Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Ο χάρτης των αποτελεσμάτων των Εκλογών...

Πρέπει να προσεχθεί ο Ήλιος ( ο Πρωθυπουργός ) ιδιαίτερα στο Καρκίνο που κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο και Πλούτωνα...
Η παρουσία Κρόνου / Πλούτωνα στο πρώτο οίκο είναι πολύ σημαντική όταν κάνουν δύσκολες όψεις.
Ο Κρόνος στον 1ο οίκο σύμφωνα με τον Άλαν Λίο *  επιφέρει :
Μεγάλη αναστάτωση, δυσαρέσκεια, ανεργία, ελάττωση εμπορίου, φτώχεια, κακή υγεία.
Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο επιφέρει:
Ερήμωση της Επαρχίας, ψυχολογικά προβλήματα βαθιάς φύσεως, μυστική προπαγάνδα, εγκληματικότητα, αυτοκτονίες, εσωτερικές ταραχές ανάμεσα σε συντηρητικούς και προοδευτικούς.
Ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σχετίζεται με εξωτερικές υποθέσεις, σχέσεις με άλλες χώρες, πόλεμοι και διεθνείς συνθήκες, εμπόριο με άλλες χώρες, διαζύγια.

Δύσκολες οι συνθήκες λοιπόν καθώς για τον Πρωθυπουργό ( θα έλεγα ο νυν και ο μελλοντικός ), καθώς καλείται να διαχειριστεί θέματα με τους άλλους.
( Ξένες χώρες, συνεργασίες εντός κόμματος, συνεργασίες με άλλα κόμματα, και σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας πάμε σε δύσκολες καταστάσεις ).
Επίσης θεωρώ ότι θα τον " σύρουν " σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία είτε μέσω ενός θερμού επεισοδίου είτε να δημιουργήσουν θέματα με την οικονομία ( συντάξεις - τράπεζες ).
Σίγουρα αυτή τώρα που τον εγκωμιάζουν από το εξωτερικό σε περίπτωση που " δεν ακολουθήσει τας εντολάς " θα του τραβήξουν το χαλί '' .... όπως στο Κ. Καραμανλή - Γ. Παπανδρέου - Α. Σαμαρά - Α. Τσίπρα όταν προσπάθησαν έστω και χαλαρά να αντιδράσουν.

Δεν θεωρώ τυχαία την ημερομηνία των εκλογών, όπως έχω πει πολλάκις. 
Είτε ο Α. Τσίπρας συμβουλεύτηκε κάποιον Αστρολόγο ίσως, είτε είναι μια Καρμική ημερομηνία για την Χώρα ( επειδή συνεχίζει τα ίδια ) να συνεχίσει να υπόκεινται σε Καρμικές Προβολές.
Είναι επίσης Αριθμολογικά περίεργο το 07/07/2019 που βγάζει αριθμό που καταλήγει προσθέτοντας τους αριθμούς σε 8 = στα θετικά ( επιτυχία - οικονομική δύναμη ), στα αρνητικά ( οικονομική καταστροφή - αποτυχία - πτώχευση - τιμωρία ).
Το δε 7 συνδέεται στα θετικά ( σοφία - πίστη ) στα αρνητικά ( φτώχεια - μοναξιά - ζωή σε τεχνητούς παραδείσους ).


Συνέχεια του χάρτη των Εκλογών που αναρτήθηκε στη προηγούμενη ανάρτηση έχουμε να πούμε και τα εξής:
Την παρουσία ενός ισχυρού ανάδρομου Δία στο δωδέκατο οίκο με τετράγωνο με Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς και με Σελήνη στην Παρθένο.
Ένα συμπέρασμα:
Οι ξένοι έχουν ενεργό ρόλο σε αυτές τις εκλογές " επηρεάζοντας " το αποτέλεσμα με οποιαδήποτε τρόπο.
Γνωρίζουμε για τα καθημερινά δημοσιεύματα " η Ελλάδα αλλάζει σελίδα, έρχονται επενδύσεις ", ξέροντας ότι αν επικρατήσει η νεοφιλελεύθερη πολιτική ( αμφιβάλλω αν πετύχει - απέτυχε και το 1991 με τον πατέρα Μητσοτάκη , όπου οδηγήθηκε σε πρόωρη πτώση της κυβέρνησης ) θα " αρπάξουν δημόσιες επιχειρήσεις " και όχι μόνο.
ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΟΑΣΑ, ΟΣΘΑ, ΕΑΣ, ΓΑΙΟΣΕ, κτλ...κτλ συν την είσοδο των ιδιωτών σε δημόσιους φορείς....**
 Παρατήρηση: Αναλύω τι σημαίνει νεοφιλελεύθερη πολιτική - δεν με απασχολούν τα κόμματα μια που δεν ψηφίζω προσωπικά.
Οπότε οι ξένοι " χαίρονται " Δίας, ο λαός ( Σελήνη ) σε χαρά, και ο Ποσειδώνας ( να γελά - ξέροντας από " σχέδια, όνειρα και άλλα ).

Ένα δεύτερο... εδώ είναι η " εμπλοκή " της Εκκλησίας σε αυτές τις εκλογές.
Το Πατριαρχείο, οι Επίσκοποι εναντίον του Βελόπουλου ( δεν εξετάζω αν είχαν δίκιο ή όχι)... ή δε κληρικοί εναντίον του Τσίπρα. ( Προσοχή γιατί είχαμε και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την " προσχώρηση " της Ιεραρχίας ( Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Σύριζα ).
Μια με τον ένα - μια με τον άλλον ( κάπως έτσι ), σε αυτές τις εκλογές πάντων παίζουν σπουδαίο ρόλο και μας το δείχνει καθαρά ο χάρτης.
Όλα αυτά βέβαια, στο παρασκήνιο....με τους Επικυρίαρχους να " κανονίζουν " για την επόμενη μέρα....Όπως πάντα.

* Από το βιβλίο του Άλαν Λίο " Κοσμική και Πολιτική Αστρολογία "
Εκδόσεις : Πύρινος Κόσμος

** Έχοντας υπηρετήσει 18 έτη στον ιδιωτικό τομέα, πιστεύω στον ιδιωτικό τομέα, μόνο που εδώ έχουμε " και ολίγον ξεπούλημα  " - βλέπε ΔΕΗ κτλ....


Σημ: Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις για να αναλύσουμε αυτό το χάρτη.
Βέβαια περισσότερα στοιχεία θα μας δώσει η ορκωμοσία του Πρωθυπουργού ( αν υπάρξει αυτοδυναμία - θα έχουμε μεγάλη αποχή ) καθώς και η ορκωμοσία της κυβέρνησης.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου