Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Νέα Σελήνη στο Καρκίνο. Η αγάπη της ουσίας


 Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φτάνει στις 6 Ιουλίου 2024, στην καρδιά της Πύλης του Σείριου, δημιουργώντας ένα ισχυρό ξεκίνημα σε αυτόν τον νέο σεληνιακό κύκλο.Γνωστός ως ο Πνευματικός μας Ήλιος, οι πρόγονοί μας από όλες τις γωνιές του κόσμου, έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον Σείριο και έχουν ευθυγραμμίσει τις κινήσεις του με ιερά γεγονότα και τελετουργίες. Η Πύλη του Σείριου, η οποία είναι όταν ο Σείριος ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο, είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες και ισχυρές στιγμές για σύνδεση με την ενέργειά του.
Έχοντας ταυτόχρονα τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και την Πύλη του Σείριου δημιουργεί μια ευθυγράμμιση του Ήλιου, του Σείριου και της Σελήνης, ενεργοποιώντας έναν ισχυρό χρόνο θεραπείας, αποκατάστασης και αναγέννησης. Ενώ θα το αισθανθούμε πιο έντονα στις 6 Ιουλίου, είναι επίσης πιθανό να το αισθανθούμε λίγες ημέρες πριν και έως και δύο εβδομάδες μετά.

Ο Ήλιος, ο Σείριος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται
Αυτή η υψηλή δονητική ενέργεια και η σπάνια ευθυγράμμιση μεταξύ του Ήλιου, της Σελήνης και του Σείριου, μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε συνδεδεμένοι με την Πηγή, μέρος της Ενότητας του Σύμπαντος, και μπορεί να ενισχύσει την πνευματική μας ενέργεια. Μπορεί ακόμη και να βρεθούμε να επανενωνόμαστε με κομμάτια της ψυχής μας που έχουν χαθεί ή εγκαταλειφθεί.
Με όλη αυτή τη θετική ενέργεια να ρέει γύρω μας, καλούμαστε να αναζητήσουμε τη χαρά, να ακολουθήσουμε μια αισιόδοξη προσέγγιση και να ηγηθούμε με αγάπη και συμπόνια.
Εκτός από υψηλή δονητική ενέργεια, ο Σείριος κατέχει επίσης τη συχνότητα της υψηλότερης νοημοσύνης. Λέγεται ότι πυροδοτεί μοναδικές ιδέες, καινοτομίες και την ικανότητα να σκεφτόμαστε έξω από τη σφαίρα του εξαρτημένου νου.
Σε συνδυασμό με τη φρέσκια ενέργεια που θα φέρει η Νέα Σελήνη, μπορεί να βρούμε νέα έμπνευση, νέα μονοπάτια ή νέους τρόπους σκέψης να έρχονται στην επίγνωσή μας, πυροδοτώντας ενθουσιασμό και ελπίδα για το τι πρόκειται να έρθει.

Καρκίνος: Νέα Σελήνη και άνοιγμα της καρδιάς
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι πάντα μια στιγμή που η ενέργεια της καρδιάς μας ενισχύεται και είμαστε σε θέση να συνδεθούμε με την ενέργεια της συμπόνιας, της αγάπης και της συγχώρεσης. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι οι καρδιές μας μαλακώνουν ή ότι είμαστε σε θέση να συνδεθούμε με την αλήθεια των συναισθημάτων μας.
Τα κύματα της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο μπορεί επίσης να αυξήσουν την ευαισθησία μας και ενώ πρέπει να προσέξουμε να πάρουμε συναισθήματα που δεν είναι δικά μας ή να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να αναλωθεί με τα συναισθήματά μας, μπορεί επίσης να βρούμε μια νέα ελευθερία να αναδύεται επίσης.
Ίσως καθώς αυξάνεται η ευαισθησία μας, αυξάνεται και η επίγνωσή μας για το τι λέει η καρδιά μας. Ίσως είναι ευκολότερο να διακρίνουμε αυτά τα πιο λεπτά μηνύματα της καρδιάς ή εκείνα τα ενοχλητικά συναισθήματα που η καρδιά και το σώμα μας μπορούν να στείλουν το δρόμο μας.
Τα συναισθήματά μας μπορεί να είναι η πυξίδα μας, αλλά συχνά, είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσουμε τι μπορεί να προσπαθούν να μας δείξουν ή να μας πουν. Τόσο μεγάλο μέρος του χώρου των συναισθημάτων μας μπορεί επίσης να παρεμποδιστεί από προηγούμενα ερεθίσματα, προκαταλήψεις και ανησυχίες.


Νέα Σελήνη και Ελλάδα


Κάτω από τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και με τη βοήθεια του Σείριου, μπορεί πραγματικά να είμαστε σε θέση να περάσουμε μέσα από όλη τη λάσπη και την ακαταστασία και να δούμε τι είναι πραγματικά κάτω από όλα, ειδικά σε επίπεδο καρδιάς.

Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, είναι επίσης ενεργή κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, προσθέτοντας στις ήδη ισχυρές ενέργειες με επίκεντρο την καρδιά. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι οι σχέσεις είναι ένα θέμα για εμάς κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου ή μπορεί να ξεφλουδίζουμε νέα συνειδητοποίηση όταν πρόκειται για την καρδιά μας.
Θυμηθείτε, η Νέα Σελήνη τείνει να φέρνει νέες ευκαιρίες και να ελκύει πράγματα σε εμάς, οπότε αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να θέσετε προθέσεις και να σκεφτείτε τι θέλετε να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Τι θέλετε να φέρετε κοντά σας; Τι θέλετε να φέρετε κοντά στην καρδιά σας;
Η καθοδήγηση με την καρδιά θα είναι σε μεγάλο βαθμό ο δρόμος προς τα εμπρός κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, και με τις ενέργειες της Πύλης του Σείριου επίσης παρούσες, οι ικανότητες εκδήλωσής μας σίγουρα θα αυξηθούν. Σκεφτείτε τι θέλετε να δημιουργήσετε για το μέλλον σας και ενημερώστε το Σύμπαν!
Αυτή είναι μια απίστευτα υψηλή δονητική εποχή του χρόνου που όλοι μπορούμε να απολαύσουμε και να απολαύσουμε! Χρησιμοποιήστε τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο και της Πύλης του Σείριου για να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να βρείτε χρόνο για να αναπληρώσετε όλη την ψυχή σας.

ΤΑΝΑΑΖ
ΠΗΓΗ:  (foreverconscious.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου