Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός 03/03

 


Από τις 01/03 έως τις 05/03 μία όψη που σχετίζεται με την Αφροδίτη ανατρέπει τα συνηθισμένα και τις συνήθειες. Το τετράγωνο που κάνει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι μια ανατρεπτική όψη για τους γεννημένους στο Σταθερό Σταυρό και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα εκεί από την 04η έως την 9η μοίρα.

Φέρνει επαναστατικά γεγονότα πάνω σε ερωτικά και οικονομικά, μια που Ουρανός είναι ανατροπέας. Τα γεγονότα έρχονται από μακριά - σχεδόν έξι μήνες πριν από τώρα - υπάρχει πάλι η ανορθόδοξη πορεία που δεν οδηγεί πουθενά. 
Από τη μία σε μία σχέση επικρατεί αλλαγή εν τω έσω, στην καλύτερη περίπτωση για να σωθεί ή ο καθένας προσπαθεί να παίξει το ρόλο του '' ερωτικού επαναστάτη ''
Όμως το ζώδιο του Ταύρου πόσο ελεύθερος είναι ο Ουρανός για να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή πορείας ? Δεν είναι εύκολο. 
Νιώθει αποκλεισμένος σ' ένα ζώδιο της Γης και του Σταθερού Σταυρού, ενώ η Αφροδίτη από τον Υδροχόο είναι πιο ελεύθερη.
Παράλληλα υπάρχει και μια ανταλλαγή Πλανητών σε αυτά τα ζώδια, οπότε πλήρης  αποσυντονισμός. Από τη μια ανεξαρτησία και από την άλλη '' τα πρέπει και τα μη '' και η σταθερότητα κάνουν αυτό το τετράγωνο να κινείται πάνω σε απάτητα μονοπάτια. 
Ο χωρισμός προσπαθεί να σταθεί, από την άλλη δεν είναι συνηθισμένος. Γίνεται προσπάθεια λειτουργικότητας αλλά εδώ χρειάζεται η '' ουράνια συμβουλή ''... '' άλλαξε πριν αλλάξεις ''. 
Η όψη αυτή φέρνει και ανατροπές μέσω μιας άλλης σχέσης που δημιουργείται εντός ή εκτός γάμου που αρχικά μοιάζει ως έξοδος. Αργότερα μοιάζει με το κενό. 
Ο καθένας νιώθει διαφορετικός, στην πορεία όμως τα Ταυρίσια χαρακτηριστικά επανέρχονται για να καταπνίξουν κάθε αλλαγή. 
Σε αυτό το διάστημα απαιτείται ανεξαρτησία στις κινήσεις, μια έσω ελευθερία εντός της σχέσης, όπου χρειάζεται χώρος να εισέλθει καινούριος αέρας. 
Όποιοι αφήσουν το νέο αέρα να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα ή να το δουν αλλιώς καλώς. Διαφορετικά το κενό θα καλυφθεί από το χάος. 
Όσο αφορά τα οικονομικά όσοι προσπαθήσουν να κάνουν τολμηρές κινήσεις αυτό το διάστημα θα χάσουν. Όσοι ανοιχτούν παραπάνω, επίσης.
Μόνοι όσοι αλλάξουν εν ηρεμία τις οικονομικές τους λειτουργίες θα σώσουν την κατάσταση.


ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου