Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ερμής στο Κριό 10/03 - 15/05


      Ο Ερμής στον Κριό είναι γρήγορη σκέψη. Δεν έχουν πολλή υπομονή για να μελετήσουν κάθε γωνία σε κάθε πρόβλημα, προτιμούν να πάρουν μια απόφαση και να σας ενημερώσουν. Ειλικρινείς και άμεσοι, φτάνουν στην ουσία. Ενώ μπορεί να φαίνονται χοντροκομμένοι ή επιθετικοί κατά καιρούς, είναι συνήθως επειδή προσπαθούν να ξεπεράσουν την αντίθεση στις ιδέες τους. Όπως ένα παιδί, δεν τους περνάει από το μυαλό ότι κάποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί του και έτσι να ενεργήσουν από απογοήτευση. Ο Ερμής στον Κριό είναι πολύ δεμένος με τις ιδέες τους.

Τείνουν να εξορθολογίζουν τη μάθησή τους, ώστε να μην κολλάνε πολύ σε λεπτομέρειες. Παίρνουν αυτό που θέλουν και απορρίπτουν οτιδήποτε θεωρούν ότι μπορεί να είναι άσχετο. Ο Ερμής στον Κριό έχει μια ορισμένη αθώα γοητεία. Τους αρέσει να ξεκινούν νέα πράγματα και είναι πολύ ενθουσιώδεις. Οποιαδήποτε αρνητική κριτική θα ληφθεί προσωπικά, ακόμα κι αν δεν προοριζόταν έτσι. Δεν φοβούνται να σταθούν σε μια πρόκληση. Ενώ είναι ιδεαλιστές, είναι πολύ έξυπνοι.
Ο Ερμής μπορεί να μεταπηδήσει γρήγορα από τις παλιές ιδέες στις νέες, αν φαίνονται πιο συναρπαστικές. Είναι εξαιρετικοί υποστηρικτές. Ξέρουν πώς να παρακινούν τους ανθρώπους και να κάνουν τα πράγματα να ακούγονται διασκεδαστικά. Απολαμβάνουν να ανταγωνίζονται με άλλους και μπορεί να διαφωνούν για ένα θέμα μόνο για διασκέδαση.
Είναι διανοητικά ευκίνητοι και μπορούν να σκέφτονται καλά στα πόδια τους. Τα εμπόδια στο δρόμο τους είναι τρομερά απογοητευτικά για αυτούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άλλους τομείς της ζωής τους καθώς και στην επικοινωνία. 

Ο Ερμής είναι γνωστός για την ανυπομονησία του.
Η συγκέντρωση μπορεί να είναι δύσκολη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Είναι εύκολο για αυτούς να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα και τείνουν να είναι παρορμητικοί. Πνευματώδεις και εφευρετικοί, είναι εξαιρετικοί συνομιλητές αρκεί να μην χρειάζεται να εμβαθύνουν σε ένα θέμα. Όσο γοητευτικοί κι αν είναι, μπορούν επίσης να είναι βάναυσα ειλικρινείς.
Θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν μια διαμάχη, ακόμα και με αυτούς που αγαπούν. Ο Ερμής μπορεί να γίνει ένας τρομερός γνώστης αν αυτό δεν ελεγχθεί. Από την άλλη πλευρά, μπορούν να αφήσουν την αυτοπεποίθησή τους να εμπνεύσει ενθουσιασμό στους άλλους. Τείνουν να είναι πρωτότυποι και ξεχωρίζουν στους τομείς της εξειδίκευσής τους. Προκαλούνται να μάθουν να αγαπούν τις λεπτομέρειες και να τηρούν τα έργα όσο κουραστικά κι αν είναι.
Ο Ερμής στον Κριό μοιράζεται γρήγορα το δικό του ακόμα και όταν δεν το θέλει. Δεν είναι ευλογημένοι με πολύ τακτ. Είναι ανήσυχοι και φαίνονται γεμάτοι νευρική ενέργεια. Πρέπει να είναι απασχολημένοι και συχνά δεν φαίνεται να έχουν να περισσέψουν. Τους αρέσει να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο. δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν. Κριός Ο Ερμής μπορεί να είναι ένας μεγάλος ηγέτης, και ακόμη και όταν δεν βρίσκεται σε τέτοια θέση, μπορεί να έχει λίγους οπαδούς. Ο ενθουσιασμός και ο ενθουσιασμός τους είναι μεταδοτικοί.
Λαμπρός εγώ
Οι απόψεις και οι παρατηρήσεις αυτού του Ερμή είναι δημιουργήματα ενός εγωκεντρικού μυαλού. Το να είναι επικεντρωμένοι στον εαυτό τους είναι ο λόγος που μιλούν με τόσο εκπληκτική πρωτοτυπία. Μπορούν να είναι αμυντικοί αν τους αμφισβητήσουν, γιατί είναι οι σκέψεις τους. Ως δυναμικοί επικοινωνιακοί, είναι γνωστό ότι «εμβολίζουν» τις ιδέες τους στο λαιμό των άλλων. Αλλά πιο συχνά, το αυτοπεποίθησή τους εμποτίζει μια στάσιμη ατμόσφαιρα με νέα ζωή. Ο ενθουσιώδης τρόπος με τον οποίο περιγράφουν τα πράγματα είναι μεταδοτικός, και σύντομα και άλλοι ζουν με ιδέες.
Η πρωτοτυπία του Ερμή στον Κριό τους κάνει να ξεχωρίζουν στους τομείς τους. Μια ιδέα που έχουν σκαρφιστεί μπορεί να αποκτήσει μια ζωή από μόνη της και να είναι μια ιδέα που οι άλλοι συγκεντρώνονται. Οι πιθανότητες είναι ότι έχουν μερικούς οπαδούς που κρέμονται από κάθε τους λέξη. Το δώρο τους είναι ο ξαφνικός φωτισμός και συχνά τρομάζει τους άλλους.
Η πρόκληση τους είναι να γίνουν υπομονετικοί με τις λεπτομέρειες και να επιμείνουν στα έργα μέσα από τα κουραστικά κομμάτια. Είναι ιδιοφυείς στο να ανάβουν μικρές φωτιές και να προχωρούν γρήγορα στο επόμενο μεγάλο πράγμα. Σπάνια βαριούνται, αφού πάντα υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου