Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


Η μεγάλη μετακίνηση του καλοκαιριού είναι γεγονός, μια από Άρης μετακινείται στον Κριό και η πολύμηνη παρουσία του από τις 28 Ιουνίου έως τις 7 Ιανουαρίου φέρνει ακραία γεγονότα κάθε μορφής. 
Σε όλη αυτή την διαδρομή του θα γυρίσει και ανάδρομος από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου οπότε αυτή θα είναι και μία δύσκολη περίοδος για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και γενικά και σε κοσμικό επίπεδο.

Καρκίνος
Μία κομβική περίοδος για τα επαγγελματικά σας και την κοινωνική σας ζωή. Θα θέλετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα τα οποία τα θεωρείται αναγκαία τώρα όμως '' τέτοια λόγια ''. 
Αφενός ο Άρης δεν σας πάει, αφετέρου η κατάσταση λόγω της πανδημίας είναι μία αρνητική συνιστώσα, από την άλλη όσοι έχετε εργασία θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα σας ανατρέψουν την καθημερινότητά σας. 
Θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σκληρά αφεντικά, γκρίνια και κριτική. Τα πιο δύσκολα αφορούν το τρίτο δεκαήμερο όπου καλείστε να δώσετε περισσότερες μάχες που θα έχουν και ήττες. 
Σίγουρα όμως δεν χρειάζεται μαρασμός αλλά μία εσωτερική δύναμη για να βρείτε τα πατήματα ισχύος και να πάρετε πρωτοβουλίες για να ανατρέψετε τα κακώς κείμενα.
Το πιο επικίνδυνο διάστημα είναι με την αναδρομή του Άρη.

Σκορπιός
Η εργασία και η υγεία είναι δύο άξονες της διέλευσης. Εκεί θα υπάρχει μία έντονη κινητικότητα και ιδιαίτερα όσο αφορά την εργασία ανοίγει ένας κύκλος που θα διεκδικήσετε πολλά. Οι άνεργοι μπορεί κάλλιστα να βρουν εργασία ενώ όσοι εργάζονται να έχουν τις απαραίτητες δυνάμεις να τα καταφέρουν. Σίγουρα θα υπάρχει μία νευρικότητα στον εργασιακό χώρο αλλά δεν θεωρείται κάτι που θα φέρει προβλήματα μια που είστε και δυνατό ζώδιο και έχετε παραδοσιακό κυβερνήτη τον Άρη.
Βέβαια κάποιοι ίσως φύγουν από την υπάρχουσα δουλειά, είτε λόγω παραπάνω φόρτου, είτε μέσω απόλυσης στο τέλος όλα θα έχουν θετική συνέχεια.
Στο θέμα υγείας ο Άρης σχετίζεται με λοιμώξεις, πυρετούς, πονοκεφάλους, χτυπήματα και καψίματα και εκεί να έχετε το νου σας, προνοητικότητα και έλεγχο κάθε στιγμή, ιδιαίτερα στην αναδρομή του Άρη.

Ιχθύς 
Πώς είναι τα οικονομικά σας? Ο μισθός σας καλύπτει τις ανάγκες σας? Η συναισθηματική σας ασφάλεια είναι μία θετική δίοδος για να νιώθετε καλά?
Αυτά τα ερωτήματα σας θέτει ο Άρης από τον Κριό.
Στα θέματα του μισθού σας και γενικότερα στις απολαβές σας θα μεριμνήσει ο Άρης να σας δώσει ώθηση. Αυτό σημαίνει έντονη κινητικότητα που θα επιφέρει είτε μία καλυτέρευση, είτε περισσότερα έξοδα που δεν θα καλύπτονται εύκολα.
Οπότε πρέπει αφενός να διατηρήσετε και να αυξήσετε το μισθό σας από την άλλη προσοχή στα παραπάνω έξοδα μη σας βγάλουν εκτός των σχεδίων σας.
Ύστερα θα ασχοληθείτε αν το συναίσθημα που σας διακατέχει είναι υπαρκτό ή ανύπαρκτο, αν οι άλλοι σας δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια του εσωτερικού πεδίου της αγάπης.
Αν πετύχετε να νιώθετε ασφαλείς οικονομικά και συναισθηματικά θα είστε οι καλύτεροι.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου