Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας 08/03

 


Από τις 7 έως 9 Mαρτίου ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μία δύσκολη όψη και τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 24 έως την 29 μοίρα.

Είναι ένα διάστημα το οποίο βρισκόμαστε σε μία διαρκεί ανησυχία, δεν μπορούμε να κοντρολάρουμε τα πράγματα και αυτό που μας παίρνει μακριά είναι το όνειρο το οποίο δεν οδηγοί πουθενά.
Υπάρχει μία φαντασία η οποία είναι αρκετά έντονη που βοηθά τους συγγραφείς και τους μουσικούς, αλλά από κει και πέρα αυτό μπορεί να ξεφύγει και να δημιουργήσει εξιδανείκευση και να πάρουμε επίσης λάθος μονοπάτια.
Προσοχή επίσης στις διαπραγματεύσεις, στις συμφωνίες και σε κάποια πράγματα που έρχονται στο προσκήνιο, τα οποία μπορεί να είναι παραπληροφόρηση ή να έχουν μία δόση ιδιαίτερης ανησυχίας.
Η επικοινωνία θα εμπεριέχει και λίγο ψέμα, παραπάνω φαντασία και θα δημιουργεί διάφορα προβλήματα τα οποία μπορούν να φέρουν παραξηγήσεις.
Οπότε ας αφιερώσουμε αυτό το διάστημα στην καλλιτεχνική έφραση, στις πνευματικές δραστηριότητες και οτιδήποτε μας χαλαρώνει και μας κάνει πιο δοτικούς τους άλλους, αλλά και να μην πετάμε ταυτόχρονα στα σύννεφα.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου