Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Αφροδίτη στην Υδροχόο 06/03 - 05/04

 


                                            "Η Ελευθερία εναντίον της Εγγύτητας"

Η ανταγωνιστική, ψυχρή, εκκεντρική Αφροδίτη........αυτά είναι τα Υδροχοΐστικά χαρακτηριστικά που της προσδίδει η θέση της στον Ιδεαλιστή, δημιουργικό κ Άρχοντα Υδροχόο.....
Από αυτή τη θέση βλέπει τον ρομαντισμό με  ασυνήθιστο ύφος,  που ξενίζει λιγάκι.....
Μεταξύ φίλων και εραστών θα υπάρξει μια θολή γραμμή.....μια παράξενη ισορροπία, μιας και στους δύο ( Αφροδίτη Υδροχόο) αρέσει η ασυνήθιστη αγάπη.
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ζητά να αγαπηθεί για " το μυαλό της" , όχι για το σώμα της ή την ομορφιά της.
Λέει ότι: <<είναι διαφορετική από οποιονδήποτε γνωρίζατε ως τώρα, ότι θα είναι αληθινή μαζί σας αρκεί να είστε και εσείς αυθεντικοί μαζί  της.>>

Κάθε εγχειρίδιο Αστρολογίας λέει ότι ο Υδροχόος χρειάζεται ελευθερία, γιατί στο καρμικό παρελθόν ίσως να είχε υπογράψει για να παίξει ένα ρόλο, ή για να γίνει κάποιος που δεν ήθελε...... με λίγα λόγια,  σε θέματα συσχετισμού και αυτοεκτίμησης αποκλίνει πολύ απ` την αλήθεια.
Η ανεξάρτητη ενέργεια του Υδροχόου μπορεί να σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας,  αντί να ακολουθήσετε τους κανόνες, ειδικά εκείνους που καθορίζονται από άλλους.
Να προσέχετε ωστόσο την αλαζονεία ή τη ματαιοδοξία, να είστε προσεκτικοί και όχι υπερβολικά επιεικείς.
Απαιτείτε τον σεβασμό, δεν κριτικάρετε,  δεν αντιδράτε συναισθηματικά όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο.
Η Αφροδίτη χρωματίζεται από τον Ουρανό αλλά και τον Κρόνο.....που ο πρώτος την καθιστά φιλελεύθερη, εγωκεντρική, με ιδιαίτερα οξυδερκή και νοητική προσέγγιση στο θέμα " Έρωτας".....ενώ ο Κρόνος τη κάνει πολύ πιο δύσκολα προσεγγίσιμη στην ουσία απ` ότι φαντάζει.
Σέβεται την ειλικρίνεια και δεν ευδοκιμεί σε "σχέσεις εξάρτησης".
Είναι γενναιόδωρη και φιλάνθρωπη, αλλά όχι ιδιαίτερα καλή στην οικονομική διαχείριση.
Στη καλύτερη περίπτωση η Αφροδίτη στον Υδροχόο έρχεται για να αμφισβητήσει τη κατάσταση των αξιών, τη σχέση, τη τέχνη, την αυτοεκτίμηση.
Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επανεξέταση της σεξουαλικής συμπεριφοράς σας, τους κοινωνικούς ρόλους, και τους ρόλους των δύο φύλων.
Η ερωτική ζωή σας θα χαρακτηρισθεί από εκκεντρικότητα πρωτοτυπία και με αρκετές απρόβλεπτες εκπλήξεις.
Η αυθεντικότητα είναι απαραίτητη, ακόμα κ αν αυτό σημαίνει να κάνει κανείς μια αντισυμβατική ή αντιπαραγωγική επιλογή.
Αφήστε την ατομικοτητά σας να λάμψει με νέους τρόπους.
Είναι μια περίοδος όπου επιθυμείτε τη συναισθηματική ανεξαρτησία , τα αυθόρμητα ταξίδια, και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογενειακή ζωή.
Ίσως προσελκύσετε συντρόφους με μακροπρόθεσμες προοπτικές, μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις με έλξη προς τη μουσική ή τον χορό, ή να προσελκύσετε άτομα διαφορετικά από εσάς,  μεγαλύτερα η μικρότερα σε ηλικία,  η με χιλιομετρική απόσταση, η από διαφορετικό κοινωνικό status......άλλωστε αυτό είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που αρέσει πάρα πολύ στην Αφροδίτη.!!!




                                                  Cahya
                                     Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου