Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Άρης αντίθεση Δίας R 29/07


 Ο ανάδρομος Δίας από τον Υδροχόο συναντά τον Άρη από τον Λέοντα, μια όψη πάνω στο Σταθερό Σταυρό που ξεκίνησε στις 27/07 και ολοκληρώνεται στις 02/08. Επηρεάζει το τέλος του Σταθερού Σταυρού με πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 27η έως την 29η.

Ο Δίας ανάδρομος γυρνώντας πίσω, επαναφέρει ζητήματα του παρελθόντος τα οποία τα στέλνει στον Άρη με τρόπο αντίθεσης. Αυτός ανάβει φωτιές και με την δυναμική του το τραβά παραπέρα.
Οξύνει τα πνεύματα, δημιουργεί αντιδράσεις, ανατρέπει το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί και δημιουργεί επικοινωνιακό κυκλώνα που παρασύρει τα πάντα.
Τα λόγια γίνονται " καρφιά ", οι σκέψεις " σφαίρες " και ο ανορθόδοξος λεκτικός πόλεμος καλά κρατεί.
Τα πάντα μεταβάλλονται κατά πολύ, όλα γίνονται με τρόπους που φέρνουν μπροστά σε τετελεσμένα και όλα αφήνονται σε ένα κενό.
Η βιασύνη είναι μια " κατάρα " που παρασύρει τα πάντα και η δύναμη μετατρέπεται για " κακό σκοπό ".
Ο Άρης σε ζώδιο της Φωτιάς του δίνει μια κινητικότητα που υπάρχει και για ερωτικούς σκοπούς.
Μέσω των επικοινωνιακών εργαλείων μπορεί να θέλεις να παρασύρεις τους άλλους για να τους οδηγήσεις σε ερωτική πλάνη. Υπάρχει η έξαψη της απόλαυσης και μια ανεπιθύμητη ορμή για να ευχαριστήσεις το Εγώ σου. Οπότε ή θα προκαλέσεις με τα λόγια σου ή θα κάνεις τα λόγια σου όπλο που θα σε οδηγήσει στη νίκη.
Μην ξεχνάς όμως ότι είναι αντίθεση είναι όψη και θέλει νικητή.
Συνήθως είναι ο πιο αργός πλανήτης, ο Δίας δηλαδή, αλλά είναι ανάδρομος και δεν δίνει και πολύ ενδιαφέρον.
Έτσι η σύγκρουση καλά κρατεί μέχρι που κάποιος να χριστεί νικητής.
Μέχρι τότε όλοι είναι ηττημένοι.
Είναι και επικίνδυνη όσο αφορά συμπεριφορές με συγγενικά πρόσωπα και κάθε είδους ατυχημάτων λόγω υπερέντασης κυρίως στους δρόμους. 
Ζητήματα με τουρισμό, ταξίδια, δικαιοσύνη, εκκλησία, ερωτικές παρεκτροπές, ατυχήματα, φωτιές, σεισμούς, προβλήματα με χώρους διασκέδασης και με παιδιά μπορεί να απασχολήσουν αυτό το διάστημα.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου