Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ήλιος τρίγωνο Κρόνος Rx 11/07

 


Αυτή η χρονική περίοδος θα φέρει ευκαιρίες για να προχωρήσετε στην καριέρα σας, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας.

Τα επιχειρηματικά σας σχέδια μπορεί να λειτουργούν πιο ομαλά τώρα, αλλά αυτό οφείλεται στην υπεύθυνη στάση σας και όχι στα τυχερά διαλείμματα. Εκτιμάτε την ανάγκη για πειθαρχία και οργάνωση στην εργασία σας και δεν θα αποσπάται εύκολα η προσοχή σας από τα καθήκοντά σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία ή εκπαίδευση στον τομέα που έχετε επιλέξει, καθώς αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας προετοιμάσει για μελλοντικές προκλήσεις. Θα τείνετε να έχετε καλύτερες σχέσεις με τους εργοδότες και τα πρόσωπα εξουσίας και μπορεί να σας δοθεί μεγαλύτερη ευθύνη ή να αναγνωριστείτε για την ώριμη και επαγγελματική σας στάση. Θυμηθείτε ότι τίποτα ωφέλιμο δεν έρχεται χωρίς σκληρή δουλειά και αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι και εφαρμόσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, θα αποκτήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και θα ενισχύσετε τις σχέσεις σας με εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία.

Η όψη επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων Νερού και Γης και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 16η έως την 21η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου