Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Πώς το ζώδιο σας επηρεάζει τη σεξουαλική σας ζωή

 


Η αστρολογία σαγηνεύει. Τα μυστήρια του Κόσμου συνδέονται με την αναζήτηση της ευχαρίστησης. Τα ζώδια μας διαμορφώνουν βαθιά τις σχέσεις μας. Διαμορφώνουν επίσης τις ρομαντικές μας συναντήσεις και τον πυρήνα των σεξουαλικών μας εμπειριών.

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε. Θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε το αστρολογικό σας σχέδιο. Θα ανεβάσει τη σεξουαλική σας ζωή σε νέα ύψη έκστασης:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου):

Ο Κριός είναι το φλογερό, πρωτοποριακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Και οι Κριοί οδηγούνται από μια πρωταρχική επιθυμία για περιπέτεια. Και, αναζητούν τον αυθορμητισμό και τη στιγμιαία ευχαρίστηση. Αναζητούν αυτά τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Τους αρέσει να είναι οι εμπνευστές και να ευδοκιμούν στη βιασύνη των νέων κατακτήσεων. Αυτό το ζώδιο είναι πάντα έτοιμο για πρόκληση. Το να φέρνουν νέες θέσεις, το παιχνίδι ρόλων ή τα παιχνίδια μπορούν να αυξήσουν τη διέγερσή τους και να τους κρατήσουν στη θέση τους. Ο Κριός έχει επίσης μια ορισμένη ακατέργαστη, ζωώδη ενέργεια. Μπορεί να κάνει το σεξ συναρπαστικό. Ο Κριός ευδοκιμεί στον ενθουσιασμό. Έτσι, σκεφτείτε περιπετειώδεις τοποθεσίες, παιχνιδιάρικη κυριαρχία και πολλή φλογερή ενέργεια.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου):

Οι Ταύροι είναι οι αισθησιακοί, γήινοι λάτρεις του ζωδιακού κύκλου. Βρίσκουν μεγάλη χαρά στον φυσικό κόσμο. Και λατρεύουν την αίσθηση των χαδιών, των φιλιών και της αργής εξερεύνησης του σώματος του συντρόφου τους. Απολαμβάνουν αυτές τις απτικές απολαύσεις. Τα άτομα Ταύροι δεν βιάζονται. Προτιμούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Και απολαμβάνουν τα μακροχρόνια προκαταρκτικά παιχνίδια. Απολαμβάνουν τις μεθυστικές μυρωδιές, τις υφές και τις γεύσεις της οικειότητας. Αυτό το αισθησιακό και προσγειωμένο ζώδιο ποθεί μια πολυτελή και άνετη ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε μεταξωτές διαφάνειες, φως κεριών και άφθονο χρόνο για αργό και απολαυστικό άγγιγμα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου):

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο του περίεργου, επικοινωνιακού εραστή. Έχουν ατελείωτη δίψα για νέες εμπειρίες και ερεθίσματα. Αυτό μπορεί να τους κάνει πρόθυμους, ευφάνταστους και προσαρμοστικούς συνεργάτες. Οι Δίδυμοι απολαμβάνουν συχνά το παιχνίδι ρόλων και τη φαντασία. Τους αρέσουν τα «παιχνίδια μυαλού» που κρατούν το μυαλό τους απασχολημένο. Οι Δίδυμοι έχουν γρήγορη εξυπνάδα και καλές δεξιότητες συνομιλίας. Μπορούν να μετατρέψουν την ομιλία με μαξιλάρια σε τέχνη. Χρησιμοποιούν λέξεις για να αυξήσουν τη διέγερση. Ωστόσο, αλλάζουν συχνά. Μπορούν επίσης να είναι ανήσυχοι και επιρρεπείς στην πλήξη. Έτσι, ένας εραστής των Διδύμων μπορεί να εκτιμήσει μια διαφορετική σεξουαλική ζωή για να τον κρατήσει ενθουσιασμένο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου):

Οι Καρκίνοι είναι οι φροντισμένοι, συναισθηματικά συντονισμένοι εραστές του ζωδιακού κύκλου. Συχνά χρειάζονται βαθιά εμπιστοσύνη, ασφάλεια και οικειότητα. Το χρειάζονται πριν ανοιχτούν πλήρως σεξουαλικά. Αυτό το ζώδιο του νερού ευδοκιμεί με στοργή και τρυφερότητα. Αγαπούν την αίσθηση μιας βαθιάς, ψυχικής σύνδεσης με τον σύντροφό τους. Οι Καρκίνοι μπορεί να απολαμβάνουν την αργή, αισθησιακή έρωτα. Διακρίνεται από έντονη οπτική επαφή, απαλά χάδια και ψιθυριστά λόγια αγάπης. Τους αρέσει επίσης ένα άνετο, άνετο περιβάλλον. Τους αφήνει να μειώσουν την επιφυλακή τους και να είναι ευάλωτοι. Ένα απαλό άγγιγμα και ψιθυριστά λόγια θα δημιουργήσουν μια οικεία ατμόσφαιρα. Θα τους επιτρέψουν να ανοίξουν πλήρως.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου):

Οι Λέοντες είναι οι παθιασμένοι, θεατρικοί λάτρεις του ζωδιακού κύκλου. Ευδοκιμούν με το δράμα, την υπερηφάνεια και το προσκήνιο της λατρείας του συντρόφου τους. Στους Λέοντες αρέσει να νιώθουν επιθυμητοί, θαυμασμένοι και απόλυτα αγαπητοί στην κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να απολαμβάνουν σενάρια ρόλων. Μπορούν να επιδείξουν την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τον αισθησιασμό τους. Αυτό δείχνει εμπιστοσύνη και ταλέντο. Μπορεί να κάνει την σεξουλική τους ζωή ηλεκτρική και συναρπαστική. Οι Λέοντες λατρεύουν την ευκαιρία να κάνουν μια παράσταση για τον μαγεμένο εραστή τους. Πλούσιες φιλοφρονήσεις, στοργικό άγγιγμα και πολλή προσοχή θα ανάψουν τη φωτιά τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου):

Οι Παρθένοι είναι οι μεθοδικοί, προσανατολισμένοι στις υπηρεσίες εραστές του ζωδιακού κύκλου. Είναι περήφανοι που ευχαριστούν τον σύντροφό τους. Το κάνουν με προσεκτική προσοχή στην τεχνική, την υγιεινή, ακόμη και τις μικρές λεπτομέρειες. Οι Παρθένοι αγαπούν συχνά τη μηχανική και τη φυσιολογία της σεξουαλικής ζωής. Μπορεί να θέλουν λεπτομερείς οδηγίες ή εκπαιδευτικό υλικό για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Αυτό το ζώδιο της γης είναι αναλυτικό. Λαχταρούν την τάξη, την καθαριότητα και την αποτελεσματικότητα στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι, ένας τακτοποιημένος και οργανωμένος χώρος μπορεί να τους βοηθήσει να χαλαρώσουν και να επικεντρωθούν στην ευχαρίστηση του συντρόφου τους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου):

Οι Ζυγοί είναι οι αρμονικοί, με ρομαντική κλίση εραστές του ζωδιακού κύκλου. Λαχταρούν την ισορροπία, την ομορφιά και την αμοιβαία εκτίμηση στις στενές τους σχέσεις. Αυτό το ζώδιο του αέρα απολαμβάνει συχνά να φτιάχνει τη διάθεση. Το κάνουν με ρομαντικές χειρονομίες, ατμοσφαιρική μουσική και πολυτελή, αισθησιακά αντικείμενα. Οι Ζυγοί ευδοκιμούν με την αίσθηση ότι τους βλέπει αληθινά, τους ακούει και τους εκτιμά ο σύντροφός τους. Μπορεί να εκτιμούν το να ευχαριστούν ο ένας τον άλλον. Θα πρέπει να επικεντρωθούν στο να ανταποδώσουν και να φροντίσουν να ικανοποιηθούν και οι δύο ανάγκες τους. Οι Ζυγοί εκτιμούν επίσης την κομψότητα και την τέχνη στην έρωτα. Έτσι, η προσθήκη αισθησιακών, όμορφων στοιχείων μπορεί να αυξήσει τη διέγερσή τους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου):

Οι Σκορπιοί είναι οι έντονοι, μεταμορφωτικοί εραστές του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης, της σεξουαλικής ζωής και του υποσυνείδητου. Έτσι, οι Σκορπιοί προσεγγίζουν την οικειότητα με βαθύ συναίσθημα και πείνα για βαθιά σύνδεση. Οι Σκορπιοί μπορεί να απολαμβάνουν μακρά, αισθησιακά προκαταρκτικά παιχνίδια. Χτίζουν την προσμονή με μυστηριώδεις ματιές και λεπτές υπονοούμενες. Αυτό το ζώδιο του νερού λαχταρά την παράδοση, την ευαλωτότητα και τον υπαινιγμό του κινδύνου στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι, η δοκιμή δυναμικής ισχύος, αισθητηριακής στέρησης ή ελαφρού BDSM μπορεί να αυξήσει την ευχαρίστησή τους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου):

Οι Τοξότες είναι οι περιπετειώδεις, ελεύθεροι λάτρεις του ζωδιακού κύκλου. Ευδοκιμούν στον αυθορμητισμό, την καινοτομία και τη συγκίνηση της εξερεύνησης στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό το ζώδιο είναι ανοιχτόμυαλο, περίεργο και ανεμπόδιστο. Είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέες θέσεις, τοποθεσίες και ερωτικές δραστηριότητες. Οι Τοξότες μπορεί να απολαμβάνουν τη συγκίνηση των δημόσιων ή ημι-δημόσιων προσπαθειών. Τους αρέσει να κάνουν φαντασιώσεις και να δοκιμάζουν μια ποικιλία από αισθησιακές απολαύσεις. Λαχταρούν την ελευθερία και μισούν τη ρουτίνα. Θα θέλουν να διατηρούν τα πράγματα φρέσκα, συναρπαστικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα. Η εξερεύνηση είναι το κλειδί γι' αυτό δοκιμάστε νέα πράγματα, διατηρήστε την ήρεμη και μη φοβάστε να γελάσετε μαζί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου):

Οι Αιγόκεροι είναι οι πειθαρχημένοι, φιλόδοξοι εραστές του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το ζώδιο της γης προσεγγίζει την οικειότητα με καθήκον και έλεγχο. Έχουν μια ακλόνητη αφοσίωση στο να κατακτούν την ευχαρίστηση. Υπεύθυνοι και καθοδηγούμενοι, οι Αιγόκεροι χρειάζονται μια αίσθηση εμπιστοσύνης και σταθερότητας για να αφεθούν πλήρως. Αυτό το ζώδιο έχει μια σκοτεινή πλευρά. Μπορεί να σας εκπλήξει στην κρεβατοκάμαρα. Τους αρέσει η δυναμική εξουσίας, το κυρίαρχο/υποτακτικό παιχνίδι, ακόμα και τα φετίχ. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη ενός Αιγόκερω είναι δύσκολο να κερδίσει. Αλλά, μόλις κερδίσουν, γίνονται παθιασμένοι και γενναιόδωροι εραστές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου):

Οι Υδροχόοι είναι οι αντισυμβατικοί, προνοητικοί λάτρεις του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το ζώδιο του αέρα έλκεται από εμπειρίες. Διευρύνουν το μυαλό τους και ξεπερνούν τα όρια της ζώνης άνεσής τους. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να είναι ανοιχτόμυαλος και αποδεκτός. Δοκιμάστε νέα πράγματα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει χρήση τεχνολογίας, δυναμικής ομάδας ή δημιουργικού παιχνιδιού ρόλων. Οι Υδροχόοι μπορεί να απολαμβάνουν μια αίσθηση απόσπασης ή απόστασης στην κρεβατοκάμαρα. Τους επιτρέπει να διοχετεύουν τη δημιουργικότητα και την περιέργειά τους.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου):

Οι Ιχθύες είναι οι ονειροπόλοι, μυστικιστικοί εραστές του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι πολύ διαισθητικό και με ενσυναίσθηση. Έχουν αγάπη για το υψηλό και το υπερβατικό. Απολαμβάνουν επίσης τα απόκοσμα μέρη της οικειότητας. Οι Ιχθύες επιθυμούν μια βαθιά, πνευματική σύνδεση με τον σύντροφό τους. Μπορεί να έλκονται από τελετουργίες, ταντρικές πρακτικές ή ακόμα και έναν υπαινιγμό του υπερφυσικού για να κάνουν το σεξ καλύτερο. Οι Ιχθύες χρειάζονται συχνά έναν σύντροφο που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μεγάλη τους φαντασία. Ο σύντροφος πρέπει να τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ο σύντροφος θα πρέπει επίσης να τους αφήσει να παραδοθούν πλήρως στη χαρά της στιγμής.

KATRINA VAN WYK

ΠΗΓΗ: https://askastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου