχο και φιλόδοξοι. Δυστυχώς, δεν έχετε επίσης πολύ χρόνο για ραντεβού και ο φιλόδοξος σύντροφός σας θα το εκτιμήσει και θα το καταλάβει. Και όταν έχετε τον χρόνο να απολαύσετε ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σας, η ιδέα σας για μια ρομαντική βραδιά είναι περίπλοκη. Θα θέλατε ένα γκουρμέ γεύμα και μετά πηγαίνετε στο τζαζ κλαμπ, ή μπορείτε να απολαύσετε ένα ντουέτο σπα μέρα (ή νύχτα), και ίσως ένα Σαββατοκύριακο γευσιγνωσίας βίνο είναι κάτι που θα θέλατε να βάλετε στο πρόγραμμά σας.

Υδροχόος – Εκπομπές επιστημονικής φαντασίας ή κόμικ

Υδροχόε, είσαι αυτός που εκτιμά οτιδήποτε ασυνήθιστο και εκκεντρικό. Είστε ο προοδευτικός τύπος, γι' αυτό και η ιδέα σας για μια ρομαντική βραδιά είναι να πάτε σε μια ταινία SciFi ή θα πάτε επίσης σε ένα συνέδριο κόμικς αν συμβεί κάτι όταν βγαίνετε στο ραντεβού σας. Θα θέλατε επίσης να απολαύσετε μια βραδινή έξοδο στο τοπικό επιστημονικό κέντρο ή σε κάποιο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας. Οτιδήποτε μπορεί να είναι επιστημονικό ή geek είναι κάτι που θα βρείτε ελκυστικό και θα θέλατε να περάσετε αυτόν τον χρόνο απολαμβάνοντας το με το ραντεβού σας.

Ιχθείς – Οτιδήποτε περιλαμβάνει μουσική, ταινίες και τα αστέρια

Ιχθύς, είσαι ονειροπόλος και εκτιμάς τις τέχνες. Και αυτός είναι ο λόγος που η ιδέα σας για μια ρομαντική βραδιά θα ήταν να πάτε για ένα ρομαντικό δείπνο και μετά να πάτε σε μια μουσική συναυλία. Ή, μπορείτε να απολαύσετε το παραδοσιακό δείπνο και τη βραδιά ραντεβού με ταινία. Ή, ίσως, μπορεί να σας αρέσει η ιδέα να κατευθυνθείτε κάπου κοντά στο νερό και να απολαύσετε το δείπνο σας σε ένα εστιατόριο δίπλα στην παραλία ή να κάνετε ένα πικνίκ. Έπειτα θα έμενες με το ραντεβού σου όταν νυχτώνει και θα απολάμβανες την παρατήρηση των αστεριών μαζί.

Ή, ανεξάρτητα από τον ήλιο, το φεγγάρι ή το ζώδιο που ανατέλλει, ο ορισμός σας για μια ρομαντική βραδιά μπορεί να περιλαμβάνει μόνο ένα γρήγορο δείπνο στο σπίτι και να χαλαρώσετε μαζί παρακολουθώντας τηλεόραση ή παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το είδος της εβδομάδας που περνάτε και μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να ζήσετε ένα ραντεβού τόσο συγκεκριμένο και περίπλοκο. Εξάλλου, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ο χρόνος που περνάτε μαζί με τον σύντροφό σας. Μερικές φορές το ρομαντικό σας βράδυ βρίσκεστε σε ένα ζεστό μέρος με το ραντεβού σας, χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο από το να είστε ο ένας με τον άλλον.

ΜΙΡΙΑΜ ΡΕΪΤΣΕΛ

ΠΗΓΗ: https://askastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου