Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Μια πρώτη Αριθμολογική ανάγνωση ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για τις εκλογές στις 07/07/2019, μας βοηθά στο να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα.
Αυτό αφορούν κυρίως κάποιες ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζει το καθένα από τους δύο υποψηφίους και μας δίνονται κάποιες κατευθύνσεις όσο αφορά το καρμικό τους αριθμολογικό αποτύπωμα, με βάση πάντα την Αριθμολογία.

Ας ξεκινήσουμε από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, θα δούμε ότι είναι γεννημένος 28/07/1974.
Η ημέρα γέννησης ( 28 ) μας πληροφορεί για ένα μαχητή, έναν άνθρωπο υπερασπίζεται την αναγέννηση, φτάνει στην επιτυχία και υψηλή προστασία.
Επιφέρει διασημότητα, επιτυχία και ανάπτυξη, φτάνει πρώτος, παίρνει την πρώτη θέση, αναγνωρίζεται σαν πρώτος.
Το πεπρωμένο του είναι το ( 2 ) και δείχνει συνεργασία, ένωση, διπλωματία, υπάκουος και συνεργάσιμος. Στα αρνητικά είναι η αναποφασιστικότητα και ότι επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους.
Όσο αφορά τη προσωπική του χρονιά είναι και αυτή ( 2 ), βλέπουμε ότι είναι ίδια με το πεπρωμένο του, οπότε είναι μια ξεχωριστή χρονιά για αυτόν φέτος, όσο αφορά την κατάκτηση των ονείρων.
Σε αυτή την φάση βέβαια η κατάκτηση κάποιων πραγμάτων συμβαδίζει και με το πως χειρίστηκε το προηγούμενο έτος και όπως θα δούμε παρακάτω έκανε απανωτά λάθη.
Εδώ λοιπόν εντοπίζεται και το τραγικό λάθος που κατά την άποψη μας του δημιούργησε όλα τα προβλήματα, αφού ακολούθησε ένα μονοπάτι που δεν το θέλει το σύμπαν ως προς την αρχή του καινούργιου εννεαετή κύκλου του.
Το προηγούμενο χρόνο ενώ έπρεπε να είναι ο κυρίαρχος του εαυτού του έκανε συμβιβασμούς, ακολούθησε ιδέες και προτάσεις από λάθος άτομα, στηρίχτηκε σε ανθρώπους κατώτερης αξίας και μηδενικού περιεχομένου.

Αυτό φαίνεται καθαρά σε τρεις περιπτώσεις.
1. Στο θέμα με την πυρκαγιά στο Μάτι, όπου τον παρασύρουν σε ψεύτικα και ονειροπαρμένα συμβούλια, τους έδειξε εμπιστοσύνη και στο τέλος δεν έκανε αυτό πρέπει να κάνει βάση της ημέρας γέννησης του. Άφησε να κυλήσουν τα πράγματα και πήρε την ευθύνη επάνω του χάνοντας το αριθμολογικό του πλεονέκτημα.
Να μην αφήσει κανένας στη θέση του, μια από αυτός είναι ο Αρχηγός σύμφωνα με το 28=1 και δεν πρέπει επουδενί να απεμπολεί αυτή τη συμπαντική του διαδρομή.
2. Το ίδιο έπραξε με το θέμα Πολάκη όπου πάλι έχασε το ρόλο του με αποτέλεσμα τη συντριβή τους ευρωεκλογές λόγω των '' απίθανων φράσεων '' του υπουργού του για ένα ανάπηρο άτομο ( νυν ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ) όπου τον '' έμπλεξε στο νόμο του Κάρμα '' όσο αφορά τα άτομα που έχουν οποιαδήποτε αναπηρία.
3. Πριν από τις εκλογές άκουσε άλλους συμβούλους οι οποίοι του έλεγαν ότι είναι μικρή διαφορά με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον έβαλαν σε μια λάθος πορεία όσο αφορά στην προεκλογική του εκστρατεία.

Συνεχίζοντας στον επόμενο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι γεννημένος 04/03/1968. 
Ο αριθμός ( 4 ) του παρέχει σταθερότητα, ισορροπία, θάρρος και κουράγιο και αυτά είναι τα μεγάλα του ατού που πρέπει να διαχειριστεί σωστά, μια που πρέπει να πάρει το παιχνίδι επάνω του. Αν δεν το πετύχει αυτό, αυτοτελές το σύμπαν που επιφυλάσσει αδυναμία κινήσεων, γκρίνια, μιζέρια και γρουσουζιά.
Από την άποψη του πεπρωμένου του έχει πάλι ( 4 ) που είναι δημιουργικός αριθμός.
Δίνει έντονη προσπάθεια, εργασιομανία, πραγματοποίηση παραγωγής έργου, σταθερότητα, υπευθυνότητα, σκληρή δουλειά, τον κάνει προσγειωμένο και να τα πετυχαίνει όλα μέσα από επιμονή και υπομονή.
Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι να μην είναι έντονα ισχυρογνώμων, να αποκτήσει περισσότερη ευελιξία και να μην εγκλωβίζεται σε ιδέες που πολλές φορές είναι ανεδαφικές και με δυσκολία εφαρμόσιμες.
Η προσωπική του χρόνια για φέτος είναι το ( 1 ) που του ανοίγει ένα καινούριο κύκλο εννεαετή  και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο να μην πάρει μαζί του σε αυτή τη διαδρομή κατάλοιπα του παρελθόντος και πρόσωπα που θα τον εγκλωβίσουν αργότερα. Να μη χάσει τον ηγετικό του ρόλο  και να μην κάνει συμβιβασμούς με οποιοδήποτε κόστος.

Εν ολίγοις με μία φράση παραστατικά με βάση την Αριθμολογία μπορούμε να πούμε το εξής.
Ο Αλέξης Τσίπρας:  Πρόεδρος σε μία Επιχείρηση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης:  Διευθύνων Σύμβουλος σε μία Επίχειρηση.
Αν το μεταφέρετε αυτές τις ιδιότητες στην πολιτική θα βγάλετε περισσότερα συμπεράσματα.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου