Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Αφροδίτη σύνοδος Άρης 13/07


 Η Αφροδίτη και ο Άρης  κάνουν σύνοδο στις 13 Ιουλίου 2021 στην 19η μοίρα του Λέοντα δίνοντας την σύνδεση με τον άλλον, ενεργοποιώντας την σύμβασης του γάμου, είτε την δημιουργία σχέσης.

H Αφροδίτη θεά του έρωτα και ο Άρης ως ατρόμητος πολεμιστής ενώνονται για μία εβδομάδα οπότε βιώνουμε μία ανανέωση των δύο και μία νέα αφύπνιση και των θηλυκών και των αρσενικών στοιχείων μας μέσα μας.
Aυτό θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας όσο αφορά τις σχέσεις μας με τις γυναίκες ή με τους άνδρες και σε κάθε μορφή σύνδεσης που υπάρχει μέσα μας.
H Αφροδίτη ως αντιπρόσωπος της θηλυκής ενέργειας υπερβαίνει το φύλο και ζει σε όλους μας και σε όλη τη φύση. Χαρακτηρίζεται  από κυματιστές γραμμές ενέργειας, το τρεχούμενο νερό και τη διαδικασία της ροής.
Στην αστρολογία είναι και ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, των χρημάτων και της ομορφιάς. Μας εμπνέει να συνδεθούμε με την εσωτερική θεά που υπάρχει μέσα μας, να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις δημιουργικές φλόγες που φέρουν πλούτο, ομορφιά και ευημερία στη ζωή μας.
 O Άρης αντίθετα αντιπροσωπεύει την ανδρική ενέργεια το οποίο ζει και αυτό εκτός από φύλο  μέσα στη φύση. Η ενέργεια του είναι ευθείες γραμμές και η διαδικασία του προγραμματισμού, οργάνωσης και της αρχής των πάντων.
Mας δίνει την ικανότητα για να λειτουργήσουμε με ασφάλεια και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σε αυτό τον κόσμο των τριών διαστάσεων. Είναι ο πλανήτης της δράσης, του φόβου και του κινήτρου στο να προχωρήσουμε μπροστά, να ξεπεράσουμε οτιδήποτε είναι αυτό που μας πηγαίνει πίσω και να έχουμε εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας δύναμη και εσωτερική μας φωτιά για να μπορέσουμε να βάλουμε σε μία ενέργεια τον εαυτό μας.
Συναντιούνται κάθε δύο χρόνια, τελευταία φορά ήταν τον Αύγουστο του 2029. Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω για να δούμε πως ήταν αυτή τη στιγμή οι σχέσεις μας, η αγάπη μας και πώς λειτουργεί σε όλο αυτό το πλαίσιο όσο αφορά τις ανάγκες και τις τελικές ενέργειες μας.
Μπορεί να παρατηρήσουμε τώρα ότι υπάρχει μία περιπετειώδη πλευρά και να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες, ένα νέο ερωτισμό και ίσως το περιβάλλον να γίνει πιο παιχνιδιάρικο. Η ζωή μερικές φορές μπορεί να γίνει σοβαρή και είναι εύκολο να πορευτούμε μέσα σε ένταση και σε οδοφράγματα για αυτό είναι μία εποχή που πρέπει να ακολουθήσουμε μία πιο ισορροπημένη και ελαφρύτερη προσέγγιση και όχι να συναντηθούμε με δύσκολες καταστάσεις, αντιδραστικής συμπεριφοράς διαχωρισμού και επιδείνωσης της σύνδεσης και του έρωτα.

Σε αυτή τη σύνδεση μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με πολλά πράγματα όπως:

  •  Να συναντήσουμε μία αδελφή ψυχή ή την δίδυμη φλόγα.
  •  Μπορεί να δημιουργήσουμε μία σχέση με κάποιον.
  •  Να βιώσουμε ονειρικά ξυπνήματα που εμπλέκονται ή προκαλούνται από τις σχέσεις μας μέσα από μία τυχαία συνάντηση.
  •  Μπορεί να τερματίσουμε σχέσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον.
  • Κάποιος σημαντικός μπορεί να βγει από τη ζωή μας ως ένδειξη ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε νέο κεφάλαιο.
  • Μπορεί να εμφανιστεί η δίδυμη φλόγα.
  • Οι δίδυμες φλόγες να ξυπνήσουν και θα φτάσουν στη γη.
  • Μπορεί επίσης να εξελιχθεί και να προχωρήσουμε σε νέες ιδέες μέσω των αδελφών ψυχών και μέσα από τις δίδυμες φλόγες.
Η Αφροδίτη και ο Άρης έρχονται μαζί σε μία απόλαυση, σε μία εποχή ενότητας. είναι σαν το σπέρμα που γονιμοποιεί το αυγό. Οι δύο  εραστές που έρχονται για το πρώτο φιλί είναι το σύμβολο του γιν και του γιανγκ του σύμπαντος.
Οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια ως ενέργεια ισορροπίας, δημιουργικότητας, ενότητας και ως εξερεύνηση καινούργιων εμπειριών πάνω στον άξονα της σεξουαλικότητας και της αρμονίας.

ΣΕΛΗΝΗ 
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου