Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός 08/07. " Εκ πρώτης όψεως η Αγάπη "


  " Εκ πρώτης όψεως η Αγάπη "

Λίγες ώρες μετά την όψη της Αφροδίτης τετράγωνο Κρόνος R πάλι τετραγωνίσει το κύκλο ενάντια στον Ουρανό.....
Το status quo διαταράσσεται!...
Εκπλήξεις, ξαφνικές αλλαγές ή τελείωμα σχέσης αναμένονται, μαζί με αυθόρμητη κοινωνική δραστηριότητα .
Κάποια άτομα που φαντάζουν μοναδικά έρχονται στη ζωή μας να ταρακουνήσουν τα θεμέλια (αν υπάρχουν) ως ένα σημείο.
Είναι και ο Ουρανός που  στο Ταύρο και προετοιμασμένος πια λέει ''αντίο''...
Ουσιαστικά βλέπω στη διέλευση αυτή να υπάρχει η ανάγκη για μια αλλαγή, για κάτι διαφορετικό, ίσως για κάτι καινούργιο που φλερτάροντας μαζί του και ενώ ξέρεις ότι πειραματίζεσαι με κάτι ασυνήθιστο και ότι δεν θα βγάλει πουθενά, είναι καλύτερα το τραγούδι ''πιο καλή η μοναξιά'' και να το τραγουδήσεις αλλά και να το κάνεις πράξη.
Νομίζω πως δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς τη ζωή του όλη για να κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη καθημερινότητα του, ούτε να κατηγορήσει κάποιον άλλον για την ανησυχία του, δεδομένου ότι όσα αρνητικά προβάλλουμε  προέρχονται από εμάς για εμάς .....ας μην ανατρέψουμε τα πάντα όλα !
Η Ναρκισσιστική και ανυπόμονη όψη μας λοιπόν, αποκαλύπτει τις καταθλιπτικές μας διαθέσεις και τη τάση να φτάσουμε ή και να ξεπεράσουμε τα όρια.
Είναι η ώρα να περάσουμε σε ένα κατά τα άλλα ρομαντικό, προστατευτικό  και αυθεντικό και όχι εμείς να επιμένουμε παθιασμένα, να επιθυμούμε να μείνουμε μόνοι και ανεξάρτητοι για να διαλογιστούμε με υπερευαισθησία, να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και να διατηρήσουμε τη φαντασία μας για να πάμε παρακάτω συγκεντρωμένοι....
Η όψη επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από 10η έως την 16η μοίρα.



                                                              CAHYA
                                                     Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου