Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Άρης τετράγωνο Ουρανός 10/03


  Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο μίας αλλαγής. Θέλεις να αφήσεις τα θέλω σου και τα πρέπει απέναντι στην εργασία σου και σε ένα άντρα.
Η επιθυμία σου μέχρι τώρα παρέμενε στο επίπεδο της σκέψης, της επιθυμίας αλλά με αντίσταση την ηθική.
Και όλα αυτά ανατρέπονται από τον Ουρανό από τον Ταύρο με το τετράγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο.

Το επάγγελμα σου δεν σου αρέσει αν είσαι άντρας και η εσωτερική σύγκρουση είναι γεγονός. Η επαγγελματική πορεία από την μία πλευρά με κόπο και ιδρώτα για την επιτυχία και από την άλλη η προσωπική σου επανάσταση. 
Είσαι γυναίκα και ο σύζυγος σου είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας ή προβεβλημένο στέλεχος. Νιώθεις την σιγουριά, νιώθεις ότι είσαι στο μεγάλο κοινωνικό σκαλοπάτι. Έρχεται όμως ο Ουρανός και σου λέει " υπάρχει και κάτι άλλο, με άλλα χαρακτηριστικά αλλά ακραίο ". Πρέπει να επιλέξεις και ο Άρης σου δίνει το δρόμο που θα ακολουθήσεις. Μένω στην υπάρχον σχέση, σκεπτόμενη την ηθική αλλά και την καταξίωση που νιώθεις.
Ναι αλλά για όλα τα παραπάνω επανέρχεται η θέληση για αλλαγή. Μία καινοτομία, μία άλλη μορφή στο επάγγελμα σου που πρέπει να ακολουθήσεις αν είσαι άντρας ή η συνάντηση με ένα καταξιωμένο διαφορετικό από τον άντρα σου, επειδή έκανες το λάθος και τον αγάπησες για εξουσία ή για χρήμα τον άντρα σου, δημιουργεί την επαναστατική θέληση.
Το τι θα προκύψει στην συνέχεια, εξαρτάται από το προσωπικό σου χάρτη ή το υποσυνείδητο του καθενός.
Βέβαια όλα αυτά συνοδεύονται από μία έξτρα δυναμική που μπορεί να φέρει τα πάντα καθώς όλα στρέφονται σε κάτι το οποίο μπορεί να βγάλει βία, μέχρι ατυχήματα. Η διαφύλαξη του κλίματος ηρεμίας είναι επιβεβλημένη και η αποφυγή οποιοδήποτε εντάσεων.
Η όψη επιβαρύνει για άλλη μία φορά τους Λέοντες, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο, Σελήνη και Μεσουράνημα από την 17η έως την 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου