Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ



                                                         " Γιατί μπορώ "

Με τη βοήθεια του Ουρανού, η Νέα Σελήνη / Ηλιακή Έκλειψη, δίνει σε βάθος χρόνου  διακρίσεις στις προσπάθειες σας, αμέριστη φήμη, μια καλή προσωπική υγεία και αρκετά πλούτη.
Αυξάνετε τη δημιουργικότητα σας προς εκείνη τη πλευρά που θα σας οδηγήσει η διορατικότητα σας, έτσι ώστε να μπορείτε να εκφράσετε την καλύτερη πλευρά της προσωπικότητας σας.
Καλοκαίρι και περίοδος διακοπών, και εσείς με καλή διάθεση και πρόθεση απολαμβάνετε τη παρέα φίλων ή της οικογένειας....
           ~~~~~
Δυναμική η εκκίνηση της Νέας Σελήνης, που σε συνδυασμό με την Ηλιακή έκλειψη σας προωθεί σε ριζικές αλλαγές σε ότι πάσχει.... κάτι υπονοείται, κάτι αλλάζει.... κάτι κατευθύνει τη προσοχή σας στη συναισθηματική και εσωτερική ασφάλεια.... κάτι εργάζεται για την απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων και την επίλυση των διαφόρων με ειρηνικό τρόπο... κάτι ετοιμάζει η Σελήνη με τον αδελφοποιό της και Αστέρι Ήλιο..

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι της 8ης έως και της 12ης μοίρας, έχετε την Ουράνια ευκαιρία για συντριπτικές αλλαγές στη διαδρομή της ζωής σας, που αφορούν θέματα εξουσίας από και προς εσάς από άλλους, ασφαλείας και προσωπικής ανάπτυξης με την υποστήριξη του σύμπαντος.
Ότι και αν κάνετε, μη κολλάτε στο ίδιο φθαρμένο μονοπάτι....
Αναζητήστε νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες που θα σας προκαλέσουν και θα σας τονώσουν. 
Η καινοτομία του " νέου " θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κομμάτι του εαυτού σας που ίσως να μην είχατε συνειδητοποιήσει ότι " μπορείτε ".

"" Η ομορφιά οποιουδήποτε είδους στην ανώτατη ανάπτυξη της, πάντα θα ενθουσιάζει την ευαίσθητη ψυχή και θα τη κάνει να δακρύζει ""

Γι αυτό λοιπόν, τώρα όσο ποτέ άλλοτε, χρειάζεται η συναισθηματική νοημοσύνη να είναι φάρος αναμμένος μέσα μας ώστε το παιδί που κρύβουμε όλοι μας εσωτερικά  να πει "" αντίο"'' σε ψυχικές αποσκευές που πολλές φορές ζύγιζαν όσο ο ίδιος μας ο εαυτός......




CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου