Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Η Πύλη του Σείριου 03 - 08/07

 


Κάθε χρόνο κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, μια ιερή πύλη ενέργειας ενεργοποιείται μεταξύ της Γης και του αστεριού Σείριος, φέρνοντας αυξημένες δονήσεις και πνευματικές εξελίξεις.

Αυτή η πύλη ενέργειας συμβαίνει καθώς ο Ήλιος έρχεται σε συνδυασμό με το αστέρι Σείριος, το οποίο βρίσκεται στους 14 βαθμούς του τροπικού ζωδιακού καρκίνου. 
Καθώς ο Ήλιος και ο Σείριος συνδέονται, οι οποίοι το 2021 συμβαίνουν από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου, είμαστε όλοι σε θέση να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτήν την ενέργεια υψηλής συχνότητας και να την χρησιμοποιήσουμε για δημιουργική έμπνευση, επιχειρηματικές προσπάθειες, τεχνολογικές καινοτομίες και ενίσχυση της διαίσθησής μας. 
Ο Σείριος έχει από καιρό σεβαστεί από πολλούς αρχαίους πολιτισμούς και θεωρείται ο Πνευματικός μας Ήλιος.
Ο Ήλιος μας θεωρείται η σωτηρία αυτού του πλανήτη. Ο Ήλιος κρατά την ενέργεια της γέννησης, της ζεστασιάς, της διατροφής και του φωτός. Ο Ήλιος είναι αυτό που μας κρατά ζωντανούς και παρόντες σε αυτήν τη Γήινη πραγματικότητα.
Ο Σείριος, που λάμπει 23 φορές πιο φωτεινός από τον δικό μας Ήλιο, είναι ο «Πνευματικός Ήλιος» μας και μας βοηθά να ενεργοποιήσουμε και να μετατοπίσουμε σε υψηλότερα επίπεδα πνευματικής συνείδησης.
Εάν ο Ήλιος η Γη μας περιστρέφεται γύρω από το σώμα μας, ο Σείριος, ξεφεύγοντας στα βάθη του γαλαξία μας, ζεσταίνει την ψυχή μας.
Παρόλο που το αστέρι Σείριος απέχει τόσο πολύ από τον πλανήτη μας, φαίνεται να έχει σημαντική θέση στις ιστορίες πολλών αρχαίων πολιτισμών από όλο τον κόσμο.
Στην Αρχαία Αίγυπτο, ο Σείριος θεωρήθηκε ως το αστέρι της θεάς Ίσις, που κυβερνά τους κύκλους του θανάτου και της αναγέννησης, και του Anubis, του τσακάλι με θεό, ο οποίος μπόρεσε να περπατήσει μεταξύ του κόσμου των ζωντανών και του κόσμου οι νεκροί.

Στους αρχαίους Σαμανικούς πολιτισμούς, ο Σείριος πιστεύεται ότι ήταν μια πύλη προς τους Θεούς και τα ταξίδια που έγιναν μέσω της Πύλης του Σείριου λέγεται ότι φέρνουν θεία μηνύματα. Πιστεύεται επίσης ότι ο Σείριος ήταν η πύλη του ουρανού και ήταν εκεί όπου οι ψυχές μας έπρεπε να ταξιδέψουν για να φύγουν από αυτό το βασίλειο και να μπουν στον επόμενο.
Φαίνεται ότι για πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, ο Σείριος ευθυγραμμίζεται με την ιδέα της πνευματικής αφύπνισης, και τους αναπόφευκτους κύκλους του μετασχηματισμού που συμβαίνουν καθώς προχωράμε σε αυτό το γήινο ταξίδι και πέρα.
Στη σύγχρονη αστρολογία, ο Sirus κρατά επίσης τη δόνηση της ελευθερίας. Η ενέργειά του μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε τους περιορισμούς και να αισθανθούμε ελεύθεροι να εκφράσουμε τον αληθινό μας εαυτό. Αυτή η ενέργεια της ελευθερίας μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως έμπνευση, βοηθώντας μας να βγούμε εκεί και να μετατρέψουμε τους στόχους και τα όνειρά μας σε πραγματικότητα.
Το Sirius πιστεύεται επίσης ότι φιλοξενεί έναν εξωγήινο αγώνα που διαθέτει εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες και ψυχικές ικανότητες.
Ενώ υπάρχουν πολλά αστέρια που ήδη αισθάνονται συνδεδεμένα με τον Σείριο, κατά τη στιγμή αυτής της πύλης, μπορεί να γίνει ευκολότερο να λαμβάνετε μηνύματα από όνειρα των Σείριων ή ίσως να θυμάστε προηγούμενες ή παράλληλες ζωές από τον Σείριο.
Όλη αυτή η ενέργεια, η ενέργεια υψηλής συχνότητας καθιστά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου έναν πολύ ισχυρό χρόνο στη Γη, όπου μπορούμε να ανοίξουμε και να προωθήσουμε την πνευματική μας συνείδηση, να λαμβάνουμε μηνύματα από το Θείο και να βρούμε μια νέα ελευθερία μέσα μας και τη ζωή μας.
Είναι επίσης μια εποχή όπου μπορεί να βρεθούμε πιο ανοιχτοί στη σύνδεση με ανώτερα όντα, και να τιμήσουμε τους δικούς μας κύκλους θανάτου και αναγέννησης και πώς μας βοήθησαν να προχωρήσουμε πνευματικά.
Προκειμένου να λάβετε αυτήν την ισχυρή πνευματική ενέργεια στη ζωή σας, η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα ήταν η ιδανική στιγμή για διαλογισμό,  ενεργοποίηση του τρίτου ματιού σας και για να επικοινωνήσετε με τους πνευματικούς σας οδηγούς, αγγέλους φύλακα ή τον υψηλότερο εαυτό σας για καθοδήγηση.
Θα ήταν επίσης ο τέλειος χρόνος για να κάνετε μια  αύρα καθαρισμού και να εργαστείτε για να βρείτε περισσότερη ελευθερία στα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας έργα. Εάν εργάζεστε στην τεχνολογία, μπορεί να αισθάνεστε επιπλέον υποστηριζόμενοι με οποιεσδήποτε καινοτομίες μπορεί να εργάζεστε ή μπορεί να λάβετε μια ξαφνική έκρηξη έμπνευσης.

ΠΗΓΗ: ΤΑΝΑΑΖ

https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου