Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


Η μεγάλη μετακίνηση του καλοκαιριού είναι γεγονός, μια από Άρης μετακινείται στον Κριό και η πολύμηνη παρουσία του από τις 28 Ιουνίου έως τις 7 Ιανουαρίου φέρνει ακραία γεγονότα κάθε μορφής. 
Σε όλη αυτή την διαδρομή του θα γυρίσει και ανάδρομος από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου οπότε αυτή θα είναι και μία δύσκολη περίοδος για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και γενικά και σε κοσμικό επίπεδο.

Δίδυμος
Μία διέλευση βάλσαμο για εσάς μια που θα σας κάνει πιο δημοφιλείς και ποιο αρεστούς. Η εξωστρέφεια είναι παρών και εσείς ανοίγεστε σε παρέες, συναναστροφές και καινούργιους ανθρώπους που λειτουργούν ως φίλοι ή ως μέντορες.
Θα μπείτε σε ομάδες ανθρώπων με την ίδια αισθητική και ενδιαφέροντα και εκεί θα είστε στο κέντρο της προσοχής. Όταν ανοιχτείτε παραπάνω αυτό λειτουργεί και μαγνητικά στο να προσελκύσετε και ερωτικούς συντρόφους μια που η διασκέδαση και η αναψυχή δεν θα σας λείπει. 
Κατά την αναδρομή του Άρη προσοχή μην υπάρχουν διχογνωμίες και τσακωμούς με όλους τους παραπάνω.

Ζυγός
Ένα δύσκολο εξάμηνο καθώς εξαρτάται από τους άλλους πώς θα εξελιχθεί. Ναι μεν ανοίγει μία πύλη όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, από την άλλη τις καταστρέφει κιόλας.
Οι άλλοι θα σας κοιτάζουν με μισό μάτι θα σας έχουν '' στημένη ''  δηλαδή σε οτιδήποτε θεωρούν αυτοί ως ατόπημα. Αυτό εξαρτάται βέβαια από τι πρεσβεύουν οι άλλοι και ποιος είναι ο σκοπός τους.
Προσοχή όμως σε ανταγωνισμούς και σε φανερούς εχθρούς που τώρα θα επανέλθουν πιο άγριοι από πριν, έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι που τους '' έχει μπει στο μάτι '' .
Ζητήματα με το γάμο σας θα έρθουν στο προσκήνιο και εκεί χρειάζεται μία προσοχή στο πως θα συμπεριφερθείτε απέναντι στον σύζυγο ή την σύζυγο μια που αυτός/ ή θα είναι πιο αυστηρός/ η απέναντι σας. Η αναδρομή του Άρη θα είναι αυτή που θα κρίνει τα πάντα.

Υδροχόος
Μια μετακίνηση χωρίς σοβαρές επιπτώσεις μια που θα σας κάνει πιο ομιλητικούς και να ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Θα αναζητήσετε τη γνώση, μία καινούργια άποψη, και θα μιλάτε συνέχεια για κάθε τι που αφορά ιδεολογία και ιδεαλισμό.
Τα ταξίδια είτε επαγγελματικά, είτε αναψυχής, θα σας κάνουν να νιώσετε καλά όπως επίσης καθετί που εξαρτάται από το νου και το βλέπετε σαν περιπέτεια. 
Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι μία καλή ιδέα όπως και η αναπτέρωση των σχέσεων με φίλους και συγγενικά πρόσωπα.
Δεν θα πλήξετε καθόλου μια που θα είστε μέσα στην περιπέτεια και στη δράση. Προσοχή όμως στην ανάδρομη φορά του Άρη που εκεί τα πράγματα θα είναι λίγο μπλεγμένα.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου