Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Άρης στην Παρθένο 29/07 - 15/09

 Ο Άρης εισερχόμενος στην Παρθένο αλλάζει το κλίμα, αφού μας οδηγεί στο να έρθουμε αντιμέτωποι με την καθημερινότητα, τις ανάγκες μας, την εργασία μας.

Δίνουμε έμφαση σε ότι μας εκφράζει σε νοητικό επίπεδο, όπου με έξυπνο τρόπο προσπαθούμε να το εναρμονίσουμε με τις ανάγκες μας.
Γινόμαστε πιο λεπτομερείς, με αυτοκριτική αλλά και με μια δόση γκρίνιας, λόγω της σωματικής κούρασης στο επάγγελμα που έχουμε και που όλο αυτό πιέζει και την υγεία μας.
Παραμένοντας από τις 29/07 έως τις 15/09 σε αυτό το ζώδιο, όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα οι άντρες βρίσκονται προσηλωμένοι κυρίως στην αναγκαιότητα της εργασίας και λιγότερο σε ζητήματα με έρωτες, σχέσεις, ταξίδια εκτός κι αν η διέλευση γίνεται σε οίκο που να το επιτρέπει.
Π.χ ωροσκόπος Ταύρος ή Ιχθύς.

Η διέλευση ενεργοποιεί τον Μεταβλητό Σταυρό δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες όλων των δεκαήμερων και τους αντίστοιχους ωροσκόπους.
Βοηθά Καρκίνους και Αιγόκερους, Σκορπιούς και Ταύρους που τους δίνει μία όρεξη για δημιουργία και πραγμάτωση.

Όσο αφορά τις Διελεύσεις του:
19/08   ΣΎΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ
02/09 ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ R
06/09 ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ R

Ο Άρης μας καλεί για το επόμενο διάστημα να υποστηρίξουμε τα κεκτημένα, μέχρι να εισέλθει στο Ζυγό, να προχωρήσουμε σε αυτοκριτική σε βάθος ( κυρίως οι άντρες ) για τα πρέπει και τα θέλω τους.
Είναι το κατάλληλο διάστημα για ενδοσκόπηση, εύρεση εργασίας, καθώς και να κοιτάξουμε ζητήματα υγείας κάνοντας ένα τσεκάπ.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου