Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας Rx 12/07


 Οι άνθρωποι σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Είναι εύκολο να πάρεις θέση σε ένα θέμα επειδή έχεις ισχυρές προτιμήσεις-αυτή τη στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που σας αρέσει είναι αυτό που θέλετε.

Η άρνηση υποχώρησης σε ασήμαντα θέλγητρα δημιουργεί περιττή αντίθεση. Αναγνωρίζοντας τι έχει εγγενή αξία, μπορείτε να διατηρήσετε μια θέση με σιγουριά, παρά τις αντιρρήσεις των άλλων. Οι έντονες συμμετοχές συχνά χαρακτηρίζουν την ημέρα. Το πάθος βγαίνει στην επιφάνεια είτε το αναζητάτε είτε όχι.
Μπαίνετε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε εκφοβιστικές τακτικές για να πείσετε άλλους ανθρώπους, κάτι που δεν θα πάει καλά. Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, η πρόθεσή σας είναι να τους εξουδετερώσετε και πιθανότατα θα αντισταθούν στις προσπάθειές σας, ακόμα κι αν το έργο σας αξίζει να υποστηριχθεί. Μπορεί επίσης να είστε στο έλεος της έντονης επιθυμίας ενός άλλου ατόμου να σας ελέγχει. Ο συμβιβασμός είναι πιο δύσκολος και θα είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε τις δικές σας ιδιοτελείς επιθυμίες και να δείτε το όφελος της επίτευξης αμοιβαία ικανοποιητικών συμφωνιών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για οικονομικές εταιρικές σχέσεις και συμφωνίες. Πρέπει να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τη σεξουαλική σας ενέργεια ως όπλο ή να εμπλακείτε σε ερωτική συμπεριφορά για να πάρετε αυτό που θέλετε, καθώς αυτό θα οδηγήσει μόνο σε επιπλοκές αργότερα. Να είστε όσο πιο συνειδητοί μπορείτε για τα δικά σας κίνητρα όταν ασχολείστε με άλλους ανθρώπους.

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχικές μοίρες του Σταθερού Σταυρού με ωροσκόπο, πλανήτες εκεί από την 0η έως την 3η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου