Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ήλιος στον Κριό. Προβλέψεις Ζωδίων

 Ο Ήλιος έχει εισέλθει στον Κριό και η ανοιξιάτικη αύρα φαίνεται στον ορίζοντα.

Όμως και ο Ήλιος σε αυτή την διέλευση θα κάνει τετράγωνο με το Πλούτωνα που σημαίνει έντονη περίοδος σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο. Αλλά και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο.
Ο Παρορμητικός Σταυρός καλείται για άλλη μία φορά να σηκώσει και αυτό το " μαρτύριο ". Η επανάληψη των δυσκολιών είναι σκοπός της μάθησης και των παραπτωμάτων. Θα μου πείτε: " μα εγώ δεν είμαι κακός άνθρωπος, γιατί ? ".
Καταρχήν δεν υπάρχει καλός άνθρωπος με την απόλυτη έννοια του όρου και δεύτερον η τιμωρία αφορά και αυτή την ζωή, αλλά και σφάλματα από προηγούμενες ζωές. 

Ας γυρίσουμε όμως στο θέμα μας εξετάζοντας κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός: Η περίοδος που κάτι ξεκινά και κάτι χάνεται. Είναι κακό αυτό? Αν χάνεται κάτι πολύτιμο ναι, αν μιλάμε για κάτι άνευ ουσίας στο καλό να πάει. Η επαγγελματική ζωή είναι το ζητούμενο, καθώς ο Ήλιος φωτίζει, ενώ μαζί με τον Πλούτωνα αλλάζει τα δεδομένα στο τρίτο δεκαήμερο. Όμως παρόλα αυτά δεν αφήνουμε το διάστημα αυτό χωρίς πράξη με τον Ήλιο οδηγό. Έχετε αφήσει πίσω σας τον Δία και Κρόνο που έκανε τετράγωνα με τον Ήλιο σας οπότε ας το δείτε όλο αυτό θετικά και να διατηρήσετε δίαυλους ανάτασης και προσαρμογής.

Ταύρος: Ο Ήλιος στο δύσκολο 12ο οίκο να δίνει μία αίσθηση του ανεκπλήρωτου. Παράλληλα φωτίζει ψυχολογία, άγχη, εχθρούς, χωρίς να φέρνει αρνητικές συνέπειες, κυρίως για το τρίτο δεκαήμερο μια που ο Πλούτωνας είναι ο " φύλακας των δυσκολιών " έστω με τον αργό ρυθμό της επέμβασης. Είναι όλο αυτό απαραίτητο? Σίγουρα γιατί δεν γίνεται να έχετε αφήσει εκκρεμότητες πριν την άφιξη του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο.

Δίδυμος: Μία περίοδος που οι φίλοι σας αγαπούν και εσείς πιστεύετε ότι έτσι είναι. Οπότε ένας έλεγχος για την ποιότητα των συναναστροφών σας είναι απαραίτητη. Αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτω όλους, αλλά επαναπροσδιορίζω τις φιλικές μου σχέσεις. Το ίδιο και την διαφήμιση του εαυτού σας, τις κοινωνικές συναναστροφές σας, και γενικά την προβολή σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου.

Καρκίνος: Εδώ τα θέματα προέρχονται από τους άλλους είτε συνεργάτες λέγονται αυτοί, είτε συνύπαρξη με ένα άλλο άτομο, είτε το γάμο σας. Είναι η περίοδος κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο, όπου τα γεγονότα είναι " κρύα" σε θέματα που δείχνουν την συνέχεια της ζωής σας με κάποιον άλλο. Σίγουρα ο Ήλιος φωτίζει όλο αυτό το πλαίσιο που επειδή είναι " γωνιακή " πρόσκληση ( μιλάμε για τον 10ο οίκο) η διατήρηση του υπάρχον καθορίζει την περαιτέρω πορεία. Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι το ζητούμενο , όπως και η ενεργοποίηση όλων των δυνατοτήτων σας μέσα από δυσκολίες στην επίτευξη ενός καλού επαγγελματικού βίου.

Λέων: Καλή περίοδος, αρκετά βοηθητικός ο Ήλιος που είναι και κυβερνήτης σας σε ένα ζώδιο φιλικό προς εσάς. Σπουδές, ταξίδια, δικαστήρια, γνώση όλα αυτά είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ένα ταξίδι στο διάστημα των εορτών που έρχονται και να το προγραμματίσετε από τώρα, γιατί να μην επιχειρήσετε μία επαγγελματική κίνηση με επαφή και συνεργασίες με το εξωτερικό. Είναι η προετοιμασία για την επόμενη διέλευση του Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου από το Μεσουράνημα σας ( 10ος οίκος ).

Παρθένος: Μία διέλευση του Ήλιου στον 8ο οίκο σας δεν είναι κάτι το εύκολο κυρίως σε θέματα ψυχολογίας. Αυτό δεν σημαίνει ανησυχία, καθώς ο Ουρανός και ο Πλούτωνας για το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο βοηθούν όσο βέβαια τους επιτρέπει η δυναμική τους. Σε αυτό τον οίκο φαίνεται και τα οικονομικά σας αποκτήματα εκτός της εργασίας σας, που είναι πολύ σπουδαίο, μια που ανοίγονται ευκαιρίες για το προσωπικό σας οικονομικό σας μέλλον.

Ζυγός: Η διέλευση από τον απέναντι ζώδιο ανοίγει το μέτωπο των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Μπορεί να υπάρξει κάτι το καινούργιο σε πρόσωπο, πιο σημαντικό όμως είναι τα προβλήματα την νυν σχέσης. Οι όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα  δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια εφησυχασμού για το τρίτο δεκαήμερο. Νομίζω ότι είναι η περίοδος κυρίως για το τρίτο δεκαήμερο να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Για το πρώτο δεκαήμερο και δεύτερο δεκαήμερο απαιτείται σύνεση ως προς τις αποφάσεις.

Σκορπιός: Ανοίγει ένας κύκλος επαγγελματικής αποκατάστασης και επιλογών έχοντας βοηθητικούς τους δύσκολους Πλανήτες. Ο Ήλιος φέρνει εκτός από αντρικά πρόσωπα και καλύτερες μέρες στην εργασία σας. Είναι και η περίοδος που η υγεία έρχεται για να δώσουμε λύσεις, δεν χρειάζεται όμως εφησυχασμό, χωρίς βέβαια να προβληματίζει έντονα κάτι. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στην εργασία σας, για ερευνήστε το καλύτερα.

Τοξότης: Αρκετά βοηθητικό διάστημα αν και με οξυμένα νεύρα με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά σας. Πιστεύετε ότι το φως του Ήλιου θα δώσει κάτι το περισσότερο από αυτό που υπάρχει, αυτό θα γίνει έστω με μικρά εμπόδια. Η αξιοποίηση των ταλέντων σας είναι επιβεβλημένη, όπως και ο άξονας της παραπάνω χαράς.

Αιγόκερως: Ο Ήλιος από ζώδιο του Κριού είναι για εσάς μία περίοδος που η οικογένεια, το σπίτι, η μητέρα, η ασφάλεια που εσείς νιώθετε και οτιδήποτε αφορά ακίνητο να σας φέρνει το φως της χρηστής διαχείρισης και της αντιμετώπισης των δυσκολιών. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα είναι πολύ δύσκολο μια που η διέλευση γίνεται σε ένα οίκο ( 4ος ) που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτή την δύσκολη όψη του Ήλιου.

Υδροχόος: Σε ουδέτερο οίκο για εσάς αυτή η διέλευση που αφορά κυρίως επικοινωνιακά μέσα, αυτοκίνητο, κοντινούς συγγενείς και ταξίδια. Δεν είναι κακό διάστημα, αρκεί να έχετε δημιουργήσει όλο το πλαίσιο των θέλων σας με τρόπο επιτυχίας και νόησης. Εξάλλου οι αλλαγές δεν είναι για εσάς ποτέ εμπόδιο .

Ιχθύς: Οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο για να τα διαχειριστείτε με τρόπο που χρειάζεται προσοχή. Κάποιες διαφοροποιήσεις στο μισθολογικό σας καθεστώς ή κάποια εμπόδια ως προς την αμοιβή σας απασχολούν. Σωστές κινήσεις λοιπόν και όχι μεγάλα ανοίγματα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου