Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ R 14/07


Ο Ήλιος από τον Καρκίνο συναντά τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 14/07 από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ο Ήλιος σχετίζεται με αυτό που έχεις κτίσει έως τώρα σταθερά για το Εγώ σου..
Τι επάγγελμα έχεις επιλέξει και ποια είναι η μέχρι τώρα πορεία σου.
Σε ποιον οίκο εκεί που βρίσκεται ο Ήλιος ή ποια ακμή οίκου που κυβερνά, έχεις πετύχει σπουδαία πράγματα, αν έχεις καταλάβει την δυναμική του Ήλιου πάνω σου.
Η ζωτικότητα σου σε ποιο επίπεδο βρίσκεται και η υγεία σου είναι σε μια ισορροπία ή έχεις εκκρεμότητες.
Στη παρούσα φάση ο Ήλιος βρίσκεται και σε ένα ζώδιο που εκπροσωπεί την οικογένεια, την συναισθηματική ασφάλεια, τα ακίνητα, κλιματική αλλαγή, την γυναίκα.
Ο Πλούτωνας από την άλλη… εκπροσωπεί την εξουσία, την επαγγελματική πορεία και την κοινωνική καταξίωση, που εμπεριέχουν στοιχεία Σκορπιού (κτητικότητα, σταθερές απόψεις, αρνητισμός, ανακατεύθυνση, πάθος) .
Τώρα καλείσαι κάτι να χάσεις από όλα αυτά, που βέβαια θα σου στοιχίσει προσωπικά στην αρχή κυρίως ψυχολογικά, οι πληγές θα είναι δεδομένες, η ψυχολογική επιβάρυνση επίσης. 
Θα κατέβεις για λίγο σε ένα άλλο κόσμο που επικρατεί το σκοτάδι, μέχρι που να διαπιστώσεις ότι έγκαιρα πρέπει να επιστρέψεις στο Φως.
Στο φως θα βρεθείς τελικά αφού απορρίψεις οτιδήποτε σαθρό, άσχημο, ψυχοφθόρο, μισητό, ύπουλο, καταναγκαστικό, κτητικό και βίαιο που σε περιβάλλει ή κυκλοφορεί στο περιβάλλον σου και στείλεις το μήνυμα στους  '' Άνωθεν ''.
'' Βοηθήστε με να επιστρέψω στην ομαλότητα '' θα πεις. 
'' Πρέπει να προσευχηθείς, θα σου πουν, θυμήσου τον άθλο του Ηρακλή, στη μαθητεία του στο ζώδιο του Σκορπιού ( Λερναία Ύδρα ), και πράξε ''.
Τότε θα ανυψωθείς και θα επιστρέψεις σε κανονικούς ρυθμούς. Μην ξεχνάς ότι ''  η προετοιμασία είναι καλύτερη προετοιμασία ''.

Επηρεάζει τους Καρκίνους, Ζυγούς, Κριούς και Αιγόκερους και όσους έχουν Πλανήτες και ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια.
Οι ευαίσθητες μοίρες είναι από την 17* έως και την 25*.



ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός Συνεργάτης του TAROSOFOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου